Mobil Ödeme Kolaylığı!
Re: Mobil Ödeme Kolaylığı!
Ben de gönderdim ama bana E-pin geLmedi.Gündüz saati sayıLmaz saat 16.30 civarında yoLLadım geLen mesajı evet die yanıtLadım ama bana E-pin geLmedi hattım faturaLı oLduqu için para gitti mi gitmedi mi biLemiyorum.Forum yetkiLisi arkadaşLarımız bu konuda biLgiLendirirseniz sewinirim.ArkadaşLarımızın da benzer durumLarLa karşıLaşmamaLırı için herhangi bir biLgiLendirme de oLabiLir.
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
büyük ihtimal para düşmüştür iletişimden konuyu anlat belki yardımcı olurlar

iLetişimLe nasıL bağLantı kurabiLirim yardımcı oLabiLir misin?
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden yetkili kişilerle iletişim kurabilirsin..
[{REHBER}XxUĞURxX]

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
asef yazdı:valla iyi oldu üyelik al ile uğramam artık kredi kartıyla alıyorduk 2 gün sonra gönderiyorlardı e-pini bu güzel oldu tşkler.
yanılıyorsun kardeşim.Kredi kartına gerek bile yok.Git ptt ye paranı yolla.Eve git epin şifre gelio 2 dk da.Onayla doy oyuna
kardeşim ben yeni biri değil merak etme ben 3 yılı geçgindir oynuyorum ve bu süre zarfın hep pluslı oldum ben ptt veya dğer bankalara havale işleri ile uğrasmayı sevmem faturalarımı bile otomatik ödeme talimatı verim o yüzden böyle bir yorum yaptım. önceden mynet te idim kredi kartı ile alıdığım zaman oyuna girdiğimde plus gelmiş oluyordu. sobee ye gecince mecburen üyelik al dan almak zorunda kaldım üyelik al beni baya uğrastırdı bir kaç sefer hep e-pin birkaç gün sonra gönderiyordu. mobil ödeme ye böle yorum yapmamın nedeni bu.Prinssof yazdı:asef yazdı:valla iyi oldu üyelik al ile uğramam artık kredi kartıyla alıyorduk 2 gün sonra gönderiyorlardı e-pini bu güzel oldu tşkler.
yanılıyorsun kardeşim.Kredi kartına gerek bile yok.Git ptt ye paranı yolla.Eve git epin şifre gelio 2 dk da.Onayla doy oyuna
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
arkadaşım pttden nereye yollamamız gerekli bilgi verir misin?Prinssof yazdı:asef yazdı:valla iyi oldu üyelik al ile uğramam artık kredi kartıyla alıyorduk 2 gün sonra gönderiyorlardı e-pini bu güzel oldu tşkler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Avedan ttnet hesabıma plus aldım.Gelen şifreyı e-pin bolumunden aktıf etmek ıstedıgımde''Giriş işlemi sırasında bir hata olustu:Invalid credentials'' seklınde bır yazı cıkıyor 3 gundur plusu aktıf edemedım ne yapma lazım ya üfffff...
Redstrom
Merhaba;Redstrom yazdı:Avedan ttnet hesabıma plus aldım.Gelen şifreyı e-pin bolumunden aktıf etmek ıstedıgımde''Giriş işlemi sırasında bir hata olustu:Invalid credentials'' seklınde bır yazı cıkıyor 3 gundur plusu aktıf edemedım ne yapma lazım ya üfffff...
Lütfen istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden İKV desteğe ulaşınız en kısa sürede işleminiz konusunda size yardımcı olunacaktır.
Saygılarımla
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
- boysofhell
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları