Kişileri karalamaya yönelik hareketlerinizden dolayı forum hesabınız uyarı amaçlı 7 gün kapatılmıştır.
Hellriders
**__Rulers of the World__**
Re: **__Rulers of the World__**
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
İstihbaratın kaynağı yanlış koçumTitxreis yazdı:Oyun kurallarına aykırı hareket ederek, haksız yere sırf çocukça bir düşmanlık uğruna sebepsiz yere bir oyuncuya destek takımında moderasyon dan sorumlu bir görevliyi kandırarak ceza verdirdiği için İKV Destek Test Takımından atılan Berru ( Orhanbey ) gelmiş![]()
İKV 'ye verdiğim hizmetler helal olsun yaptığım şeyler onlarda kayıtlı zaten gerisi yalan hele senin gibi forumda bile 2 uyarı almayı beceren birisi için niye açıklama yapıyorsam
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
quenT061 yazdı:ROWxUnForgıven
ROWxDaRRap
Row Loncası ile ilgisi yoktur ....
Bildilendirme için saol başkan !.
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar Üniversite'de Final sınavlarına giricem ve 2 hafta aranızda olmayacağım. Herkez ALLAH' a emanet oLsun
2 Hafta sonra görüşmek üzere...
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- karadul
- Cin Avcısı
- Lonca: Game Time
bütün row üyelerin e duyurulur ben quentten gereken izinleri aldım ve rowxokty diye bi kardeşiniz daha olmuştur bilginize
RowxaSaSaBonSam Özcan Ve ÖndeR abimize yaptığı saygısızlıktan ve geLen şikayetler üzeRine Row Loncasından AtıLmıştır...
Rowxayarlı(kokliw) nickini, ROWxiMaMıNKayı oLarak değiştirmiştir bilginize...
GueNT
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Başarıalr tayfuncumXxTayfunxX yazdı:Arkadaşlar Üniversite'de Final sınavlarına giricem ve 2 hafta aranızda olmayacağım. Herkez ALLAH' a emanet oLsun2 Hafta sonra görüşmek üzere...
quenT061 yazdı:RowxaSaSaBonSam Özcan Ve ÖndeR abimize yaptığı saygısızlıktan ve geLen şikayetler üzeRine Row Loncasından AtıLmıştır...
İsabet olmuş ne kadar küfürbaz olduğunu sizde anladınız sonunda. hayırlı olsun.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
bunu duyduğuma sevindim oktay'ım isim değiştirme arıyodun inş. bulmuşsundur .karadul yazdı:bütün row üyelerin e duyurulur ben quentten gereken izinleri aldım ve rowxokty diye bi kardeşiniz daha olmuştur bilginize
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho