>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
soner2010
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Mesaj gönderen soner2010 »

Arkadaşlar Oyuna Giriyorum Kimse Oyuna Girmiyor. Canım Sıkılıyor!
Kardeşxsoner[44]
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]

Silahsa Tutarım Kaderse Çekerim
Kullanıcı avatarı
WueRHoZauR68
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen WueRHoZauR68 »

Az kaldı kardeşim geliyorum bu gün şarj aletini servise verdim yapılıyor engeç perşembe aranızdayım ...

Bu Arada hikayemi bitirdim şarj aletini alınca hemne yazcam foruma görüşlerinizi bekliyorum
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız

KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

hakan yazdı:Her ınsanda oldugu gıbı sendede bır ısım olması lazım adını sole bı sonra tartısabılelım.Karsındakı ınsanı tanımadıgın bırı tanımadıgı kısılere satasırsa sonu bole olur. :D :D :D :D

Kardeşxhakannn
Loncada kurmus havada atıyor :) Hakoo ara beni serhat ben :))
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
WueRHoZauR68
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Veee Hikayeyi Bitirdim....

İstanbul'un Fedaileri

İstanbul iyiliklerin ve güzelliklerin şehriydi.Bu şehirde hayat vardı.İnsanlar dost,kardeş gibilerdi.Taki Kıyamet Vakti gelene kadar.Artık İstanbul'da dostluk ve kardeşlik adına hiçbirşey kalmadı derken ilk ve tek olan bir direniş loncası kuruldu.Kendilerine Kardeşx diyorlardı.Bu büyük adımı başlatan kişi Orhan adıyla biliyordu.Gün geçtikçe İstanbul daha çok kötüleşiyor ve Kardeşxloncası da hızla büyüyordu.Dostluğu ve Kardeşliği bütün İstanbul'a yaymaya çalışan Kardeşx loncasına yardım etmek için yeni yeni bir çok lonca kuruluyordu.Fakat hiçbirisi Kardeşxloncası kadar iyi değildi.Ve kısa sürede
loncalar arası savaşlar başladı.Çok geçmeden kötülükler gene kol gezmeye başladı.Kardeşx lonası ne madar bu savaşın dışında kalmaya çalışsada kendini diğer loncalardan savunmak için ufak tefek savaşlara katılıyorlardı.

Teşkilat'tan gelen emirler doğrultusunda Kardeşxloncası rütbeleri gittikçe yükseliyordu. Bu Arada İstanbul daki kıyametin verdiği yaralar ise yavaş yavaş sarılıyordu.Tabiki yeni havadisler gelmeye hala devam ediyordu.Artık sadece
Kardeşxgibi iyi loncalar yoktu ve herkez klanlara ayrılıyorlardı.
Veeee 2 Büyük Klan ortaya çıktı.Handan Hanım'ın önderliğinde Arzın Çocukları ve İsmet Bey'in önderliğinde Lodos klanı kuruldu.Kardeşxloncası tabikide iyilerin yanı Handan Hanım'ın tarafını seçtiler Kötüler ise İsmet Bey'in tarafını seçtiler Yalnız Bu arada Handan Hanım'ın tarafından iyi gibi görünen kötüler vardı.Bu loncaları temizlemek Kardeşxloncasına farz olmuştu.Bu yüzden Kardeşxloncası artık daha güçlü ve çok kişiye ihtiyacı vardı.Fakat bu klanların çıkması yüzünden pek çok yeni tür yaratıklar ve yetenekler ortaya çıkmıştı.İnsanlar iyiliği unutup bu yeteneklere ve yaratıkları yok etmek işe meşgul oluyordu.Fakat Kardeşxloncası sessiz ve hızla gelişmeye devam ediyordu.

Uzun Zaman sonra Kardeşxloncası tekrar ortaya çıktı. Ve yeterince güçlenmişlerdi.Ama onlar güçlenirken yen, yerler ve çeşitli özelliklere sahip yaratıklarda türemişti.Ve buna çare olarak Kardeşxorhan en iyi 12 adamını topladı.Ve 2 grup olmak üzere ayrıldılar.Orhan'ın liderliğini yaptığı grup Mıgrat'ı Hamza'nın Liderliğini yaptığı grup sığınağa gitmişlerdi.2grupda bu yerlerdeki yaratıkları yok etmek için yola çıktılar fakat bu yaratıkların normal yaratıklar gibi olmadıklarını bilmiyorlardı.Bu yüzden en iyi efsunlu itemlerini alarak yola koyuldular.Ve sonunda büyük buluşma sığınak ve migrat ilk kez bir insan gördü.Orhan ve Hamza 'nın liderliğini yaptıkları gruplar içerde gerçekten çok zorlanıyorlardı.Orhan ve Hamza'nın telsız raporları ekibi dahada güçlendiriyor.ama daha çok üzüyordu. Çünkü yeteri kadar güçlü olmadıklarını anlıyorlardı.Fakat tam umutlarını yitirmek üzereyken Orhan'ın grubundan olan Kardeşxzafer ve Kardeşxenes den bir haber geldi.Yeni Bir eşya bulmuşlardı.Bunu ilk liderleri Orhan'ın giymelerini istediler.Orhan eşyayı giydiğinde pel bir umudu yoktu .Fakat birden kendisinin yorgunluğunun geçtiğini sankş daha çok güçlendiğini hissteti.Ve Hamza'yla iletişime geçti.Gördüğünüz yeni eşyaları giyin ve bütün gücünüzle ilerlemeye devam edin diye haber etti.Saatler sonunda Orhan ve Hamza'nın grubu Migrat ve Sığınağın Sonunda Ulaştılar .Fakat yeteri kadar güçlü yeteri kadar dinç ve yeteri kadar sağlıklı görünmüyorlardı.1 Saat dinlenmeden sonra Bossların Sesleriyle Ayapa dikildiler .Sanki Duydukları ses karşısında hepsi hipnotize olmuş sanki hiç yorulmamış sanki hiç uyanmamış sanki hiç savaşmamış gibi Heyecanlı ve Güçlü Görünüyorlardı.Artık Savaş zamanının Geldiğini Anlamışlardı. Şimdiye kadar gördüklerinin en korkuncu ve hepsinden daha zor olacağını biliyorlardı.Ve Orhan'ın Kardeşiniz İçin Savaşın Emriyle Bütün güçleriyle ölümüne savaşmaya başladılar.....

Fakat Bu 2 boss onları gerçekten zorluyordu.Yolda edindikleri bilgiler Sayesinde Migrattaki Boss'un adı Junon Sığınaktaki Boss'un ise Kenan olduklarını biliyorlardı. Ve bunları son güçleriyle yok etmeye çalışıyorlardı.Fakat 2sininde yetenekleri ve özellikleri gerçekten çok yüksekti Ama onlar güçlerini kardeşlik ve dosluktan aldıkları için vaz geçmeden mücadeleye devam ettiler.......Çeşitli ilaçlar ve çeşitli materyaller ile birbirlerine destek olmaya çalışıyorlardı....2.5 saat uğraş sonucunda Orhan'ın telsizinden Junon 'un acı dolu çığlıkları yükseliyordu. Ardındanda Kenan'ın haberi geldi...Ve en sonunda Migrat ve Sığınağın Karanlık labirentlerinde dipsiz kuyularında Kardeşlik Sesleri yankılanıyordu.İstanbul ilk defa böle bir kardeşliğe böylebi dostluğa böylebir birliğe böyle bir beraberliğe böyle bir güve ilk defa tanık oluyorlardı.... Yanşaronda getirdikleri efsınlar eşyalar çeşitli resim ve materyaller sayesinde kendilerini 1 kez daha istanbula duyurmuşlardı.

ZAFER FURKAN ALPER
KARDEŞXZAFER
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 1.5 saat lik uğraşım sonucunda Bu hikayeyi yazdım.....Umarım Beğenirsiniz Bu arada en iyi 12 kişi belli değil sadece 4 kişi :D::Dben enes orhan ve hamza abi geri kalanlarına rol bulamadım ama kısa zamanda herkezi içine alan bir hikaye yazacağım umarım beğenirsinizz......... ;) :D

Kullanıcı avatarı
WueRHoZauR68
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Emeğe Saygı :D

Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

hikayen güzel olmuş ellerine sağlık her ne kdr bnm ismim geçmesede ;)
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
WueRHoZauR68
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Abi kusura bakma unutmusum abi ama 2 . hikayeme başladım orda senide yazacam söz

Kullanıcı avatarı
soner2010
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen soner2010 »

Hikayen Çok Güzel Olmuş :D
Kardeşxsoner[44]
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]

Silahsa Tutarım Kaderse Çekerim
Kullanıcı avatarı
WueRHoZauR68
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

saol

Kullanıcı avatarı
yavuz45
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen yavuz45 »

Zaferim hikayen 10 numara kardeşim birdahakini sabırsılıkla bekliyorum bizede rol bul kırılırım haa... ;)
Resim
Resim
=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄

“Lonca İletişim” sayfasına dön