TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
memet abi ben saat 1o da oyundaydım siz yoktunuz !!![/b]
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
toplantıya herkez katılsaydı charları kadıme bırakcaktık sonra persembe saat 10 da gırıp kesıcektık ama katılmadıkları ıcınForward yazdı:memet abi ben saat 1o da oyundaydım siz yoktunuz !!![/b]

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
bır daha toplantı yapılacak 1 hafta onceden haber verıcem gelıcek gelemıcek haber versın gelenın kadim gorevı olmuş bılsın...

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
onlıne olan Tskx lar oyunda hıc gormedıklerınız kım ler var nıc klerı bana ulaştırınız ıyı for mlar...

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Tskx Bedellı uye alımını başlattım hepımıze h.o ıyı form lar...

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Mehmet'im Cuma'dan sonra unutma Centurion sözün var Raşit ve Burak'ı da çağırabilirsin... :mrgreen:Tskxgenelkrmay yazdı:Tskx Bedellı uye alımını başlattım hepımıze h.o ıyı form lar...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
saat 1 de ben ustalık belgesı alma gıdıyom yarım saatlık ısım var tam 2 de oyundayım berk ımEmirBerkKorkmaz yazdı:Mehmet'im Cuma'dan sonra unutma Centurion sözün var Raşit ve Burak'ı da çağırabilirsin... :mrgreen:Tskxgenelkrmay yazdı:Tskx Bedellı uye alımını başlattım hepımıze h.o ıyı form lar...

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Tamam Memo ustam! :mrgreen:Tskxgenelkrmay yazdı:saat 1 de ben ustalık belgesı alma gıdıyom yarım saatlık ısım var tam 2 de oyundayım berk ımEmirBerkKorkmaz yazdı:Mehmet'im Cuma'dan sonra unutma Centurion sözün var Raşit ve Burak'ı da çağırabilirsin... :mrgreen:Tskxgenelkrmay yazdı:Tskx Bedellı uye alımını başlattım hepımıze h.o ıyı form lar...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Uğur dayak gelicek . Tamam yok bişey ama öğrendin nasıl olsa bidaha gireriz. Bu arada tank savaşçı ile çoook oynadımshevchenko199410 yazdı:Sen tank savaşçı oynadın mı ? Defansif açmadan nara açamıosun kışkırtma atamıosun.Defansif te 60 sn de bir açılıor ve ben ne hikmettse 30 sn bir ölüyorum.Geri kalan o 30 sn nin 15 sn de kalkıorum 15 sn bişey yapamıyorum.Sen bana diosun üstüne çek...Ztn ben gruba sölemiştim daha önce hiç oynamadım k.b. yın diye.Diğerlerinin pek tepki gösterdiğini görmedim ( arkamdan gösterdiler mi bilmiyorum ) orada en çok tepkiyi sen verdin...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
eray uzatma tamam adam bı sey demeden laf atıp duryonuz dayak gelıcek harbı bakeray yazdı:Uğur dayak gelicek . Tamam yok bişey ama öğrendin nasıl olsa bidaha gireriz. Bu arada tank savaşçı ile çoook oynadımshevchenko199410 yazdı:Sen tank savaşçı oynadın mı ? Defansif açmadan nara açamıosun kışkırtma atamıosun.Defansif te 60 sn de bir açılıor ve ben ne hikmettse 30 sn bir ölüyorum.Geri kalan o 30 sn nin 15 sn de kalkıorum 15 sn bişey yapamıyorum.Sen bana diosun üstüne çek...Ztn ben gruba sölemiştim daha önce hiç oynamadım k.b. yın diye.Diğerlerinin pek tepki gösterdiğini görmedim ( arkamdan gösterdiler mi bilmiyorum ) orada en çok tepkiyi sen verdin...![]()