***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Azrailll
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Biz bize yeteriz gitmek isteyen gider istemeyen kalır fazla uzatmanın anlamı yok siz zaten kararınızı vermişsiniz artık nedenini araştırmayada gerek yok.yolunuz açık olsun
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı
MERTKAN ABİ KENDİNİ ÜZME İSTEMEYEN GİTSİN SENİN SEVENLERİN OLARAK BİZ HEP YANINDAYIZ BUNU ASLA UNUTMAMertkan yazdı:Seninle de Serkan Abi ile de ayrılmadan önce konuşmak isterdim egemen Yolunuz Açık olsun... Demek ki Bi yanlışımı gördünüz...
Loncada Değişmeyen 3 şey vardır;
1. Lider
2. Kurallar
3. kardeşlik
3 ünü de İhlal ettiğiniz için teşekkür ediyorum selametle..
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
Kendimi üzecek değilim herkes rahat olsun
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
Ha Başka gidecek olan varsa hemen gitsin
Tmlahmet07 yazdı:MERTKAN ABİ KENDİNİ ÜZME İSTEMEYEN GİTSİN SENİN SEVENLERİN OLARAK BİZ HEP YANINDAYIZ BUNU ASLA UNUTMAMertkan yazdı:Seninle de Serkan Abi ile de ayrılmadan önce konuşmak isterdim egemen Yolunuz Açık olsun... Demek ki Bi yanlışımı gördünüz...
Loncada Değişmeyen 3 şey vardır;
1. Lider
2. Kurallar
3. kardeşlik
3 ünü de İhlal ettiğiniz için teşekkür ediyorum selametle..
Börteçinexstemph[*](49)[/color]
Börteçinexsezaa[*](49)[/color]
Vipxcrequeny[*](49)[/color]
Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)

Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
SELAMÜNALEYKÜM... Ben Arif YAMAN, yaşım 45, 1 yılkadar önce oğlum alparslanın oynamasına izin vermediğim için benden saklı oynadığı ikv oyununu rahat rahat oynayabilmek için aynı oyunu oynayan ablası ile beraber, oyunda ülkücülerde var, koministlerde var, pkk lıda diye başlayarak oyunu bana anlatmaları ile benim dünya görüşümü tahrik etmeleri, o günlerde yaşadığım işsizlik ve ekonomik krizin beni bunaltması ilede, kendimce düşüncelerimi dağıtmak için oyuna girip ilk teşkilat sunucusunda Börteçinexusta yı açtım. Çocuklar biz tılsımda oynuyoruz sende orda çar açsana istekleri ile ordaki çarı sildim, tılsımda Börteçinexusta büyüyü açtım büyüyü oynamak zor geldi. Börteçinexxusta savaşı ve Börteçinexxxusta şifayı açtım. İlk savaşı oynamaya başladım. O günler birkaç oyuncu arkadaş Börteçine isminin lonca ismi olduğunu ve kullanmama geektiğini hatırlattılar, oyunda loncanın ne olduğunuda bilmediğim için anlamadım ve devam ettim. O günlerde Börteçine loncasının kurucusu ve lideri Mertkan kardeşimle karşılaştım, bana neden Börteçine isimli çar açtığımı bu ismin onu kurduğu loncanın ismi olsuğunu söyledi. Ben loncanın ne olduğunu bilmediğimi ve çar isminin dünya görüşümün ve mesleğimin birleşik hali olduğunu ama böyle bir lonca varsa katılmak istediğimi söyledim. Hiç bir zaman oyunu çok iyi oynayamadım sağolsunlar bir çok oyuncu arkadaş bana yardım etti, üstelik benim kötü oynamadan dolayı sinir kimyasının bozulması pahasına, kimisi katlanamadı bıraktı kendi halime, bazıları inatçı çıktı adeta sabır imtihanına girmiş gibi bana yardı ettiler. Aslında örnek olsun diye bunların ismini yazmam gerekir ama arada unuttuğum kardeşlerim olursa kul hakkına girerim onun için hiç birinin adını yazmadan hepsine, Arif abilerinin acemiliğine sabredip güzel insanlarında her zaman var olduğunu gösterdikleri teşekkür ederim. Oyunda beni üzen ve kızdıran tek şey küfürdü, konuşmayı beceremem ama amatör bir yazar olduğum için yazı ile bir çok oyuncu arkadaşa küfür etmemesini gerektiğini kabul ettirdim. Lonca içindede abilik görevini yapmaya başladım. Özellikle küfür olayını en azından loncadaki kardeşlerimden uzaklaştırmak için dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım. Şimdi anlıyorumki bu konuda başarı notum çok zayıf, son zamanlarda lonca üyeleri için peş peşe gelen küfür ve hakaret şikayetleri üzerine, loncada daha samimi ve disiplinli bir ortam oluşturmak için klandan çıkıldı ve yeniden yapılanma taslağı hazırlandı. Disiplin ve küfür konusunda, belki yaşımdan ve oyundaki amaçların değişik olmasından dolayı benim anlayışımın oyun düzeninde Börteçine loncasında dahi olamayacağını gördüm. Düşündükten sonra yöneticiliği ve uygulama işini gençlere bırakmanın ve kişisel olarak diyaloglarla küfürü önleme ve disipline destek olmanın en uygun olduğuna karar verdim. Bu kararımı bu pazar yapılacak olan toplantıda açıklayıp gençlere destek olmaya devam edeceğimi ifade edecektim, fakat bu yazıyı yazmadan bir saat kadar önce oyunda iken, Börteçinexemre nin bölgeden başka bir oyuncuya, lanlı yavşaklı küfürünü okuyunca şaka ile uyarmak için '' Aferin emre çok yakıştı '' dedim. Aldığım cevapta bendeki enerjiyi direkman negatife indirdi; ''SANANE LAN''... Evet çok doğru söyledi, banane... Anne babasının veremediği terbiyeyi benmi verecektim... Ve ben pes ettim. Buraya kadar. Benden yana varsa hakkım helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edin...tek ricam şunu unutmayın, kime nasıl küfür ederseniz karşınızdakininde aynı küfürü etmesini kabul etmiş olursunuz, küfür döner dolaşır geri döner ve o küfür kendinize, çevrenize ve ailenize döner. Kendinize küfür etmiş olursunuz, farkında olmadan küfür ile zinayı kendi kendinize yaparsınız. Türk aile anlayışındaki en derin yarada bence budur...

[right]Arif YAMAN[/right]
- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı
ÇOK DOĞRU BAZI KİŞİLER KÜFÜR KONUSUNDA BAZEN ÇOK ABARTIYOR BUNUN SEBEBİNİ ÇOK İYİ BİLDİĞİM HALDE BURDA AÇIKLAMIYACAĞIM HERKEZ BİRAZ DÜŞÜNSE BULUR ZTN ZOR DEİL YÖNETİM OYUNU BIRAKMAYA KADAR GİTTİYSE KLANDAN ÇIKMAKTA AYNI ŞEKİLDE BİR OLAYDAN MERTKAN ABİ KÜFÜR EDENE CEZASINI VERMİYOSUN YUMUŞAK OLMAK HER YERDE İYİ DEĞİLDİR ARİF ABİ GİBİ BİR ABİMİZİ OYUNDAN GİDİYO YA PES ARTIK BUNU ONA YAPANA BEN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM DİYECEK BİŞEY DE KALMADI..ustax66 yazdı:SELAMÜNALEYKÜM... Ben Arif YAMAN, yaşım 45, 1 yılkadar önce oğlum alparslanın oynamasına izin vermediğim için benden saklı oynadığı ikv oyununu rahat rahat oynayabilmek için aynı oyunu oynayan ablası ile beraber, oyunda ülkücülerde var, koministlerde var, pkk lıda diye başlayarak oyunu bana anlatmaları ile benim dünya görüşümü tahrik etmeleri, o günlerde yaşadığım işsizlik ve ekonomik krizin beni bunaltması ilede, kendimce düşüncelerimi dağıtmak için oyuna girip ilk teşkilat sunucusunda Börteçinexusta yı açtım. Çocuklar biz tılsımda oynuyoruz sende orda çar açsana istekleri ile ordaki çarı sildim, tılsımda Börteçinexusta büyüyü açtım büyüyü oynamak zor geldi. Börteçinexxusta savaşı ve Börteçinexxxusta şifayı açtım. İlk savaşı oynamaya başladım. O günler birkaç oyuncu arkadaş Börteçine isminin lonca ismi olduğunu ve kullanmama geektiğini hatırlattılar, oyunda loncanın ne olduğunuda bilmediğim için anlamadım ve devam ettim. O günlerde Börteçine loncasının kurucusu ve lideri Mertkan kardeşimle karşılaştım, bana neden Börteçine isimli çar açtığımı bu ismin onu kurduğu loncanın ismi olsuğunu söyledi. Ben loncanın ne olduğunu bilmediğimi ve çar isminin dünya görüşümün ve mesleğimin birleşik hali olduğunu ama böyle bir lonca varsa katılmak istediğimi söyledim. Hiç bir zaman oyunu çok iyi oynayamadım sağolsunlar bir çok oyuncu arkadaş bana yardım etti, üstelik benim kötü oynamadan dolayı sinir kimyasının bozulması pahasına, kimisi katlanamadı bıraktı kendi halime, bazıları inatçı çıktı adeta sabır imtihanına girmiş gibi bana yardı ettiler. Aslında örnek olsun diye bunların ismini yazmam gerekir ama arada unuttuğum kardeşlerim olursa kul hakkına girerim onun için hiç birinin adını yazmadan hepsine, Arif abilerinin acemiliğine sabredip güzel insanlarında her zaman var olduğunu gösterdikleri teşekkür ederim. Oyunda beni üzen ve kızdıran tek şey küfürdü, konuşmayı beceremem ama amatör bir yazar olduğum için yazı ile bir çok oyuncu arkadaşa küfür etmemesini gerektiğini kabul ettirdim. Lonca içindede abilik görevini yapmaya başladım. Özellikle küfür olayını en azından loncadaki kardeşlerimden uzaklaştırmak için dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım. Şimdi anlıyorumki bu konuda başarı notum çok zayıf, son zamanlarda lonca üyeleri için peş peşe gelen küfür ve hakaret şikayetleri üzerine, loncada daha samimi ve disiplinli bir ortam oluşturmak için klandan çıkıldı ve yeniden yapılanma taslağı hazırlandı. Disiplin ve küfür konusunda, belki yaşımdan ve oyundaki amaçların değişik olmasından dolayı benim anlayışımın oyun düzeninde Börteçine loncasında dahi olamayacağını gördüm. Düşündükten sonra yöneticiliği ve uygulama işini gençlere bırakmanın ve kişisel olarak diyaloglarla küfürü önleme ve disipline destek olmanın en uygun olduğuna karar verdim. Bu kararımı bu pazar yapılacak olan toplantıda açıklayıp gençlere destek olmaya devam edeceğimi ifade edecektim, fakat bu yazıyı yazmadan bir saat kadar önce oyunda iken, Börteçinexemre nin bölgeden başka bir oyuncuya, lanlı yavşaklı küfürünü okuyunca şaka ile uyarmak için '' Aferin emre çok yakıştı '' dedim. Aldığım cevapta bendeki enerjiyi direkman negatife indirdi; ''SANANE LAN''... Evet çok doğru söyledi, banane... Anne babasının veremediği terbiyeyi benmi verecektim... Ve ben pes ettim. Buraya kadar. Benden yana varsa hakkım helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edin...tek ricam şunu unutmayın, kime nasıl küfür ederseniz karşınızdakininde aynı küfürü etmesini kabul etmiş olursunuz, küfür döner dolaşır geri döner ve o küfür kendinize, çevrenize ve ailenize döner. Kendinize küfür etmiş olursunuz, farkında olmadan küfür ile zinayı kendi kendinize yaparsınız. Türk aile anlayışındaki en derin yarada bence budur...
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
Hakkım HeLaL oLsun Arif abi Keşke Ayrılmasaydın Oyundan.ustax66 yazdı:SELAMÜNALEYKÜM... Ben Arif YAMAN, yaşım 45, 1 yılkadar önce oğlum alparslanın oynamasına izin vermediğim için benden saklı oynadığı ikv oyununu rahat rahat oynayabilmek için aynı oyunu oynayan ablası ile beraber, oyunda ülkücülerde var, koministlerde var, pkk lıda diye başlayarak oyunu bana anlatmaları ile benim dünya görüşümü tahrik etmeleri, o günlerde yaşadığım işsizlik ve ekonomik krizin beni bunaltması ilede, kendimce düşüncelerimi dağıtmak için oyuna girip ilk teşkilat sunucusunda Börteçinexusta yı açtım. Çocuklar biz tılsımda oynuyoruz sende orda çar açsana istekleri ile ordaki çarı sildim, tılsımda Börteçinexusta büyüyü açtım büyüyü oynamak zor geldi. Börteçinexxusta savaşı ve Börteçinexxxusta şifayı açtım. İlk savaşı oynamaya başladım. O günler birkaç oyuncu arkadaş Börteçine isminin lonca ismi olduğunu ve kullanmama geektiğini hatırlattılar, oyunda loncanın ne olduğunuda bilmediğim için anlamadım ve devam ettim. O günlerde Börteçine loncasının kurucusu ve lideri Mertkan kardeşimle karşılaştım, bana neden Börteçine isimli çar açtığımı bu ismin onu kurduğu loncanın ismi olsuğunu söyledi. Ben loncanın ne olduğunu bilmediğimi ve çar isminin dünya görüşümün ve mesleğimin birleşik hali olduğunu ama böyle bir lonca varsa katılmak istediğimi söyledim. Hiç bir zaman oyunu çok iyi oynayamadım sağolsunlar bir çok oyuncu arkadaş bana yardım etti, üstelik benim kötü oynamadan dolayı sinir kimyasının bozulması pahasına, kimisi katlanamadı bıraktı kendi halime, bazıları inatçı çıktı adeta sabır imtihanına girmiş gibi bana yardı ettiler. Aslında örnek olsun diye bunların ismini yazmam gerekir ama arada unuttuğum kardeşlerim olursa kul hakkına girerim onun için hiç birinin adını yazmadan hepsine, Arif abilerinin acemiliğine sabredip güzel insanlarında her zaman var olduğunu gösterdikleri teşekkür ederim. Oyunda beni üzen ve kızdıran tek şey küfürdü, konuşmayı beceremem ama amatör bir yazar olduğum için yazı ile bir çok oyuncu arkadaşa küfür etmemesini gerektiğini kabul ettirdim. Lonca içindede abilik görevini yapmaya başladım. Özellikle küfür olayını en azından loncadaki kardeşlerimden uzaklaştırmak için dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım. Şimdi anlıyorumki bu konuda başarı notum çok zayıf, son zamanlarda lonca üyeleri için peş peşe gelen küfür ve hakaret şikayetleri üzerine, loncada daha samimi ve disiplinli bir ortam oluşturmak için klandan çıkıldı ve yeniden yapılanma taslağı hazırlandı. Disiplin ve küfür konusunda, belki yaşımdan ve oyundaki amaçların değişik olmasından dolayı benim anlayışımın oyun düzeninde Börteçine loncasında dahi olamayacağını gördüm. Düşündükten sonra yöneticiliği ve uygulama işini gençlere bırakmanın ve kişisel olarak diyaloglarla küfürü önleme ve disipline destek olmanın en uygun olduğuna karar verdim. Bu kararımı bu pazar yapılacak olan toplantıda açıklayıp gençlere destek olmaya devam edeceğimi ifade edecektim, fakat bu yazıyı yazmadan bir saat kadar önce oyunda iken, Börteçinexemre nin bölgeden başka bir oyuncuya, lanlı yavşaklı küfürünü okuyunca şaka ile uyarmak için '' Aferin emre çok yakıştı '' dedim. Aldığım cevapta bendeki enerjiyi direkman negatife indirdi; ''SANANE LAN''... Evet çok doğru söyledi, banane... Anne babasının veremediği terbiyeyi benmi verecektim... Ve ben pes ettim. Buraya kadar. Benden yana varsa hakkım helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edin...tek ricam şunu unutmayın, kime nasıl küfür ederseniz karşınızdakininde aynı küfürü etmesini kabul etmiş olursunuz, küfür döner dolaşır geri döner ve o küfür kendinize, çevrenize ve ailenize döner. Kendinize küfür etmiş olursunuz, farkında olmadan küfür ile zinayı kendi kendinize yaparsınız. Türk aile anlayışındaki en derin yarada bence budur...
Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)

Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)

Bütün Loncalar Kendi Üyelerinin Yeşil Kadimine Başladı Mertkan abi biz ne Zman başlıyoruz kadim ve yeşile. Toplantıda Konusalım bunu Olur mu.
Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)

Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)