Akdenizli368 ,
Lonca sayfasinda ağir uslubunla konuşmani temenni ederim.
AncyraxSouLLecK [(^) Ejder Asa ]
AncyraxByGaMER [(^) Ecel Getiren ] , [(^) Latif ]
İyi Forumlar.
İyi Oyunlar.
Ömer ile Nice Maceralar Dilerim. Esen kalin.xP
Hayatta Yapamiyacağin Şeyleri Söyleme Ki Dalga Konusu Olmayasin..
AncyraTR (L) ERAY
ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !
- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !
KATyPERRy KATyPERRyŞ
- Kenancolak
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Alımlarımız Her zaman Vardır Forum Üzerinden Başvuru Yapabilirsınız
Lonca Başvurusu İçin ;
İsim :
İKV'deki Tüm Karakterlerin İsmi ve Lvl'i :
Neden ANCYRA :
2 Kuralımız Vardır ; Küfür Yok - Hırsızlık Yok.
Lonca Başvurusu İçin ;
İsim :
İKV'deki Tüm Karakterlerin İsmi ve Lvl'i :
Neden ANCYRA :
2 Kuralımız Vardır ; Küfür Yok - Hırsızlık Yok.
AncyraxDjateşI
İyi günler ancyra loncasına başvurmak istiyorum
İsim:İbrahim
Karekterlerim:Oguzxbüyü 49 Lwl Başka çarım bulunmamaktadır arkadaşlara verdim
Neden Ancyra:Ancyra loncasına katılmak istemem şu anda temiz bir lonca olup birbirine yardımcı olan ve kardeş gibi geçinen loncalardandır ve bende bu loncaya katılmak istiyorum Ancyra loncasında olmaktan gurur duyarım Teşekkürler....
Neden Ancyra:Ancyra loncasına katılmak istemem şu anda temiz bir lonca olup birbirine yardımcı olan ve kardeş gibi geçinen loncalardandır ve bende bu loncaya katılmak istiyorum Ancyra loncasında olmaktan gurur duyarım Teşekkürler....
-
- Salgın Koruyucusu
İSİM SOYİSİM : EMRE ÖZDEMİR
YAŞADIĞI YER : ÇANAKKALE
kARAKTERLERİM : Wolfxxwolf (49) , Fastxwolf (49) , Fastxblood (37)
NEDEN Ancyra : Birlikte grup bölgelerine girip yardımlaşmak ve oyunun tadına varmak istiyorum bu yüzden bu loncayı seçtim
İYİ FORUMLAR ...
NEDEN Ancyra : Birlikte grup bölgelerine girip yardımlaşmak ve oyunun tadına varmak istiyorum bu yüzden bu loncayı seçtim
İYİ FORUMLAR ...
- Ancyraxomer
- Işık Hanım'ın Elemanı
Emre başvurun onaylanmamıştır. Neden Ancyra sorusuna daha güzel bi cevap vererek değerlendirmeye alınabilirdin. Yalnız Ancyra ailesini GB'ne girmek için bi araç olarak görecekseniz zannetmiyorum bu emelde amacınıza ulaşabileceğinizi.Wolfxxwolf yazdı:İSİM SOYİSİM : EMRE ÖZDEMİR
İYİ FORUMLAR ...
Evanescence
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
- Ancyraxomer
- Işık Hanım'ın Elemanı
Başvurun onaylanmamıştır dostum. İyi oyunlar iyi forumlar...ankarax yazdı:İyi günler ancyra loncasına başvurmak istiyorum
Evanescence
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
Aleyküm selam...Ancyraxomer yazdı:Sanada selamlar dostum.TaTaNgAxEbKK yazdı: Adam king...![]()
FiaNNa'dan selamlar...![]()
King olmak önemli değil önemli olan King olduğunu başkalarının söylemesi şekerim
)
Tabii öyle şekerim...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Ömer sana bir önerim var,
Son haftalarda Ancyraxyasin yani yasini ,kenani taklit edip AncyraTR Loncasini cokeltmeye yeltenenler var . Bu yüzden bir süre Lonca alimlarini durdurmaktan yanayim. Komplemi hayir deil sadece tanidiqimiz adamlari loncaya almaliyiz . Ancyra loncasinin arkasindan firsat kolluyorlar çünkü bu loncaya girmeye çalisanlarda neden onlardan biri olmasin benim bu onerim bu kdadr uygulamak reddetmek sana kalmis.
İyi Forumlar.
Son haftalarda Ancyraxyasin yani yasini ,kenani taklit edip AncyraTR Loncasini cokeltmeye yeltenenler var . Bu yüzden bir süre Lonca alimlarini durdurmaktan yanayim. Komplemi hayir deil sadece tanidiqimiz adamlari loncaya almaliyiz . Ancyra loncasinin arkasindan firsat kolluyorlar çünkü bu loncaya girmeye çalisanlarda neden onlardan biri olmasin benim bu onerim bu kdadr uygulamak reddetmek sana kalmis.
İyi Forumlar.
KATyPERRy KATyPERRyŞ
İsim:Mert
ÇaRLarım:Ecexx Beyazköşk 49 lwl,NeFReTiTi Teşkilat 49 lwl(Şaherserli İkiside)
Néden ancyra:Çünkü ancyra loncası dostluk,kardeşlik,sevgi,saygıya önem weren bır loncadır bu loncada bulunmaktan gurur duyarım.Saygılarımla...
ÇaRLarım:Ecexx Beyazköşk 49 lwl,NeFReTiTi Teşkilat 49 lwl(Şaherserli İkiside)
Néden ancyra:Çünkü ancyra loncası dostluk,kardeşlik,sevgi,saygıya önem weren bır loncadır bu loncada bulunmaktan gurur duyarım.Saygılarımla...
Ancyra Loncasına başvurmak isterim
İsim:Halil İbrahim Oğuz
Karakterlerim:(Oguzxbüyü Beyaz köşk 49lwl),(Xşifacılarkralıx Teşkilat 46lwl),(Readteam 49 lwl eminönü),(Sweatteam Eminönü 48 lwl)
Neden Ancyra:Evet bu güzel loncaya katılmak istememin sebebi Ancyra loncası Beyazköşk sunucusunda çok değer gören bir lonca Bu loncadaki kişilerin kardeş gibi,dost gibi,canı gönülden Birbirlerine bağlanmasıdır.Ancyra loncasının bir çok kişiye örnek oldugunu gördüm ve bende loncya katılıp Ancyra loncasını yaşatmak ve devamını getirmek isterim o yüzden katılmak istedim. Bende bu Loncaya katılarak aranızdan biri olmak istemekteyim şimdiden teşekkür ediyorum... (ASLA YÜZÜNÜZÜ KARA ÇIKARMAM...)
İsim:Halil İbrahim Oğuz
Karakterlerim:(Oguzxbüyü Beyaz köşk 49lwl),(Xşifacılarkralıx Teşkilat 46lwl),(Readteam 49 lwl eminönü),(Sweatteam Eminönü 48 lwl)
Neden Ancyra:Evet bu güzel loncaya katılmak istememin sebebi Ancyra loncası Beyazköşk sunucusunda çok değer gören bir lonca Bu loncadaki kişilerin kardeş gibi,dost gibi,canı gönülden Birbirlerine bağlanmasıdır.Ancyra loncasının bir çok kişiye örnek oldugunu gördüm ve bende loncya katılıp Ancyra loncasını yaşatmak ve devamını getirmek isterim o yüzden katılmak istedim. Bende bu Loncaya katılarak aranızdan biri olmak istemekteyim şimdiden teşekkür ediyorum... (ASLA YÜZÜNÜZÜ KARA ÇIKARMAM...)