Tayfaxöfk adlı arkadaşınız bugün yok itsiniz yok şusunuz busunuz tarzı ithamlarda bulunarak ben ve loncama ( ANCYRA ) Hakaretlerde bulunmuştur klan kanalından eğerki buraya kanıt koyun der iseniz onuda yapabilirim sorun değil gerekli cezai işlem lütfen uygulansın
Sa
Kardeşim forumda incelediğime göre sen herkezle tartışıyosun ve sonra foruma taşıyosunun bunun yeri bura değil Tayfaxcemal'a ulaş gerekeni yapar böle konuları lonca sayfsına taşıma.
Saygılarımla
öncelikle teşekkür ederiz arkadaşlar sizlerinde Ramazan-ı şerif'i mübarek ve hayırlı olsun
ChuckBartowsKi yazdı:Öncelikle Merhabalar ,
Tayfaxöfk adlı arkadaşınız bugün yok itsiniz yok şusunuz busunuz tarzı ithamlarda bulunarak ben ve loncama ( ANCYRA ) Hakaretlerde bulunmuştur klan kanalından eğerki buraya kanıt koyun der iseniz onuda yapabilirim sorun değil gerekli cezai işlem lütfen uygulansın
Şikayetini özelime somut ve tutarlı kanıtın ile beraber ulaştırırsan gereğinin yapılacağına emin olabilirsin arkadaşım.
darx39 yazdı:öncelikle teşekkür ederiz arkadaşlar sizlerinde Ramazan-ı şerif'i mübarek ve hayırlı olsun
ChuckBartowsKi yazdı:Öncelikle Merhabalar ,
Şikayetini özelime somut ve tutarlı kanıtın ile beraber ulaştırırsan gereğinin yapılacağına emin olabilirsin arkadaşım.
Öncelikle Hayırlı RAMAZANLAR
Cemal bu şahsiyesiz öfk loncamıza hakaret etmiştir.En yakın zamanda işlem uygulanmasını istiyoruz...
Loncaya yeni katılan ve deneme süresi içerisindeki üyelerdir. Deneme aşamasını geçen üyeler asıl üye listesine alınır.
Askıdaki Üyelerimiz
Tayfaxispanyol
Tayfaxefee Üyelerimizle iletişim kurulamaması ve uzun süre haber alınamaması üzere isimleri lonca listesinden askıya indirilecektir. Belirli bir süre zarfından sonra isimleri silinecektir.