RoTa yazdı:Adi:KamiL
Soyadi:Bozkır
Çar İsmi:Rotax
MemLeket:BaLıkesir
ALın La Resmi Başvuruyuda Yaptım Referans Gerekiyorsa Haberim oLsun
Başvurularıhttp://basvuru.anadoluakincilari.com/adresinden kabul ediyoruz ama senin durumun farklı Rota.Daha önceden loncadan ayrıldığından tekrar üye olmak için bazı kriterleri yerine getirmen lazım oyunda bi ara konuşalım.
Mali senin önerin uygulanabilir.Junona gideceğimiz zaman karar veririz.İyi forumlar...
RoTa yazdı:Adi:KamiL
Soyadi:Bozkır
Çar İsmi:Rotax
MemLeket:BaLıkesir
ALın La Resmi Başvuruyuda Yaptım Referans Gerekiyorsa Haberim oLsun
Başvurularıhttp://basvuru.anadoluakincilari.com/adresinden kabul ediyoruz ama senin durumun farklı Rota.Daha önceden loncadan ayrıldığından tekrar üye olmak için bazı kriterleri yerine getirmen lazım oyunda bi ara konuşalım.
Mali senin önerin uygulanabilir.Junona gideceğimiz zaman karar veririz.İyi forumlar...
Olur Görüşelim Yarın(Perşembe) Saat 3 Ten Sonra Oyunda oLurum.
Esadullah yazdı:Bu mesajımı tüm (Tılsım) Roa üyelerinin okuması ve cevap vermesi rica olunur.
Selamlar,
Beyler bu hafta (son 4 gün) grup bölgelerinden büyülü eşya düşürme olasılığı %100 olarak ayalarlandı hepiniz biliyorsunuz. Bunu değelendirmek için küçük bir öneride bulunmak istedim.
Öncelikle sadece RoA'dan oluşan bir grup kurulacak. Zırhlı ve zırhsızlar halinde. Kısaca anlatmak istiyorum. Şimdi Junon'un enerjisi son 1 veya 0 kalınca grupta sadece zırhsızlar kalacak, zırhlılar gruptan çıkacak(tank hariç). Böylelikle 1 defalıkta 2 zırh düşürebiliriz ve 2 üyemiz daha zırh giyebilir!
Şuan loncamızdan son 3 kişinin zırhı yok ve bunlardan biri benim. Niyetim sadece kendime değil diğler üyelerede düşürmektir ve inşAllah düşüreceğiz.
Not: Şuan zamanım yok ama ileriki mesajlarda daha geniş olarak anlatacam.
Bence güzel bir düşünce ama herkezin zamanı birbirine uymaya bilir
Arkadaşlar Cumartesi günü saat 14:00'da oyunda olurum. Pazar günü full oyunda olabilirim inşAllah.Sizlerden ricam Junon yapılacak saatleri forum üzerinden şimdiden duyurmusunuz
Yukarıda dediğim şekilde kesersek kesinlikle hepimizin zırhı olur. Fakat bu hafta olması gerek çünkü bu hafta bildiğiniz gibi %100 büyülü eşya düşürme oranı var yani %100 1 kişiye %70 2 kişiye zırh düşebilir!