oguzhanertas yazdı:SELAMIN ALEYKUM...... ben daha önceden kabusx loncasına katılmak için kabusxasabidj ile görüsmüstüm
ve artık sizin aranızdayım ismimi ve soy ismimi tekrar yazıyorum
Oğuzhan Ertaş
çarımın ismi :kabusxbaşkentli tekrar teşekkürler...iyi formlar....
Evet oguzhan hayırlı ugurlı olsun loncan
Kuralları okudun bizi az cok tanıyorsun
umarım carını 49 edip sürekli carnda olup mutlu güzel bir oyun gecirirsin dilegiyle hayırlı ugurluı olsun
ibo sende adını yazarsın oguzhan kardeşinin adını listeye!
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Burda Tartısma Yasanacak Ama Olsun Yazmak Zorundayım...
Lan İsmail (Kabusxkralbenim) Sana Sesleniorum Lan DİnqiL Su Kardeşine Adem Bokumudur Nedir Sahip Cık Yoksa ben Onu Sahipletirim Merak Etme.Adam olsun Az Tabi Adam olmucak Bi Abisi Var Su zamana Kadar Sabrettim Abi Abi Dedim
Ama Artık Sabrım Kalmadı Valla Erkek Ol karı Gibi Kıvırma İnsna Taklidi yap Ne Mutlu Sana
Kardeşin Asaglıgın Biri Senin gibi O kadar Dalma Dalma Diyoo Kendisi Dalıor
Sonra Arkasından Bir Ton adamla Gelior Bana Dalıor Charının Şifresini Nerene Sokuosan Sok VErme Kucuklerine Once ADam ol Adamlık Ogret Sonra Charına Sok Duydun mu Lan DingiL.
1- Loncamız arz klanındadır..hiç bir şekilde Kabusxloncası üyeleri lodos klanına girmeyecektir..
2- Hiç kimse hiç bir şekilde lonca içi tartısmalara yol acmayacaktır.
3- Kabusxloncası üye,yönetim ve jürilere verilen gorevler sartları oldugu gibi kabul etmiş ve gorevini her daim yapması gerekmektedir..
4- Oyun içerisinde her ne sebeple olursa olsun küfür,olumsuz davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.
5- Lonca toplantısına zamanında verilen saatte olmalıdır eger mazareti varsa uygun bir şekilde çözümlenir..
6- Kabus loncası başka bir loncayı tavır almayacak hiç bir şekilde kişisel sorunlarını lonca içerisine taşımayacaktır.
7- Üyelerimiz ile sorunlu olan yonetim ile irtibata geçip hakkında gereken yapılacaktır..
8- Loncada yasanan ozel konular hiç bir şekilde baska kişiselere acıklanmayacaktır..
9- Oyunda yapılan seylerden uyarı görülürse hiç bir şekilde mazaret kabul edilmez direk lonca üyeligi silinecektir..
10- Loncamızdan ayrılan üyelerin Lonca çarlarını silmeleri zorunludur....
11- Lonca çarına uzun süre girilmedigi taktirde ilk olarak ikaz edilir dinlemedigi taktirde uzaklaştırılır....Loncamıza başvuru yapmak isteyen oyuncuların:
Kabusxasabidj~~>Lonca Başkanı-( İsmail )- Kabusxhunter/Kabusxfosil ~~>Yönetim Kurulu Başkanı-( Özcan )- Kabusxrosax~~>Yönetim Kurulu Üyesi -( İlker )- Kabusxthebest~~>Lonca Azası -( Murat )-
// ÜYELER //
Kabusxclyhkeş ( Tolga ) Kabusxhastun ( Hasan ) Kabusxwusty /Kabusxrüzgar / Kabusxmmj ( Mustafa ) Kabusxspy ( Aziz ) Kabusxpislickjj ( Fırat) Kabusxasabıdj ( Hamza ) Kabusxbrader ( Hamza ) Kabusxstateji ( Erdi ) Kabusxhayaletx / Kabusxholigan ( Selim ) Kabusxbalistikx / Kabusxbadfellas[/color]/ Kabusxbiqbear(İßrahim)Forum Sözcümüz. Kabusxerrant ( Ahmet ) Kabusxmorelman ( Hamza ) Kabusxsnerji ( Oğuzhan ) Kabusxrüzgar/ Kabusxmystical (Mehmed) Kabusxanollen ( Oğuzhan ) Kabusxxsezerxxll ( Sezer ) Kabusxçılgıntürk / Kabusxredevil ( Ertürk ) Kabusxkralbenim ( İsmail ) Kabusxzorboy ( Sedat ) KabusxredneckKabusxgecekondu (DeniZ) Kabusxsychtian ( Onur ) Kabusxblackfels ( Muhammed ) Kabusxpillibebek ( Dilber ) Kabusxbaşkentli (OğuzhaN) <<<<<<<<<<Üye alımları kapalıdır>>>>>>>>>> Güncellenmiştir.
W.aselam onurum hos geldin özlettin kendini
zaman su gibi gelip geçer sen geldiginde insallah burda olurum seni seviyorum kardeşim
Mehmet son noktaya geldin sen haberin olsun
sen önce forumda yazdıgına dikkat et
ne dediginin farkında ol
o kardeşi hata yapsada sen kimsin ki abisi ile bu sekilde konusma hakkına sahip oluyorsun
sayet kardeşide haksız olsa gidip soyleriz demedim mi
beni ciddiye almadın buraya bu sekilde yazdın
Yerine gore yazacak yerine gore hareket edeceksin
burada senin kardeşlerin karıların cocukların yok
kimse senin bu sekilde burda yazını gormek istemez cekemez cekmekte istemez
konusma seklini degiştir
neyse sorunun dedigim gibi ismail abisine soyler gerekeni yapar
nihayetinde sen bu sekilde davranmaya devam ettigin surece onu onutur seni suclu gorurum
insanların en cok zoruna gittigi seydir mehmet haklı iken haksız olmak
varsa ortada b ir durum kendini haksız yere koydun
YA BİR DAHA YAZMA yada adam akıllı sorununu anlat gorussun konussun kapatsın
Sen tek degil hiç kimsenin buna hakkı yok
burda bir birimizi buj sekilde aşalamak icin yokuz kardeşi ile sorunu varsa gider soylersin
hiçte utanma yok ise hiçte bana mahcup olmayaagını dusunmuyormusun ghelip bana dahi anlattın
iyi forumlar dilerim
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir