Oyunu kaldırmasaydım verirdim bişiler ama kaldırdım unut hem senin paraya ihtiyacın yok kendin diodnVicTorY yazdı:Paraları verseydinimpedimenta yazdı:len ben de bıraktım ceren gibi oyunu kaldırdım bile pcden haber veriyim dedim burdan![]()
![]()
Haseki değil balık pazarı bizim ezoman![]()
--->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: --->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
bLaDexm yazdı:Dur Demek İsterdim Ama Bende Soğudum Oyundan.Bu Gidişat İyi Değil Bu Kesin.Eski ve Yeni Oyuna Baktığımızda Arada Çok Fark Olduğunu Herkes Anlar.Mesela Eskiden Çoğu Kişi Gururuyla Oynardı Şimdi ise Birbirinin Ailesine Küfür eden Kişiler Birlikte Etkinlik,Grup bölgeleri Yapıyor Bu Nasıl İştir Anlamadım Bu Kişiler 3 4 kişi İle Sınırlı Değil Neredeyse Oyunun Yarısı Tabiri Caizse Gurursuz Olmuş...Ya da Bizimle 1-2 Gün Takılan Kendini Birşey Sanmış.Yinede Bir Konuşalım Bırakacaksanda Öyle Bırak Ceren.Ladyxxintikam yazdı:Merhaba arkadaşlar, her güzel şeyin bir sonu vardır diye boşuna dememişler bir süredir oyuna ara vermiştim bu artan hırsızlık olayları,oyun içinde edilen hakaretler rahatsızlık vericek duruma gelmeye başlamıştı benim için.Dün oyunu tamamen bırakma kararı aldım. 2 yıl önce başladığım bu oyunda çok güzel arkadaşlıklarım anılarım oldu ve İntikam Loncası benim için bir aile gibiydi,oyunda hakkı geçen varsa helal etsin benim hakkım varsa helal olsun kendinize iyi bakın Allah'a emanetsiniz...
Ceren
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Küfürleri artık doğal karşıladıkları için alışıyolar birbirlerine adembLaDexm yazdı:bLaDexm yazdı:Dur Demek İsterdim Ama Bende Soğudum Oyundan.Bu Gidişat İyi Değil Bu Kesin.Eski ve Yeni Oyuna Baktığımızda Arada Çok Fark Olduğunu Herkes Anlar.Mesela Eskiden Çoğu Kişi Gururuyla Oynardı Şimdi ise Birbirinin Ailesine Küfür eden Kişiler Birlikte Etkinlik,Grup bölgeleri Yapıyor Bu Nasıl İştir Anlamadım Bu Kişiler 3 4 kişi İle Sınırlı Değil Neredeyse Oyunun Yarısı Tabiri Caizse Gurursuz Olmuş...Ya da Bizimle 1-2 Gün Takılan Kendini Birşey Sanmış.Yinede Bir Konuşalım Bırakacaksanda Öyle Bırak Ceren.Ladyxxintikam yazdı:Merhaba arkadaşlar, her güzel şeyin bir sonu vardır diye boşuna dememişler bir süredir oyuna ara vermiştim bu artan hırsızlık olayları,oyun içinde edilen hakaretler rahatsızlık vericek duruma gelmeye başlamıştı benim için.Dün oyunu tamamen bırakma kararı aldım. 2 yıl önce başladığım bu oyunda çok güzel arkadaşlıklarım anılarım oldu ve İntikam Loncası benim için bir aile gibiydi,oyunda hakkı geçen varsa helal etsin benim hakkım varsa helal olsun kendinize iyi bakın Allah'a emanetsiniz...
Ceren
- Ladyxxintikam
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
oyunun başlarında en azından insanlara saygı vardı klan savaşlarında açlık yapan yoktu eğlenerek bir klan savaşı yapamıyoruz artık adamı er meydanında kesince direk aileme sövmeye başlıyor, hergün birilerinin emekleri çalınıyor, görevlerde grup halinde hareket edilmesi gerekirken herkes kafasına göre davranıyor sıra kavgası oluyor bu şekilde stres içinde olmaktansa bırakmanın en iyi karar olduğunu düşündüm :?
Ladyxxintikam - Whisperxxintikam - Lacrymosa
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Paran çoksa alem yap dostlar muhabbet görsün paran yoksa eve git çocuklar bir baba görsün burakimpedimenta yazdı:Oyunu kaldırmasaydım verirdim bişiler ama kaldırdım unut hem senin paraya ihtiyacın yok kendin diodnVicTorY yazdı:Paraları verseydinimpedimenta yazdı:len ben de bıraktım ceren gibi oyunu kaldırdım bile pcden haber veriyim dedim burdan![]()
![]()
Haseki değil balık pazarı bizim ezoman![]()
charları silmeyi düşündüm de nolur nolmaz kendime güvenemedim dönerim fln silmedim şu anlık bıraktım gibi görünüyo
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
tuhaf bir ilişki

Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam
Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez.
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
bunun görüntüsü kötü olmuş la :? neyse idare eder yinede 

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Merhaba;
İlerki zamanlarda Loncalar arası ve Arz Lodos klanı arasında büyük bir turnuva düzenlenicektir şimdiden Bilginiz olsun istedim...
Turnuva katılım her loncadan 4 kişi olacaktır...
Sevgi Ve Saygılarımla...
İlerki zamanlarda Loncalar arası ve Arz Lodos klanı arasında büyük bir turnuva düzenlenicektir şimdiden Bilginiz olsun istedim...
Turnuva katılım her loncadan 4 kişi olacaktır...
Sevgi Ve Saygılarımla...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
la can sıkıntısından kendimi animasyona verdim

payitahtxintikam yazdı:la can sıkıntısından kendimi animasyona verdim![]()
Yakışır
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam