kasaphasan06 yazdı:Herkese İyi Akşamlar Beyler Bugün Baya Yoğun Geçti İtemlerden Tut da Şimdiki Charımın LwL ını görüp Düşük Diye Dalga geçene kadar Ne söylesem bitmez
Yok işin Garibi Osmanlı Charımla hatırlıyorum Bunu Diyen Adamlar Labirentte Görevim Var Yardım Diyen Adamlardı
Eline Bir Ecel Alan Adam olmuş görmeyeli Neyse Zaten kimseye tanınma amacım yok beni bilen bilir Tılsımın Açıldığı gün ben Bu Serverdaydım
Sariyerli yazdı:
kasaphasan06 yazdı:Herkese İyi Akşamlar Beyler Bugün Baya Yoğun Geçti İtemlerden Tut da Şimdiki Charımın LwL ını görüp Düşük Diye Dalga geçene kadar Ne söylesem bitmez
Abilerim, ablalarım, arkadaşlarım; haberiniz olsun, Fevzi Bey Modeli tek item 43 seviye güneş asa alınır
Bu arada bir dahaki Solucan kesimimiz ne zaman olur Görev geldi çattı
Herkese iyi akşamlar...
Kurtlarxejder
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Rescuer yazdı:Abilerim, ablalarım, arkadaşlarım; haberiniz olsun, Fevzi Bey Modeli tek item 43 seviye güneş asa alınır
Herkese iyi akşamlar...
Kurtlarxejder
olm smdılık 39 lv asan varsa idare et 45 lvde dev komodo fısıksel+ buyu krıtıklı asa verıcek
Bunca İşin Arasında Solucan Zor Olur Be Paşa Benim Kendi Arkadaşımın ( Kubilay ) ın da görevi var sil o görevi dedim
Rescuer yazdı:Abilerim, ablalarım, arkadaşlarım; haberiniz olsun, Fevzi Bey Modeli tek item 43 seviye güneş asa alınır
Herkese iyi akşamlar...
kurtreis yazdı:Arkadaşlar dün gece locnamızdan hazırladığımız sağlam bir ekiple Düşünen Adam ve Motorini Kestik biliyorsunuz bu çalışmalar süratle devam edicek Kurt farkı ile ama üzülerek söylüyorum ki bir kaç gün aranızda olamayabilirim bazı teknik sorunlardan dolayı bu sorunları en kısa sürede halledip aranıza dünücem şimdi ki hedefimiz Kenan olucak Kenanın halledilmesinden sonra ki hedefimiz Migrat olucak Migrat Bölgesindede gerekli başarıyı elde ettikten sonra locna yönetim konseyi ve komutanların görevleri yapılıcak daha sonrasında bu bölgelerde ki görevleri Görev Takım Komutanı yürütürken konsey locna faaliyetlerini yürütücek Savaş Komutanlarıda şu kp açlığı ile ilgilenip klan savaşlarını dengeliycek ...
ohhh kp açlarını kesecem günü zevk , hırs ve kana susamış bi şekilde bekliyorum
SAVAŞ Komutanı sensin denetle durumu biraz katliyam yapalım
hemde senın tam ara vereceğin zamana geldi hırslanmışsındır dağıtalım ortalığı ama sadece kp açlarını listeye al
arkadaşlar oyun içerisinde bize ulaşabilirseniz görevlerinize destek saglarız
Şuan reis ve bazı arkadaşlarımız sıgınak ve migrat a yogunlaştılar ama geri kalan ekibimiz hala kasılmalara devam ediyor