Sizi satmam için satacağım bir yandaş bulmam gerekıyor. Sizi Agah için mi sattım.sonxlazz yazdı:ben sonx loncası kurucusu aynı zamanda lonca başkanı sonxlaz . bu güne kadar loncaya aldığımız hiç bir kişinin itemine parasına puluna bakmadık adamlığına baktık öncelikle dürüstlüğüne ve kişiliğine baktık. hiç kimse ben sonx loncasına gşrmeden önce bütün itemelerim vardı yada oyunu çok iyi biliyordum diyemez :!: biz adam sandığımız kişileri loncaya aldık. tabiri caizse büyüttük besledikneredeyse loncanın tamamına oyunu öğrettik üstlerini başlarını dizmelerinde yardımcı olduk. sonx adını taşıyan hiç bir kardeşimi göz arı etmedim asla arkada bırakmadım, asla bencillik yapmadım her zman bende olmasın sende olsun mantığı taşıdım, hiç bir zaman bencillik yapmadım ve yaptırmadım bencil bir oyuncunun loncamda yeri asla olamaz direk atarım loncadan ki çoğu kişiyi bu sebepten ötürü attım ve atmayada devam edeceğim. üstüne basa basa söylüyorum sonx loncasında bencil barınamaz. beni asla anlayamazsınız ben bu loncanın lideriyim iyi veya kötü yönetim her ne olursa olsun kimseyi satmadım kimseyi kendimden aşşağıda görmedim görememde, evet meranın en büyük loncasının tabiri cazise param parça ettim evet bunu ben yaptım yine olsun yine yaparım çünki benim derdim en büyük olmak değil en dürüst en paylaşımcı olmak :!: eğer bunu yapamıyorsa loncam dağıtırım birlikte kalmanın bir manası olmalı eğer mana yoksa birlikteliktte yok. kadir kıymet bilmeyenin benim yanımda işi yok.
ve unutmadan söyleyeyim varlığında bize faydası olmayanın yokluğunda zararı olamaz. gidenler arasında bit tek sonxcure (ünal) nin bana faydası vardı o da beni son dönemeçte sattıama kızgın değilim sonuçta herkes kendine yakışanı yapar
~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
unal sana bi soverim bida sana kimsenin sovmesini istemessin =d=d=d=d==dd=d=

* HAYATIM = KIZIM *
Senin yerin benim için çok ayrı ve asla vazgeçilmez bir abimsin. Sövmende sakınca yok, alınmam.Sonxquit yazdı:unal sana bi soverim bida sana kimsenin sovmesini istemessin =d=d=d=d==dd=d=
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Fırtına öncesi sessizlik bu 
[VuSTuLaT]
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
tüm sonx lere duyrulur ; sonx loncası yeniden yapılanmaya gidecektir yeni listemizi yakın zamanda açıklayacağız. listemizde büyük değişiklikler göreceksiniz. yeni isimleri bünyemize katarken bazı eski sonx ler ile yollartımızı ayırmak durumdayız.

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
sonx olarak yola devam etmeyeceğimiz kişilere oyun içinmde bilgi vereceğiz

- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
ünal arkadaş sana hedeflerin doğrultusunda iyi şanslar. herkes kendine yakışanı yaparCuRe yazdı:Sizi satmam için satacağım bir yandaş bulmam gerekıyor. Sizi Agah için mi sattım.sonxlazz yazdı:ben sonx loncası kurucusu aynı zamanda lonca başkanı sonxlaz . bu güne kadar loncaya aldığımız hiç bir kişinin itemine parasına puluna bakmadık adamlığına baktık öncelikle dürüstlüğüne ve kişiliğine baktık. hiç kimse ben sonx loncasına gşrmeden önce bütün itemelerim vardı yada oyunu çok iyi biliyordum diyemez :!: biz adam sandığımız kişileri loncaya aldık. tabiri caizse büyüttük besledikneredeyse loncanın tamamına oyunu öğrettik üstlerini başlarını dizmelerinde yardımcı olduk. sonx adını taşıyan hiç bir kardeşimi göz arı etmedim asla arkada bırakmadım, asla bencillik yapmadım her zman bende olmasın sende olsun mantığı taşıdım, hiç bir zaman bencillik yapmadım ve yaptırmadım bencil bir oyuncunun loncamda yeri asla olamaz direk atarım loncadan ki çoğu kişiyi bu sebepten ötürü attım ve atmayada devam edeceğim. üstüne basa basa söylüyorum sonx loncasında bencil barınamaz. beni asla anlayamazsınız ben bu loncanın lideriyim iyi veya kötü yönetim her ne olursa olsun kimseyi satmadım kimseyi kendimden aşşağıda görmedim görememde, evet meranın en büyük loncasının tabiri cazise param parça ettim evet bunu ben yaptım yine olsun yine yaparım çünki benim derdim en büyük olmak değil en dürüst en paylaşımcı olmak :!: eğer bunu yapamıyorsa loncam dağıtırım birlikte kalmanın bir manası olmalı eğer mana yoksa birlikteliktte yok. kadir kıymet bilmeyenin benim yanımda işi yok.
ve unutmadan söyleyeyim varlığında bize faydası olmayanın yokluğunda zararı olamaz. gidenler arasında bit tek sonxcure (ünal) nin bana faydası vardı o da beni son dönemeçte sattıama kızgın değilim sonuçta herkes kendine yakışanı yapar
Oyuna girdiğim süreçte Agah Efendi'den başka bir şey görmüyorum artık. Benim hedeflerim büyük. Rehberlikten daha fazlasını düşünüyorum. Daha öncede belirttim. Benım için SoNx'in emeği büyük. Benim de emeğim o lonca adına elbette bir nebze olsun vardır. Bunu da belirttim ki artık SoNx değilim fakat başka lonca mensubu olmayacağım. xCuRex olarak yalnız başıma takılma kararı aldığımı tekrar yenilemek istiyorum. Büyücümde SoNxCuRee > DieAnotherDay* savaşcım ise SoNxCuRRe > SiLeNtDeaTH* olarak değişecektir. Kimseye sırtımı da dönmedim. Benimle konuşmak isteyen her zaman abim, kardeşimdir. Kin tutmayı beceremıyorum. En fazla 1 ay. Kimseyle de düşman kalamıyorum. Bir kaç istisna elbet var ama gelip benden özür dilese o da olmaz. Eğer ki adımın üstüne bir çizik çekecek olan varsa bana söylesin. Bende ona göre tavrımı koyayım. Her başlangıcın bir SoN'u vardır. Unutmayalım, unutturmayalım. İyi eğlenceler.

Lonca alımınız var mı ?
[VuSTuLaT]
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
güncel

- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
:arrow:Sonxteam yazdı:güncel
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]