Bir loncanın sayfasına bu şekilde yorum yapmak istemezdim ama son aldığınız üyeler hakkında fikrimi bende belirtmek istedim. (mecbur kaldım yada)
Tonyalısancak ve asasabonsam adlı karakterleri almakla büyük yanlış yaptığınızı düşünüyorum. Sırf ismimin başında ATA yazdığı için kendisiyle daha önce hiçbir diyaloğum bulunmadığı halde inanılmaz küfürler yedim asasabonsam denilen şahıstan. Tonyalısancağı ise anlatmaya bile gerek duymuyorum bölgeden saatlerce ana bacı ettiği küfürler herkesin aklında.
Konunuzu kirlettiğim için üzgünüm ama bu iki şahıs gerçekten loncanıza hiç yakışmamış.
Darthwader Ataxfilozof
"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Melankolik yazdı: Pazar akşamı saat 21.00'de Yanlız Adam'da toplantı yapılacaktır.
Önemli konular konuşulacaktır.
Tüm Row'ların katılması önemle rica olunur!
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
musti şaka degil dimi tonyalı artık row oldu yeni üyler için bişey diyemem ama benim oldugun zamandaki arkadaşların herzaman yanında oldugumu bilsinler mecx olsamsa yanınızda sayılırım zaten lonca için loncaya girmedigimi herkes bilir rowlarıda mecleride severim başarılar musti online olarak görmek sizleri sevindirici
SaoLasın Abi hep bizimLesin zaten
sorun yok zaten sizinleyin dedigim gibi az dikkat edin yeter ayrıca alınanlara bakıyomda lodos kalmadı ortada helal olsun size
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!