OYUN HARBİDEN BİTTİ ARTIK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MAXIMIANUS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Mahşerin Tanıkları

Re: OYUN HARBİDEN BİTTİ ARTIK

Mesaj gönderen MAXIMIANUS »

SanaLBeLa yazdı:L sizin taa hesabınızı bugün arkadaş listemde birinde çemberlitaş 27 yazıyordu.Ne 20 si konuşup durmayın...Çok oyuncu durmuyor çünkü..Herkes gb kasıyor..Gb kasmayan topkapıdan ışınlanıyor....Yani anlayacağınız oyunda etrafta gözükenler sadece çar kasanlardır..Oyun batmıyor..Aksine Gelişiyor...Önceden çok yeni üye olan yoktu..Şimdi her gün rehberler yeni kişilerle görev yapıyor...İKV GELİŞİYOR.

Çemberlitaş 27 mi :cry: vay be kapasiteyi arttırmışlar eminönü sunucusu yaşadı acaba sayın bakar kör arkadaşımız bu çemberlitaş kopyaları kaç tane ?
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VODKA1967 »

SanaLBeLa yazdı:L sizin taa hesabınızı bugün arkadaş listemde birinde çemberlitaş 27 yazıyordu.Ne 20 si konuşup durmayın...Çok oyuncu durmuyor çünkü..Herkes gb kasıyor..Gb kasmayan topkapıdan ışınlanıyor....Yani anlayacağınız oyunda etrafta gözükenler sadece çar kasanlardır..Oyun batmıyor..Aksine Gelişiyor...Önceden çok yeni üye olan yoktu..Şimdi her gün rehberler yeni kişilerle görev yapıyor...İKV GELİŞİYOR.

Sana en güzel cevap bu videoda canım kardeşim.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Eyd4yMNf ... re=related[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=KUCzHjTrn30

Ya çok iyimsersin yada bu oyunda eşi benzeri olmayan bir "Değişik"sin.
Kullanıcı avatarı
MAXIMIANUS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

VODKA1967 yazdı:

Sana en güzel cevap bu videoda canım kardeşim.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Eyd4yMNf ... re=related[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=KUCzHjTrn30

Ya çok iyimsersin yada bu oyunda eşi benzeri olmayan bir "Değişik"sin.

:lol: :lol: :lol:

Resim
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Hepiniz bu oyundan çok şey bekliyorsunuz.Gerçekten gördüm çemberlitaş 27 yi Beyazköşkte. Size şunuda söylüyüm sizin oyuncu görmeme sebebiniz şudur.Millet gb atıyor..Atmayan topkapıdan ışınlanıyor..Hadi bunuda yapmayan sizin gördükleriniz full+fulların bazıları ve karakter kasanlardır..Yani artık bırakın şu ikv batıyor muhabbetini.Bana gerekçe söyleyin ikv batıyor diye cevabınızı yapıştırayım.Hadi...
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KRaLeX »

SanaLBeLa yazdı:Hepiniz bu oyundan çok şey bekliyorsunuz.Gerçekten gördüm çemberlitaş 27 yi Beyazköşkte. Size şunuda söylüyüm sizin oyuncu görmeme sebebiniz şudur.Millet gb atıyor..Atmayan topkapıdan ışınlanıyor..Hadi bunuda yapmayan sizin gördükleriniz full+fulların bazıları ve karakter kasanlardır..Yani artık bırakın şu ikv batıyor muhabbetini.Bana gerekçe söyleyin ikv batıyor diye cevabınızı yapıştırayım.Hadi...
Bu oyunun Player sayısı resmi açıklamalara göre 700.000 değil mi?

Oyunda toplam 8 adet sunucu var Ankayı pas geçelim 7 tane sunucusu var, buda ortalama her sunucuda aktif 100.000 oyuncu olduğu anlamına gelir.

Millet, Sığınak-Migrat-Çemberlitaş ve Topkapıda bulunuyor diyelim. Buralarda bulunan oyuncu sayısı toplam 500'ü geçmez ve de diğer normal bölgede bulunanlarla birlikte 600'ü geçmez.

Bir sunucuda toplam 600 oyuncu MAX. bulunuyor diyelim aslında değil de :)

Geriye kalan 99.400 oyuncu nerede ?????
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VODKA1967 »

Bırak kardeşim uğraşma kendini bayağı bi inandırmış heralde.

Yani artık bırakın şu ikv batıyor muhabbetini.Bana gerekçe söyleyin ikv batıyor diye cevabınızı yapıştırayım.Hadi...

Bu sene Adeks buluşmasında CaptainATX varya hani o gm olan. İşte onun yaptığı bir espri:

-Bu sene Fuarda ne olacak Ahmet abi ?

-İKV'yi kapatacağız onun haberini vericez.
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

bir türk mmorpg si olarak gurur duyuyorum sobee ile.Herkes batıyor diyor .Bence batmıyor.Ama şimdi diyeceğim bu.Mesela diğer oyunları açtığımda (MMORPG) bi eksiklik hissediyorum.İKV nin yerini alamıyorlar.İkv nin havası bir başka.Sanırım bir de türklerle beraberiz ondan olabilir. :P
Kullanıcı avatarı
MAXIMIANUS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SanaLBeLa yazdı:bir türk mmorpg si olarak gurur duyuyorum sobee ile.Herkes batıyor diyor .Bence batmıyor.Ama şimdi diyeceğim bu.Mesela diğer oyunları açtığımda (MMORPG) bi eksiklik hissediyorum.İKV nin yerini alamıyorlar.İkv nin havası bir başka.Sanırım bir de türklerle beraberiz ondan olabilir. :P

A benim kıt beyinli kardeşim ikv nin diğer oyunlara benzemediğini herkes biliyor biz şunu söylüyoruz 3 yıldır sürekli aynı yaratıkları kesmek bir süre sonra bıkkınlık vermiyor mu yada dur tahmin edeyim sen daha yeni yeni sığınak migrat setlerini tamamlamışsındır hatta şunuda diyim rahat 2 3 ay sonra o sığınak migrat çember itemlerindende sıkılacaksın sonra sen bağıracaksın niye yenilik yok niye bişe yapmıyorsunuz diye İkv iyiye gidiyor hala söylersen emin ol bütün forum kullanıcıları bir güzel anıyor seni .

Resim
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HellBlazer »

VODKA1967 yazdı:Bırak kardeşim uğraşma kendini bayağı bi inandırmış heralde.

Yani artık bırakın şu ikv batıyor muhabbetini.Bana gerekçe söyleyin ikv batıyor diye cevabınızı yapıştırayım.Hadi...

Bu sene Adeks buluşmasında CaptainATX varya hani o gm olan. İşte onun yaptığı bir espri:

-Bu sene Fuarda ne olacak Ahmet abi ?

-İKV'yi kapatacağız onun haberini vericez.
VODKA1967 ben senin amacını bir türlü anlamadım arkadaş. sen bu oyunun oyuncusu değil misin? tek yaptığın İKV batıyor, yıkılıyor, ölüyor gibi mesajlarla insanların içini karartmak başka bir şey değil bence. hayır sürekli aynı konuyu güncelleyip duruyorsun ne yapmaya çalışıyorsun onu bi anlatsana sen bize :evil:

madem bu kadar şikayet ediyorsun, sana bu kadar zıt geliyor. uzaklaş artık şu forumlardan yahu. eleştireceksen de adam gibi eleştir, sağda solda herkese cevap vermeye çalışma :evil:
evrensell
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen evrensell »

Mrdz yazdı:
VODKA1967 yazdı:Arkadaşlar oyun harbi harbi bitti artık hersene böyle bir muhabbet vardı ortada ama gene az buz oyuncu olurdu. La bakıyorum hafta sonu bile oyuncu kalmamış her gün böyle yaz ayındayız Temmuz oyun dolup taşacakken yemin ediyorum kışın daha fazla adam vardı. Harbiden oyun bitti beyler anca 59 gelecek belki düzelir yoksa cıx.

Ramazanda bari oyun dolarmı sizce fikirlerinizi alayım ?
Aslında istatistikler gün geçtikçe oyuncu sayısının arttığını gösteriyor. Sanırım bu herkesin yakın çevresinden kaynaklı. Arkadaşlarının oyuna ara vermesi oyunda kimse kalmadı gibi hissedebilmene neden olabiliyor. Birde genele açık olmayan grup bölgelerinin, bir çok oyuncuyu içerisinde barındırması ve gözden uzak tutması, Eminönü, Sivri Ada, Meteor bölgesi, Yeraltı gibi yerlerin daha tenha görünmesine neden olabilmektedir. Ayrıca Topkapı güncellemesinin ardından, yoğunluk oluşturan ruh taşları ve geçiş kapıları artık birçoğumuz tarafından kullanılmamakta ve Topkapı bizi görev yerlerine direkt ulaşmamıza yardımcı olmaktadır. Buda Eminönündeki vazgeçilmez madenlerle diğer tüm bölgelerden gelen klan mensuplarının kıran kırana çarpıştığı Komutan çevresinin, meteor bölgesinde Lodos Sancağı çevresinin tenhalaşmasının en önemli aktörüdür.

Bende uzun süren bir ayrılığın ardından yaptığım dönüşte, oyuncu sayısı mükemmel seviye artmış gördüm ve oyuna yeni kaydolmuş onlarca kişiyle tanışma fırsatı buldum :) İstanbul Oyun, gün geçtikçe büyümeye devam edecektir...
Kardeş Bunlar Forumdaki İnsanların Oyunu Bırakmasını Engellemek İçin Yazılmış.Bir Girin Oyunada Gerçekle Yüzleşin.
Grup Bölgeleri Önlerinde Birkaç İnsan Var Başka Boş.Kenan Yapan Kalmadı Nerdeyse.Tüm Tanıdığım Adamlar Tüm İtemini Dizmiş Sıkıldım Dedi Bıraktılar lan.O Adamlar Yıllarca Oynamış Her Zaman görürdüm Onları Şimdi Hiçbiri Kalmadı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön