*Tılsım'ın Eskilerini Yad Edelim*
Re: *Tılsım'ın Eskilerini Yad Edelim*
Konu sahibi bizi hatırlamış sağolsun.
Seni iyi bilirim.BeRDuSH yazdı:Konu sahibi bizi hatırlamış sağolsun.
Ayrıca benimle aynı duyguları paylaşan arkadaşları görmek ne güzel. İnanın oyunda eskileri görünce aldığım zevki başka hiçbir şeyden almıyorum. Neyse, artık eskiye dönüş mümkün değil önümüze bakalım diyeceğim ama önümüz aydınlık değil. O yüzden en iyisi eskilerde yaşamaya devam edelim.
Dossantos
Yalcınbulut
Destroyerxdie
Destroyerxbully
Destroyerxgökce
Lodosxhisset
Amisosxpitbull
Asabidj
Benim hatırladıklarımda bunlar
Yalcınbulut
Destroyerxdie
Destroyerxbully
Destroyerxgökce
Lodosxhisset
Amisosxpitbull
Asabidj
TolgacanMAX
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Balance yazdı:Dossantos
Yalcınbulut
Destroyerxdie
Destroyerxbully
Destroyerxgökce
Lodosxhisset
Amisosxpitbull
Asabidj
benıde ekle oraya aa:Ç)=)=)=
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Evrensel İmha
Bysuskunn, Tiryaki, Realxkral, Tılsımın açıldıkdan 1 ay sonra başlamıştım tılsımda oynamaya.
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
Evet samedsedir senide hatırladım beraber çok savaşmıstıksamedsedir06 yazdı:Balance yazdı:Dossantos
Yalcınbulut
Destroyerxdie
Destroyerxbully
Destroyerxgökce
Lodosxhisset
Amisosxpitbull
Asabidj
benıde ekle oraya aa:Ç)=)=)=
- bener10
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: ban loncalazımacil
hakketen eskiden güzeldi ondan yardımisteyince hemen kouyolar am şimdide koşouyolar am eskiller iyidi çok klabalıktı
okuma bilmeden oyuna başlayan adam 
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
XxSIRRAGExX yazdı:vay be nerden nereye .. 4 sene öncesine 21 yaşındaydık şimdi olduk 25.. uzun zaman gecti herşeyin üstesinden.. Ne eskiler eskide kaldı nede yeniler... Öle bi oyun olduki... aman salla gitsin.. boş koy gitsin.. eski ortam yok kısacası... eskiden zevk alırdık oyun oynamakdan ama şimdi ne zevkii..
item üretmek icin sabahlardık madenler arardık .. şimdi itemmi üretimide mahvettiler... herşeyin icine ettiler...
Ne güzel gül dışlar dalton dışlar conklar maglar vardı.. herkes düzerdi setini en iyi düzen ayarlayan alırdı...
Ama şimdi ölemi bi max zıngırdısı cıktı.. Önüne gelen wsci oldu..
Nerden nereye kac yıl gecti
Oyun desen pek sarmıyor eski tadı alamıyom Ucanxkasap Falan gibi gırgır gecmez oldu tılsımda ws desen MAx a döndü 2 bıcak düşüren ws atıyor ilk vuran pc iyi olan kazanıyor Eskiden dış conk vardı direncleR önemli di şimdi ise bir şeye yaramıyoR Kurt marasında sabah kadar yaratık da kessen sıkılmazdın şimdi ise 2 saat oyunda kal sıkılıyoR insan Ya oyun kötüleşdi yada biz yaşlanır olduk heralde
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Umut Yolcuları
Ayhilallll yazdı:XxSIRRAGExX yazdı:vay be nerden nereye .. 4 sene öncesine 21 yaşındaydık şimdi olduk 25.. uzun zaman gecti herşeyin üstesinden.. Ne eskiler eskide kaldı nede yeniler... Öle bi oyun olduki... aman salla gitsin.. boş koy gitsin.. eski ortam yok kısacası... eskiden zevk alırdık oyun oynamakdan ama şimdi ne zevkii..
item üretmek icin sabahlardık madenler arardık .. şimdi itemmi üretimide mahvettiler... herşeyin icine ettiler...
Ne güzel gül dışlar dalton dışlar conklar maglar vardı.. herkes düzerdi setini en iyi düzen ayarlayan alırdı...
Ama şimdi ölemi bi max zıngırdısı cıktı.. Önüne gelen wsci oldu..
Nerden nereye kac yıl gectiBekardım şimdi evleli 2 sene oldu oğlan yaşına gitcek nerdeyse baya yaşlandık Galiba
Oyun desen pek sarmıyor eski tadı alamıyom Ucanxkasap Falan gibi gırgır gecmez oldu tılsımda ws desen MAx a döndü 2 bıcak düşüren ws atıyor ilk vuran pc iyi olan kazanıyor Eskiden dış conk vardı direncleR önemli di şimdi ise bir şeye yaramıyoR Kurt marasında sabah kadar yaratık da kessen sıkılmazdın şimdi ise 2 saat oyunda kal sıkılıyoR insan Ya oyun kötüleşdi yada biz yaşlanır olduk heraldeÇığlıkx kısacası emo yane
Eskiler bilir bizi yenilerde öğrenir
sen yaşlandın cane :d evleneli 2 sene olmus diyosun eymen yaşına girecek 2 ay sonra
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN