Selamün Aleyküm Agalar - Hanımagalar.
Öncelikle foruma yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum. Ve şunuda söylemek istiyorum bizim loncamız tılsım sunucusunun en sağlam ekibinden oluşmaktadır. Bunun başlıca sebebi ise loncaya üye alımlarımızın refarans yolu ile yapmamızdır. Şöyle bir bakıyorumda ekibimiz hemen hemen oyunu beta döneminden beri oynayan arkadaşlarla dolu. Yani oyunu bilen oynayan. Tek sorunumuz üyelerimizin gerek iş güç gerek okul gerekse ailevi nedenlerden (Benim gibi ) oyunda fazla online olamayışımız. Lonca olarak çok güzel aktiviteler yapacağımıza inanıyorum. Zaten önümüzdeki 2 ay boyunca full oyundayım. Anıl paşamın dediği gibi yakın zamanda bir toplantı yapalım. Mümkünse herkes skype yüklesin. (sebebini toplantıda açıklarım.) Şu an adanadayım oyunu indirmeye çalışıyorum En ksa zamanda görüşmek dileğiyle.
Bi tek abim KAMİL ABİM haklı uzun zamandır bende giremiyorum oyuna bu sene okulun son yılı olması nedeniyle sürekli okulda klinikteyim ayrıca başka bi kliniktede çalışıyorum bazen sabah 9 da çıkıp gece 1 gibi ancak eve gelebiliyorum. ortak bir zaman bulup toplantı yapalım orda dile getiririz.Abilerim ve gardaşlarımın cok iyi projeleri olduğunu biliyorum. İnşallah bunları oyuna yansıtacağız. Ekibimiz gayet iyi gerçekten oyuna emek veren tecrübeli insanlardan oluşuyor. kendinize iyi bakın sevgili loncamın saygıdeğer üyeleri
Uçurumun kénarındayım hızır,
Bir gamzélik rüzgar yétécék
Ha itti béni ha itécék
Uçurumun kénarındayım hızır,
Vazgéçilméz bélaya nazır,
Divan hazır, Férman hazır, Kurban hazır. . .
Merhabalar;
NasıLsınız Benim Saygın Dostlarım. bu aralar Aklımın odaları şaştı. Ordunun Büyücüsüyle takılıyorum artık 42 lwl olacak bu akşam. Klanda bir sorun oldugu zaman Gnostikos hohhoop Git Kes xD
Tılsımda Ana Bacı , Sülaleme Küfür Yiyeceğime.. Ankada Kimse olmaz. Yaratıkla WS Atarım Daha güzel. Hem ölse ile kaçmıyor xD ARz çarla düşerim 2 büyücü Peşine Daha iyi xD )))
Kolay gelsin. iyi Oyunlar . İyi forumlar
O Şimdi ASKER..! 9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
Selam olsun tüm gardaşlarıma.
Bir hastalık illetine yakalandım ki sormayın gitsin.
Bir an önce iyileşip aranıza dönmeye çalışacağım.
Hepinizi özledim.En yakın zamanda görüşmek dileğiyle.
Bir kaç gün daha evde istirahat edicem.
Bu süre içerisinde toplantı yapılıcaksa bana bildirin.
Forumdan msn den ve ya telefondan.
Barbarxalpaslan
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…