Photoshop Konusunda Herşey (İmza Yapımı).. .
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Photoshop Konusunda Herşey (İmza Yapımı).. .
Okadarda abartmayalım dimi :lol: Benim imza bölümündeki byHMF yazısının nasıl yapıldığını Öğreteceğim 
- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
Ben imza İşinden Anlamıorum Ama bi İmzamın oLmasını İstiyorumm... Bana yardımcı olursanız sevinirim..
Şifacım: OneİnaMiLLioN
Büyücüm: IOneİnaMiLLioNI
Kafanıza Göre Birazda Çekici olacak şekilde bişey yazarsanız sevinirimm..
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
Merhaba arakdaşlar, Sözümü Tutamadığım için ilk olarak Özür dilerim, ne sözü derseniz, 3 gün önce paylaşmam gereken dersi şimdi paylaşıyorum
,
(Başlamadan Önce Bir Göz Atıp Sonra Başlayın)
İlk olarak New Diyip 4000 x 1000 Ölcülerinde Backgraond açın,

Açılan ekrana Nick iniz neyse yada yazmak istediğiniz isim neyse onu yazın,
Ben Arizonaa yazdım, Çünki Benim Sorduğum soruya doğru yanıt verdiler kendisileri
(Aslında Elenmişti)

açılan ekranı Kendinize göre büyütüp küçültün (CTRL + ALT + SCACE + Sol Mause)
resimdeki Gibi Düz bir Yazı (text) seçin

Hemen bu resmin üzerine birtane Layer Oluşturuyoruz, ( Aslında Yeni Layer açmanıza Gerek yok, Ben alışkanlıktan layer e bastım
)
Arizonaa Text imize Sağ tıklayıp (Rasterize Layer) Diyoruz,

T ye basıp, Sonra Klavyenin Solundaki (SHIFT) e Basıp ARİZONAA nın üzerine Texk yazpıyoruz, Küçük text ama (Küccükarizona xD)

Bir kaç tane daha text yapıp kücüklü büyüklü , Yazı tip lerini geğiştiriyoruz, şöle bi 10 tane farklı yazı tipli text yapmanız yeterli, Çünki (CTRL + ALT + Sol Mause) ile Kopyalayacağız,
Her text ten birtane olmak zorunda değil, İsterseniz tek bir yazı tipi ile isterseniz 100 tane yazı tipi ile yapabilrsiniz,

Arkadaki ARİZONAA yı biraz saydamlaştırdıktan sonra işime devap ediyorum, Kopyalıyorum, ( Sadece Bir Tane Text Seçmek için (CTRL + Sol Mause) yapmanız yeterli, (CTRL + T ) yaparak üzerinde ayarlama yapabilirsiniz, Boyutunu yamukluğunu gibi şeyler, İşlem bitince Ente)
Yemin Ederim içim Dışıma çıktı,
Bitirene kadar epeyi bi zaman geçti, İsmi uzun olanlar, İşiniz Zor 
Ha Bu arada Yakşaık 320 tane Text Kullanmış olmam gerekiyor, inanmayan sayabilir

Şimdi ise ARİZONAA layer imizin üzerindeki arizona text layerimize bir kere tıklayıp, en üstteki arizona text layer imize gidiyoruz, En ste ulaştığımızda (SHIFT) e basarak sol mause yapıyoruz, Bu iki text Layer arasındakilerin hepsi birden seçilmiş olacaktır, 300 tane layer i tek tek seçmeniz zaman alır,
Herhangi birinin üzerinde tıklayıp,
Rasterize Layer,
Hemen Peşine tekrar Sağ tıklayıp (Marge Layers)

300 tane text şimdi birtane text oldu,
bu text in altındaki Mavi renkteki İlk ARİZONAA mıza tıklayıp onu siliyoruz,
ve en alttaki Backgraond u da yanındaki kutuya tıklayıp Görünmez yapıyoruz,
ve Kücük arizonalardan oluşan text layer imiz kalıyor ( Artık text layer değil, Rasterize leştirdik şimdi sadece Layer)
onun da üzerine iki kere tıklayıp (Layer Style) yi açıp (Color overlay) ya tıklayıp bir renk seçiyoruz,
ben beyaz seçtim,
ok ok diyip çıkıyoruz en sonda ise, ( CTRL + SHIFT + ALT + S ) yapıp kayıt ekranını açıyoruz eğer bu şekilde açılmazza (File + Save For Web & Devicas...) Diyoruz,

Resmi İstediğimiz yere JPG, PNG olarak kaydede biliriz yade facebook için Zaman Tünel kapağıda yapabilirsiniz,
İmza olarak kaydetmek için ise

Orjinal, PNG 24 , 400 x 100
Resime iyi bakın, (Yukarıdakine)

işte Bu 4000x 1000 Boyutlu olan,

Buda İmza Boyutlusu 400x 100 (Not Tıklarsanız bu iki resime Gözükmez, Çünki Arkda planda beyaz, Yazıda Beyaz
Ve Sizin için PSD, Nasıl Yapıldığını biraz kavramak için psd yi kurcalayabilirsiniz ( Virüs Tehlikesi kesinlikle yoktur, Uyarı alırsanız Dosyayı açmayın)
https://rapidshare.com/files/2203560021 ... oshops.psd
Yine Bitti Biliyorum
Umarım Beğenmişsinizdir, Sizlerdende Bekliyorum, Takıldığınız bir Yer olursa Çekinmeden sorun,
(Başlamadan Önce Bir Göz Atıp Sonra Başlayın)
İlk olarak New Diyip 4000 x 1000 Ölcülerinde Backgraond açın,

Açılan ekrana Nick iniz neyse yada yazmak istediğiniz isim neyse onu yazın,
Ben Arizonaa yazdım, Çünki Benim Sorduğum soruya doğru yanıt verdiler kendisileri

açılan ekranı Kendinize göre büyütüp küçültün (CTRL + ALT + SCACE + Sol Mause)
resimdeki Gibi Düz bir Yazı (text) seçin

Hemen bu resmin üzerine birtane Layer Oluşturuyoruz, ( Aslında Yeni Layer açmanıza Gerek yok, Ben alışkanlıktan layer e bastım
Arizonaa Text imize Sağ tıklayıp (Rasterize Layer) Diyoruz,

T ye basıp, Sonra Klavyenin Solundaki (SHIFT) e Basıp ARİZONAA nın üzerine Texk yazpıyoruz, Küçük text ama (Küccükarizona xD)

Bir kaç tane daha text yapıp kücüklü büyüklü , Yazı tip lerini geğiştiriyoruz, şöle bi 10 tane farklı yazı tipli text yapmanız yeterli, Çünki (CTRL + ALT + Sol Mause) ile Kopyalayacağız,

Arkadaki ARİZONAA yı biraz saydamlaştırdıktan sonra işime devap ediyorum, Kopyalıyorum, ( Sadece Bir Tane Text Seçmek için (CTRL + Sol Mause) yapmanız yeterli, (CTRL + T ) yaparak üzerinde ayarlama yapabilirsiniz, Boyutunu yamukluğunu gibi şeyler, İşlem bitince Ente)

Yemin Ederim içim Dışıma çıktı,
Ha Bu arada Yakşaık 320 tane Text Kullanmış olmam gerekiyor, inanmayan sayabilir

Şimdi ise ARİZONAA layer imizin üzerindeki arizona text layerimize bir kere tıklayıp, en üstteki arizona text layer imize gidiyoruz, En ste ulaştığımızda (SHIFT) e basarak sol mause yapıyoruz, Bu iki text Layer arasındakilerin hepsi birden seçilmiş olacaktır, 300 tane layer i tek tek seçmeniz zaman alır,
Herhangi birinin üzerinde tıklayıp,
Rasterize Layer,

300 tane text şimdi birtane text oldu,
bu text in altındaki Mavi renkteki İlk ARİZONAA mıza tıklayıp onu siliyoruz,
ve en alttaki Backgraond u da yanındaki kutuya tıklayıp Görünmez yapıyoruz,
ve Kücük arizonalardan oluşan text layer imiz kalıyor ( Artık text layer değil, Rasterize leştirdik şimdi sadece Layer)
onun da üzerine iki kere tıklayıp (Layer Style) yi açıp (Color overlay) ya tıklayıp bir renk seçiyoruz,
ben beyaz seçtim,
ok ok diyip çıkıyoruz en sonda ise, ( CTRL + SHIFT + ALT + S ) yapıp kayıt ekranını açıyoruz eğer bu şekilde açılmazza (File + Save For Web & Devicas...) Diyoruz,

Resmi İstediğimiz yere JPG, PNG olarak kaydede biliriz yade facebook için Zaman Tünel kapağıda yapabilirsiniz,
İmza olarak kaydetmek için ise

Orjinal, PNG 24 , 400 x 100

işte Bu 4000x 1000 Boyutlu olan,

Buda İmza Boyutlusu 400x 100 (Not Tıklarsanız bu iki resime Gözükmez, Çünki Arkda planda beyaz, Yazıda Beyaz
Ve Sizin için PSD, Nasıl Yapıldığını biraz kavramak için psd yi kurcalayabilirsiniz ( Virüs Tehlikesi kesinlikle yoktur, Uyarı alırsanız Dosyayı açmayın)
https://rapidshare.com/files/2203560021 ... oshops.psd
Yine Bitti Biliyorum
Umarım Beğenmişsinizdir, Sizlerdende Bekliyorum, Takıldığınız bir Yer olursa Çekinmeden sorun,
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Çok güzel olmuş baya uğraşmışsın Teşekkürler 
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
Sıradaki dersimizde ismini kullanacağımız arkadaşımızı belirlemek için Sorumu soruyorum,
İlk olarak sorular basit,
"Ps de HDR Toning... Nedir, HDR Toning... Kullanılmış, kendi yaptığınız bir resim paylaşınız"
Yukardaki soruya Doğru yanıt vererek ve kendi yaptıkları HDR li resmi paylaşanın, İsmini Önümüzdeki Ders'imizde kullanacağız.. .
Not; Birden fazla yanıt veremezsiniz,
Soruya ilk Doğru yanıtı veren kazanır.
İyi Forumlar.. .
İlk olarak sorular basit,
"Ps de HDR Toning... Nedir, HDR Toning... Kullanılmış, kendi yaptığınız bir resim paylaşınız"
Yukardaki soruya Doğru yanıt vererek ve kendi yaptıkları HDR li resmi paylaşanın, İsmini Önümüzdeki Ders'imizde kullanacağız.. .
Not; Birden fazla yanıt veremezsiniz,
Soruya ilk Doğru yanıtı veren kazanır.
İyi Forumlar.. .
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
En kısa zamanda hallediyoruz merak etme.. .ParDusxTirYaKix yazdı:Ben imza İşinden Anlamıorum Ama bi İmzamın oLmasını İstiyorumm... Bana yardımcı olursanız sevinirim..
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar,
Tasarımlar bir harika! Emeğinize sağlık. Takipteyim.
İyi çalışmalar.
Tasarımlar bir harika! Emeğinize sağlık. Takipteyim.
İyi çalışmalar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
Teşekkürler Kardeşim.. .)ProtectorDragon yazdı:Merhabalar,
Tasarımlar bir harika! Emeğinize sağlık. Takipteyim.![]()
İyi çalışmalar.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
http://img21.imageshack.us/img21/3195/oneoi.pngkuccukhusam1 yazdı:En kısa zamanda hallediyoruz merak etme.. .ParDusxTirYaKix yazdı:Ben imza İşinden Anlamıorum Ama bi İmzamın oLmasını İstiyorumm... Bana yardımcı olursanız sevinirim..

- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
Anlaşılan HDR sorusuna kimse devap verememiş,
HDR ye Ps üzerinden İmage / Adjustments / HDR Toning... Den ulaşa bilirsiniz,
Yeni Çalışmamız ise

Katlanmış bir kağıt hissini yaratan text çalışmamız olacaktır, HDR Cevabını veren kişinin ismiy ile Çalışmamız Gerçekleşecektir.. .
HDR ye Ps üzerinden İmage / Adjustments / HDR Toning... Den ulaşa bilirsiniz,
Yeni Çalışmamız ise

Katlanmış bir kağıt hissini yaratan text çalışmamız olacaktır, HDR Cevabını veren kişinin ismiy ile Çalışmamız Gerçekleşecektir.. .