Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!
Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!
Tüm ikv ye hayırlı olsun.Bakalım oyunda neler değişecek :lol:
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
Öncelikle çok beğendim lonca sistemini fakat 1 kasımdan itibaren yüklediğimiz kutularda geçerli olucakmı olucaksa güzel bir şey fakat olmuyacaksa lonca sisteminden nasıl yararlanıcak bu oyuncu. Lütfen bu konuda oyuncularınızı bilgilendirin şu anda soru cevapta söylediğiniz kutu muhabbeti ne tarafa çekilirse o tarafa gidiyor ve gider.
Lonca sistemi de mi paralı????? Lütfen oyun kutularında yazılan tamamen ücretsizdir tabirini kaldırın bari !

Artı bnm loncamın üyesi lonca için kutu alıp üye olduktan sonra plusı biterse lonca kanalına konusamıycakmıs bu ne iş? Bunu anlayamadım.Lonca kanalını kullanamayan lonca üyesi
Gercekten süper 

- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
En Azından Loncaya Girmek Bedava Olsaydı o Bile Parayla Bune Bide kutu Alıcakmışız akçe İle Sat Para Göz Olmuşunuz Parası Olan İlk Sıraya Yerleşir
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
işte bu güzel oldu 1 hafta içinde hemen alıcam.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Şu işe bak ya. :mrgreen: Hem Lonca kurabilmek/Girebilmek için 30 TL verip Kutu alıcaz Ve bu kutudaki lisans sadece 1 adet çara etki edicek,Loncadan çıktığımızda başka bir loncaya girmek için tekrar Kutu alıcaz.Bide Lonca Kanalından konuşabilmek için Plus paket yükleyeceğiz. :mrgreen: Cidden Size gülüyorum IKV Ekibi. Plus bitti diye Loncadan Konuşmayan bir Lonca üyesi olurmu Allah aşkına Oldu olacak Plus bitince İsmimizin yanındaki Lonca İsmide Gözükmesin.
Hayır Yeni oyun geliştiriyorsanız söyleyin bizde bilelim böyle yollara ihtiyac yok biz maddi yardım ederiz size :mrgreen: .
Hayır Yeni oyun geliştiriyorsanız söyleyin bizde bilelim böyle yollara ihtiyac yok biz maddi yardım ederiz size :mrgreen: .

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Örs olmak kaç akçeydi unuttum :?:
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Amacınız neki yani yeterince para gıramıyormusunuz şu oyundan ?
yazık la size acıyorum
yazık la size acıyorum