GÖK TEAM VE GAFFAR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: GÖK TEAM VE GAFFAR

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

yarar yazdı:Arkadaşlar elindeki silaha bastığın zaman direncine 3 parça tas kanat ile elektrik ve buz 1000 yapa biliyorsnuz ancak zırh ve kullanmıs olduğu 4, yetenek ki bunu hiç bir oyncu çözemedi ancak rivayetler fiziksel ve ateş yönünde oysa ki alakası yok. kullanılan 4 yeteneklerden bilinen fiziksel buz ve elektiriktir. 4, yetenekte daha farklı yetenek kullanmaktadır.

Gaffarı kesmek için en rahat ve sorunsuz olması için tank mutlaka taskanat zırhı ve diğer üç parça itemi düşürmek zorundadır.

tam üstüne bastın kardeşim.bende bundan bahsediyorum.fiziksel mi ateş mi ? bizim denemelerimizde buz elektırk 1000 iken 3500 hasar yiyordum zırhı 75 leyip elektriği düşürdükten sonra 2500 yemeye başladım.

merak ettiğim diğer bir konu ise taş kanatlarda zırh efsunu yok krtik zırh efsunu var yani full taş kanat giyen adam zırhı 75 olmayacak buradaki mantık ise nedir ben çözemedim :S
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

xSagopaKajmerx yazdı:
yarar yazdı:Arkadaşlar elindeki silaha bastığın zaman direncine 3 parça tas kanat ile elektrik ve buz 1000 yapa biliyorsnuz ancak zırh ve kullanmıs olduğu 4, yetenek ki bunu hiç bir oyncu çözemedi ancak rivayetler fiziksel ve ateş yönünde oysa ki alakası yok. kullanılan 4 yeteneklerden bilinen fiziksel buz ve elektiriktir. 4, yetenekte daha farklı yetenek kullanmaktadır.

Gaffarı kesmek için en rahat ve sorunsuz olması için tank mutlaka taskanat zırhı ve diğer üç parça itemi düşürmek zorundadır.

tam üstüne bastın kardeşim.bende bundan bahsediyorum.fiziksel mi ateş mi ? bizim denemelerimizde buz elektırk 1000 iken 3500 hasar yiyordum zırhı 75 leyip elektriği düşürdükten sonra 2500 yemeye başladım.

merak ettiğim diğer bir konu ise taş kanatlarda zırh efsunu yok krtik zırh efsunu var yani full taş kanat giyen adam zırhı 75 olmayacak buradaki mantık ise nedir ben çözemedim :S
Full Taskanat item takili iken Evocati Kolye Yuzuk ve Farabi solucan pantolonun oldugu zaman Zirhin 75.0/75.0 oluyor.
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
xSagopaKajmerx yazdı:

Full Taskanat item takili iken Evocati Kolye Yuzuk ve Farabi solucan pantolonun oldugu zaman Zirhin 75.0/75.0 oluyor.

evet belki mantıklı ama dirençlerin bu sefer düşüyor ? ayrıca en güzel en doğru cevap tartışılarak bulunur yanlıs anlama
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:

bende suan Taskanat zırh ve eldiven var . Ayakkabide dusunce gaffari ziyarete gidicez :)
İşte o zaman gayet basarılı şekilde ilerlersiniz. Şimdiden cenginiz mübarek olsun ;)
Burda diğer bir hususu belirteyim kritik zırhı denemeniz önereyim sizlere çünkü gaffar büyücüdür savascı veya şifacı değil kritik zırhta kritik hasar yememeği benimser ; arada 3,500 ve 6 bin gibi anorma hasar vurur buda kritik etkisidir.
En son yarar tarafından 10 Ağu 2011 02:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

xSagopaKajmerx yazdı:
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
xSagopaKajmerx yazdı:

evet belki mantıklı ama dirençlerin bu sefer düşüyor ?
Taskanat item 39 direnc veriyor . 39+39+39 = 117 direnc taskanattan geliyor. 78 direnc ise m2.5 mor gozlukten gelicek etti 195 Ayakkabi ve Elindeki silah(satir,dis herneyse) buz direncli olucak ve Buz direncine + basicaksin karakurk olursa 59+59 = 118 buz direncin elindeki silahtan gelicek (ornegin: farabi karakurk ) . Buz direncin 313 oldu. Ceketinde Shen kou olsa 254 elektrik direncin olucak.

elektrik direncle ates direnc 1000 olmasi imkansiz ve 2sinide ayni anda 1000 yapmaya caliscan az hasar almak icin
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

Burda diğer bir hususu belirteyim kritik zırhı denemeniz önereyim sizlere çünkü gaffar büyücüdür savascı veya şifacı değil kritik zırhta kritik hasar yememeği benimser ; arada 3,500 ve 6 bin gibi anormal hasar vurur buda kritik etkisidir.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

yarar yazdı:Burda diğer bir hususu belirteyim kritik zırhı denemeniz önereyim sizlere çünkü gaffar büyücüdür savascı veya şifacı değil kritik zırhta kritik hasar yememeği benimser ; arada 3,500 ve 6 bin gibi anormal hasar vurur buda kritik etkisidir.
Aynen gaffar buyucu oldugu icin kritik sık atabilir bu olasiligi azaltmak icin kritik zırhıda onemli bir efsun
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

normal vuruşunu önlemeden önce krtik vuruşunu önlemek bana saçma geliyor.Önce zırhımı 75 lerim sonra kalırsa krtik zırhına yönelirim çünkü krtiği sürekli vurmuyor ama düz hasarı sürekli vuruyor.
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

xSagopaKajmerx yazdı:normal vuruşunu önlemeden önce krtik vuruşunu önlemek bana saçma geliyor.Önce zırhımı 75 lerim sonra kalırsa krtik zırhına yönelirim çünkü krtiği sürekli vurmuyor ama düz hasarı sürekli vuruyor.
Şimdi senin saçmalık dediğin olayı inceleyelim.
1, Sen büyücü kullanmasını biliyormusun veya hiç kullandın mı ? Cevabımız hayır olsun ve anlatalım.

1, Büyücü normal vurusları kaçtır. Örneğin;
Fiziksel 2,500 Buz 1,500 Elektirik 1,200

Not; Normal vuruşları azalta bilmek için Drençleri Enyüksek Oranda Tutmalısı.

2, Büyücünün kritik vuruşları kaçtır. Örneğin;
Fziksel 3,500 ile 5,000 arası Buz 4,000 ile 5,000 arası Elektirik 2,500 ile 3,000 arası

Not; Kritik oranları en aza düşürmek için kritik zırhı efsunu göz önünde bulundurmalısın.

3, Büyücü drenci kırma ile vuruş güçleri nedir. Örneğin;
Fiziksel 3,500 ile 5,000 arası Buz 4,500 ile 6,000 Elektirik 3,000 4,500 arası

Not; Rakibin büyüsünü bozmalısın İşte dönüm noktası ve en önemli etki yeridir. Bu sürede şifalar tanka tek tek ck atmaları işlerini kolaylaştır ve can basma oranını yüzde 75 düşürür.

Umarım yeterince açıklayıcı olmusumdur. iyi formlar.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

yarar yazdı:
xSagopaKajmerx yazdı:normal vuruşunu önlemeden önce krtik vuruşunu önlemek bana saçma geliyor.Önce zırhımı 75 lerim sonra kalırsa krtik zırhına yönelirim çünkü krtiği sürekli vurmuyor ama düz hasarı sürekli vuruyor.
Şimdi senin saçmalık dediğin olayı inceleyelim.
1, Sen büyücü kullanmasını biliyormusun veya hiç kullandın mı ? Cevabımız hayır olsun ve anlatalım.

1, Büyücü normal vurusları kaçtır. Örneğin;
Fiziksel 2,500 Buz 1,500 Elektirik 1,200

Not; Normal vuruşları azalta bilmek için Drençleri Enyüksek Oranda Tutmalısı.

2, Büyücünün kritik vuruşları kaçtır. Örneğin;
Fziksel 3,500 ile 5,000 arası Buz 4,000 ile 5,000 arası Elektirik 2,500 ile 3,000 arası

Not; Kritik oranları en aza düşürmek için kritik zırhı efsunu göz önünde bulundurmalısın.

3, Büyücü drenci kırma ile vuruş güçleri nedir. Örneğin;
Fiziksel 3,500 ile 5,000 arası Buz 4,500 ile 6,000 Elektirik 3,000 4,500 arası

Not; Rakibin büyüsünü bozmalısın İşte dönüm noktası ve en önemli etki yeridir. Bu sürede şifalar tanka tek tek ck atmaları işlerini kolaylaştır ve can basma oranını yüzde 75 düşürür.

Umarım yeterince açıklayıcı olmusumdur. iyi formlar.
+1

“Genel Etkileşim” sayfasına dön