Meran sunucu Albümü :D gerçekler acıdır
- Choosensxlostier
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Re: Meran sunucu Albümü :D gerçekler acıdır
ben Choosensxşifacı o fotoğraf benim değil ya ne adamsın gitmis baskasının fotografını koymus ahahah güleceğim yoktu :lol:
Choosensxşifacı Choosensxblongs
bebe belik çokmuş meranda 
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
bu fotoları koyan 14 yaşındaki velet kücüklük egosunu yenmek için herkese kendisini büyük tanıtıyorQMCERDEMQ yazdı:Arkadas herkesın facebook hesabında ekli olduguna göre tanındık bir sima heralde. Facebook kullanıcısı degilim , bunlarda benden olsun .
MCERDEM / ERDEM GÜRSAN
dipnot : meranda kendini büyük göstermeye çalışan ufaklık çok :twisted:
- DeaTHxSeLCuK
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
o fotoların bedir olmadıgına 50 sterline bahse girerim
DeaTHxSeLCuK[49]
DeaTHxSüVeYDa[49]
DeaTHxSuVeYDa[49]
Silahsızxkuvvet[49]
Sınırı yoktur , hiçlik mertebesinin !!!
DeaTHxSüVeYDa[49]
DeaTHxSuVeYDa[49]
Silahsızxkuvvet[49]
Sınırı yoktur , hiçlik mertebesinin !!!
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
Ünlü kıyafet firmalarının katalog resimleri gibiDeaTHxSeLCuK yazdı:o fotoların bedir olmadıgına 50 sterline bahse girerim![]()
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Adım , soyadım Erdem Gürsan . İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum . Ve malesef salladın ama tutmadı benım dayım yok 4 tane teyzem var
He eger aksini idda ediyorsan fuara cok yok 2 3 ay sonra yapılır orda yüz yüzede görüşürüz dert degil , skype ve telefonum herkeste var senın suphen olmasın 
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Choosensxşifacı

çok yaklaşmışlar ancak bu kişi choosensxşifacı yani mustafa değil. mustafanın adını soyadını deşifre eden beni de bulabilirdi ama yapamamış

çok yaklaşmışlar ancak bu kişi choosensxşifacı yani mustafa değil. mustafanın adını soyadını deşifre eden beni de bulabilirdi ama yapamamış
rehberlere bulaşmayız reyizzzChoosensxLaRuqen yazdı:
sana gelince gerçek halini bilenlerle zaten görüşüyorsun onlar biliyor ayrıca ses tonunu daQMCERDEMQ yazdı:Adım , soyadım Erdem Gürsan . İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum . Ve malesef salladın ama tutmadı benım dayım yok 4 tane teyzem varHe eger aksini idda ediyorsan fuara cok yok 2 3 ay sonra yapılır orda yüz yüzede görüşürüz dert degil , skype ve telefonum herkeste var senın suphen olmasın
Shock=MerT ısteRsen skype veR sana canlı olarak cam acayım merana sorabılırsın kac kısıye cam acmısım
sanada acarım sorun deıl 
- haydegidelummmm
- Cin Avcısı
vedat296 yazdı:Shock=MerT ısteRsen skype veR sana canlı olarak cam acayım merana sorabılırsın kac kısıye cam acmısımsanada acarım sorun deıl
ooo cam açıooo :roll:

"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir
.]
TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

[Tamamen Bana Aittir
TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi