Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Zeyp35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat

Mesaj gönderen Zeyp35 »

aSkLePioS yazdı:Yönetim bizi takmadı. Yarın saat 15.00 sularında WARDOM ekibiyle birlikte sunucuların veritabanına saldırı yapılacaktır herkesin dikkatine!
Hadi bakalım bekliyoruz ;) :D
Resim
Kullanıcı avatarı
BoMPoW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BoMPoW »

Masterlid yazdı:
Ben Bu Görüşlere Bir Yandan Katılıp Bir Yandan Katılmıyorum ..
:arrow: Katıldığım Nokta ; Eksiklikler Var Giderilmesi Gereken Burada Haklıyız , Fakat Bunlarda Hemen Olacak Şeyler Değil. Biraz Sabır Etmek Gerekiyor Bence ;)
:arrow: Katılmadığım Nokta İse ; Her Kötü Şey Yönetimden Biliniyor , Bunu Şöyle Açıklayayım ; Bir Öğrencinin İyi Not Alması Takdirde ' Ben Aldım/Kazandım ' Demesi , Kötü Not Aldığı Takdirde ' Hoca Verdi ' Demesine Benziyor .
Bence Oyunu Yapanlara / Geliştirenlere Bizler İçin Çabalayanlara Gerekli Saygı Duyulmuyor ;)
[Kendi Şahsi Görüşümdür]
İyi Forumlar , İyi Oyunlar .

Ah be evlat bu oyun 4 senedir aktif hayatına sürdüren oyun bunun önceside vardır daha nesini beklicez hangi oyunda bu şekilde fiyasko ile karşılastık Potensiyen Yalakacılıga SON :)
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

aSkLePioS yazdı:EXTRA ;

Mevlüt Dinç ;

Lonca sistemimiz Çemberlitaş Genişleme paketinden 1 2 hafta sonra garanti olarak sunulacaktır."

Aradan 1 ay geçti nerede Lonca, nerede Sistem?

*Şu sohbet yazı tipi nefret bir şey. Gruba yazarken okumak için biraz yaklaşıp gözlerimizi eşek gözü gibi açmamız gerekiyor.
Hangisi "i" hangisi "ı" belli değil.

*Bazı yaratıklar görünmüyor. Sadece altında siyah bir gölge var. Problem Eminönü devrinden bu yana devam ediyor.

*Lag problemine girmiyorum. Elbette yönetim bunun farkındadır. Ama yinede çözümlenmesi gerekiyor.

*6 adet ticaret bölmesi yetmiyor. 9 yada 12 bölme istiyoruz ticarette. (Büyük ihtimal arkadaş yer arttırıcı gibi akçeyle olacak.)

*2 yıldır fazladan çanta bölmesi istiyoruz. Hala bir hareketlenme yok. (Akçeyle gelecek ;) .)

*Saçma sapan etkinliklerle milleti oyuna bağlamaya çalışıyorlar. Ve çoğu arkadaşımız bunları yiyor.

*Oyun sosyal hayattan tamamen uzaklaştırıyor. Kişiler işte okulda ve dışarda;
Şimdi ejder üretecem. 4 menekşe lazım. Akşam 2 menekşe çeksem.
Öbür akşam değil öteki akşam 1 menekşe çeksem 1 menekşede satın alsam üretirim."

Geliyor görüyor ki ne menekşe var ne bir maden. Triplere girip agresife bağlıyor.

*GBM70 * 71 * X gibi patronlar sadece zaman kaybı. Gelin görün Çemberlitaş grup bölgesi 7 saat.Tam bir obsesif bir insanın oynayabileceği bölge.
7 saati yetersiz bulan insanlara acıyorum açıkcası. Sığınak ve Migrat için 1 saat bile fazla iken bu Çemberlitaş Grup Bölgesini nasıl 7 saat oynayıp birde az diyebiliyorlar anlamıyorum.

*Rehberler tam bir sorumsuzluk abidesi. 2 arkadaşımda deneme yaptık. Ezik çar açtık. Bazı rehber işim var arkadaşlar ekle sonra cevaplarım dedi. Kimisi cevap verme tenezzülünde bile bulunmadı. Kimisiyse ceketi satma girişiminde bulundu kimisi ise gerçekten hakkını verdi.

*Mısır Çarşısı açıldı. Dükkan ile birlikte "Haseki" denen bir yer açıldı. Çiçek Çarşısı kapısı, Balıkçı Çarşısı kapısı ve diğer kapılar ne zaman ne amaçla açılacak merakla bekliyorum.

*Lonca sistemi akçeye bağlanacak, simge için akçe istenecek.

Aklıma gelen yeni şeyler olursa paylaşıcam tekrar.
1 2 hafta değil 1 yıl sorna sunulcak lonca sistemi locansa sisteminden 1 yıl sonrada 59 lwllerle birlikte karaköy
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

aSkLePioS yazdı:Yönetim bizi takmadı. Yarın saat 15.00 sularında WARDOM ekibiyle birlikte sunucuların veritabanına saldırı yapılacaktır herkesin dikkatine!
Laf var icraat yok :roll: Ben de küçükken kendimi hacker sanırdım büyüyünce geçer merak etme ;)
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
aSkLePioS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aSkLePioS »

xFirelifex yazdı:
Laf var icraat yok :roll: Ben de küçükken kendimi hacker sanırdım büyüyünce geçer merak etme ;)
WARDOM'u ve şanını bilmiyorsan laf yapma ;) .
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

aSkLePioS yazdı:
xFirelifex yazdı:
ee nasıl geçti saldırı
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Canceazi yazdı:
aSkLePioS yazdı:
xFirelifex yazdı:
ee nasıl geçti saldırı
:D :D :D :D :D soru güzel :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
aSkLePioS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen aSkLePioS »

Bir rehber arkadaşla konuştuk. Konuyu üst düzey yönetime bildireceğini söyledi. Onu bekliyoruz şu anlık saldırı iptal.

Dediğimi hatırlıyorum.
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
Kullanıcı avatarı
xsWiTxBANNED
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xsWiTxBANNED »

aSkLePioS yazdı:
Bir rehber arkadaşla konuştuk. Konuyu üst düzey yönetime bildireceğini söyledi. Onu bekliyoruz şu anlık saldırı iptal.

Dediğimi hatırlıyorum.
saldırı yapmaya (yapamıcaklar ya nese...) gıçımız yemio demiosunda... yiyosa benim pc ye saldırı yap len bak nortonuda kapatiom.. :D
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
lSuSTuRunl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen lSuSTuRunl »

xsWiTxBANNED yazdı:
aSkLePioS yazdı:

Dediğimi hatırlıyorum.
saldırı yapmaya (yapamıcaklar ya nese...) gıçımız yemio demiosunda... yiyosa benim pc ye saldırı yap len bak nortonuda kapatiom.. :D
Sığınaklara! :D :D
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKVResim
M2 Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön