Hadi bakalım bekliyoruzaSkLePioS yazdı:Yönetim bizi takmadı. Yarın saat 15.00 sularında WARDOM ekibiyle birlikte sunucuların veritabanına saldırı yapılacaktır herkesin dikkatine!
Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler
Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat

Masterlid yazdı:Ben Bu Görüşlere Bir Yandan Katılıp Bir Yandan Katılmıyorum ..
:arrow: Katıldığım Nokta ; Eksiklikler Var Giderilmesi Gereken Burada Haklıyız , Fakat Bunlarda Hemen Olacak Şeyler Değil. Biraz Sabır Etmek Gerekiyor Bence
:arrow: Katılmadığım Nokta İse ; Her Kötü Şey Yönetimden Biliniyor , Bunu Şöyle Açıklayayım ; Bir Öğrencinin İyi Not Alması Takdirde ' Ben Aldım/Kazandım ' Demesi , Kötü Not Aldığı Takdirde ' Hoca Verdi ' Demesine Benziyor .
Bence Oyunu Yapanlara / Geliştirenlere Bizler İçin Çabalayanlara Gerekli Saygı Duyulmuyor![]()
[Kendi Şahsi Görüşümdür]
İyi Forumlar , İyi Oyunlar .
Ah be evlat bu oyun 4 senedir aktif hayatına sürdüren oyun bunun önceside vardır daha nesini beklicez hangi oyunda bu şekilde fiyasko ile karşılastık Potensiyen Yalakacılıga SON
1 2 hafta değil 1 yıl sorna sunulcak lonca sistemi locansa sisteminden 1 yıl sonrada 59 lwllerle birlikte karaköyaSkLePioS yazdı:EXTRA ;
Mevlüt Dinç ;
Lonca sistemimiz Çemberlitaş Genişleme paketinden 1 2 hafta sonra garanti olarak sunulacaktır."
Aradan 1 ay geçti nerede Lonca, nerede Sistem?
*Şu sohbet yazı tipi nefret bir şey. Gruba yazarken okumak için biraz yaklaşıp gözlerimizi eşek gözü gibi açmamız gerekiyor.
Hangisi "i" hangisi "ı" belli değil.
*Bazı yaratıklar görünmüyor. Sadece altında siyah bir gölge var. Problem Eminönü devrinden bu yana devam ediyor.
*Lag problemine girmiyorum. Elbette yönetim bunun farkındadır. Ama yinede çözümlenmesi gerekiyor.
*6 adet ticaret bölmesi yetmiyor. 9 yada 12 bölme istiyoruz ticarette. (Büyük ihtimal arkadaş yer arttırıcı gibi akçeyle olacak.)
*2 yıldır fazladan çanta bölmesi istiyoruz. Hala bir hareketlenme yok. (Akçeyle gelecek.)
*Saçma sapan etkinliklerle milleti oyuna bağlamaya çalışıyorlar. Ve çoğu arkadaşımız bunları yiyor.
*Oyun sosyal hayattan tamamen uzaklaştırıyor. Kişiler işte okulda ve dışarda;
Şimdi ejder üretecem. 4 menekşe lazım. Akşam 2 menekşe çeksem.
Öbür akşam değil öteki akşam 1 menekşe çeksem 1 menekşede satın alsam üretirim."
Geliyor görüyor ki ne menekşe var ne bir maden. Triplere girip agresife bağlıyor.
*GBM70 * 71 * X gibi patronlar sadece zaman kaybı. Gelin görün Çemberlitaş grup bölgesi 7 saat.Tam bir obsesif bir insanın oynayabileceği bölge.
7 saati yetersiz bulan insanlara acıyorum açıkcası. Sığınak ve Migrat için 1 saat bile fazla iken bu Çemberlitaş Grup Bölgesini nasıl 7 saat oynayıp birde az diyebiliyorlar anlamıyorum.
*Rehberler tam bir sorumsuzluk abidesi. 2 arkadaşımda deneme yaptık. Ezik çar açtık. Bazı rehber işim var arkadaşlar ekle sonra cevaplarım dedi. Kimisi cevap verme tenezzülünde bile bulunmadı. Kimisiyse ceketi satma girişiminde bulundu kimisi ise gerçekten hakkını verdi.
*Mısır Çarşısı açıldı. Dükkan ile birlikte "Haseki" denen bir yer açıldı. Çiçek Çarşısı kapısı, Balıkçı Çarşısı kapısı ve diğer kapılar ne zaman ne amaçla açılacak merakla bekliyorum.
*Lonca sistemi akçeye bağlanacak, simge için akçe istenecek.
Aklıma gelen yeni şeyler olursa paylaşıcam tekrar.
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Laf var icraat yok :roll: Ben de küçükken kendimi hacker sanırdım büyüyünce geçer merak etmeaSkLePioS yazdı:Yönetim bizi takmadı. Yarın saat 15.00 sularında WARDOM ekibiyle birlikte sunucuların veritabanına saldırı yapılacaktır herkesin dikkatine!
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
WARDOM'u ve şanını bilmiyorsan laf yapmaxFirelifex yazdı:Laf var icraat yok :roll: Ben de küçükken kendimi hacker sanırdım büyüyünce geçer merak etmeaSkLePioS yazdı:Yönetim bizi takmadı. Yarın saat 15.00 sularında WARDOM ekibiyle birlikte sunucuların veritabanına saldırı yapılacaktır herkesin dikkatine!
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
ee nasıl geçti saldırıaSkLePioS yazdı:WARDOM'u ve şanını bilmiyorsan laf yapmaxFirelifex yazdı:Laf var icraat yok :roll: Ben de küçükken kendimi hacker sanırdım büyüyünce geçer merak etmeaSkLePioS yazdı:Yönetim bizi takmadı. Yarın saat 15.00 sularında WARDOM ekibiyle birlikte sunucuların veritabanına saldırı yapılacaktır herkesin dikkatine!.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
Canceazi yazdı:ee nasıl geçti saldırıaSkLePioS yazdı:WARDOM'u ve şanını bilmiyorsan laf yapmaxFirelifex yazdı:Laf var icraat yok :roll: Ben de küçükken kendimi hacker sanırdım büyüyünce geçer merak etmeaSkLePioS yazdı:Yönetim bizi takmadı. Yarın saat 15.00 sularında WARDOM ekibiyle birlikte sunucuların veritabanına saldırı yapılacaktır herkesin dikkatine!.

Bir rehber arkadaşla konuştuk. Konuyu üst düzey yönetime bildireceğini söyledi. Onu bekliyoruz şu anlık saldırı iptal.
Dediğimi hatırlıyorum.
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
saldırı yapmaya (yapamıcaklar ya nese...) gıçımız yemio demiosunda... yiyosa benim pc ye saldırı yap len bak nortonuda kapatiom..aSkLePioS yazdı:Bir rehber arkadaşla konuştuk. Konuyu üst düzey yönetime bildireceğini söyledi. Onu bekliyoruz şu anlık saldırı iptal.
Dediğimi hatırlıyorum.
Tokerx 
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sığınaklara!xsWiTxBANNED yazdı:saldırı yapmaya (yapamıcaklar ya nese...) gıçımız yemio demiosunda... yiyosa benim pc ye saldırı yap len bak nortonuda kapatiom..aSkLePioS yazdı:Bir rehber arkadaşla konuştuk. Konuyu üst düzey yönetime bildireceğini söyledi. Onu bekliyoruz şu anlık saldırı iptal.
Dediğimi hatırlıyorum.
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2