Merhaba.kuklacı sunucusunda Bazı Arkadaşlar Gaffarı yere Sermiş..
GAFFAR 65 Can
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: GAFFAR 65 Can
o Sunucu Teşkilat OlmasınRivalxmelodi yazdı:Merhaba.kuklacı sunucusunda Bazı Arkadaşlar Gaffarı yere Sermiş..
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
BLaDeII yazdı:o Sunucu Teşkilat OlmasınRivalxmelodi yazdı:Merhaba.kuklacı sunucusunda Bazı Arkadaşlar Gaffarı yere Sermiş..
![]()
Valla Bilmiyorum Kardeş Orası Heralde
Teşkilat burası, bu resmide yorumlarıda silerler merak etmeyinRivalxmelodi yazdı:BLaDeII yazdı:o Sunucu Teşkilat OlmasınRivalxmelodi yazdı:Merhaba.kuklacı sunucusunda Bazı Arkadaşlar Gaffarı yere Sermiş..
![]()
Valla Bilmiyorum Kardeş Orası Heralde
Rivalxmelodi yazdı:Merhaba.kuklacı sunucusunda Bazı Arkadaşlar Gaffarı yere Sermiş..
Kuklacıda canını bizden fazla indiren yok, Teşkilatta RoN loncasının kesim yaptığı, grupta Test takımında bulunan TATLISU olması ile yönetimin konuyu tasvip etmeyerek kaldırdığını öğrenebildik.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
max payne gibi gaffar maşallahatabey yazdı:Selam, Raiders of Anatolia olarak Gaffar'a ziyaretlerimiz sürüyor, bize eşlik eden Chekdar ve Hercüles de grubumuzdaydı. Bazı arkadaşlar 65 cana indirdiğimize inanmadı, oyunda da bir ilk sanırım inanmamakda haklılar, oyunun en büyük bossu.
Direk fotoğrafı koyacağım oyunda hala beni bekliyolar![]()
Daha süremiz var umarız kesim haberleri ile buluşuruz
Hoşçakalın
Sanırım TATLISU değildi..atabey yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Merhaba.kuklacı sunucusunda Bazı Arkadaşlar Gaffarı yere Sermiş..
Kuklacıda canını bizden fazla indiren yok, Teşkilatta RoN loncasının kesim yaptığı, grupta Test takımında bulunan TATLISU olması ile yönetimin konuyu tasvip etmeyerek kaldırdığını öğrenebildik.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
Ar-ge de olup da yakın çevresinde ki arkadaşlarına yardım eden bir kaç ar-ge üyesi var. Bence bu bir gerçek. Unutmayın sıradan oyuncular çemberlitaş hayallerini kurarken bazıları ise yeni gelecek olan materyallardan falan haberleri vardı. Yönetim bu konuyu incelediklerini söylemişti. Ancak sonrasında unutuldu gitti nasılsa. Halen bir açıklama yapılmadığına göre onlarında isteği buydu sanırım.
-
- Cin Avcısı
Patasana = ferdi tatlısu= TATLISUxPrince yazdı:Sanırım TATLISU değildi..atabey yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Merhaba.kuklacı sunucusunda Bazı Arkadaşlar Gaffarı yere Sermiş..
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları