[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
Yazık günah be arkadaş.. Tamam satın iksirleri de alt tarafı iksir bee onuda akçeye döktünüz ya ne diyeyim size.. Şimdi kalkıp bana diyecekler zorlayan yok seni. Evet beni zorlayan yok ama hakkatten ayıp yahu. Para tatlı geliyor sayın yönetici ve GMlere.. Nasılsa alan da var bir yenilik yapayım akçeyi ittireyim mantığı yerleşmiş beyinlere.. Ben yine iksirimi üretirim hayatta akçe vs. vermem ama yaptığınız harbiden ayıp. Oyunu güzelleştirmek yerine daha çok batırıyorsunuz.. Biz 29 39 level zamanındaki oyunu geri istiyoruz. Ha şimdi yine güzel Türkçeleriyle bana rehber arkadaşlar kapı orda , zorla mı alıyorsun diyecekler biliyorum. Lakin emeklerin karşılığı bu kadar boş olmamalı.. Karakter transfer hakkı getirdiniz millet parayla çar alıp isim değiştiriyor.. Eh ne ala memleket.. Emeği ile oynayanların sayısı ise sayılı.. Neyse akçeyle kazığa devam.. Millet zaten alışmış elleri mecbur alacak diyorsunuz.. Umarım daha çok paralar kazanırsınız.. ALLAH gözünüzü doyursun.. Hayırlı geceler..
RoTTdeRbLitZ
Rahata takın beyler yakında 7500 akçe verene gmler çemberli görevlerini yapıcakmış
Fazladan 1 akçe verene de istediği item hemen düşücekmiş
) O yüzden akçeyle iksir almayın 

*******Turagarvsturagar**********Troyaxxturagar*******

*******Turagarveşehit**********
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Adının başına {REHBER} tagı alır, üzerine Rehber ceketini giyer. Dilediğinde bu tagı istanbuloyun.com üzerinden kaldırır ve normal oyununa devam ederCuRe yazdı:Rehber olmamda hiç bir ayrıcalık yok. Aksine siz Çemberlitaşta, Sığınakta ve Migratta nadide eşyalar peşinde zaman geçirirken ben oyuna yeni başlayan oyuncularımıza zaman ayırıyorum. Aramızdaki tek fark bu. :!: Üstelik söylendiği gibi akçe kullanmanızda hiç bir zor kullanma yok. İsteyen, reçete ile üretim yapabilir. Bir önceki yoruma da cevap vermek isterim ki, ailevi meselelerimi kimse bilemez ve kimseyi ilgilendirmez. Bu konuda yorum yapmanızı istemiyorum. Ön yargıdan kaçının. İyi forumlar.cilek yazdı:CuRe yazdı:Lathander !
Arkadaşlar dileyenler yine reçete ile Akçe ödemeden üretebilecektir.
Bu cevap bence gayet açık, net ve bir o kadar da yeterli. Bizler değilmiydik iksirler NPC'lerde satılsın diyen ? Ee peki şimdi nedir derdimiz ? Akçe... Soruyorum size geliri olmayan bir şirket sürekli gider yaparsa sonuç ? İflas. Bir yerden kazanacaksın ki bir yerden kazandırasın. Halk tabiri ile verdğiniz paralar sizlere elektrik, yol ve su olarak geri dönüyor.Neden sürekli mutsuz bir İKV kitlesi var. Neden sürekli bir beklenti içerisindesiniz. Bizler değilmiydik ya akçe gelsin diyen, değilmiydik. :!: Yönetim çalışmıyor, böyle desteğe lanet olsun, destek ne işe yarar vs. vs. Yönetim siz ne isterseniz yapmaya çalışıyor. Ama siz :!: ne yapılırsa yapılsın memnun kalmamakta ısrarcısınız. Mutlaka bir kıyısından, köşesinden yakalayıp eleştiriyi tavana çıkartıyorsunuz. Objektif olun biraz. İyi eğlenceler.
Acaba rehberlik başvuruna cevap gelmeseydi bu sözleri yazabilcekmiydin çok merak ediyorumYalakasınız hepiniz
EPİC FAİL !
Merhaba,SouLeYMaNeYouLa yazdı:Yazık günah be arkadaş.. Tamam satın iksirleri de alt tarafı iksir bee onuda akçeye döktünüz ya ne diyeyim size.. Şimdi kalkıp bana diyecekler zorlayan yok seni. Evet beni zorlayan yok ama hakkatten ayıp yahu. Para tatlı geliyor sayın yönetici ve GMlere.. Nasılsa alan da var bir yenilik yapayım akçeyi ittireyim mantığı yerleşmiş beyinlere.. Ben yine iksirimi üretirim hayatta akçe vs. vermem ama yaptığınız harbiden ayıp. Oyunu güzelleştirmek yerine daha çok batırıyorsunuz.. Biz 29 39 level zamanındaki oyunu geri istiyoruz. Ha şimdi yine güzel Türkçeleriyle bana rehber arkadaşlar kapı orda , zorla mı alıyorsun diyecekler biliyorum. Lakin emeklerin karşılığı bu kadar boş olmamalı.. Karakter transfer hakkı getirdiniz millet parayla çar alıp isim değiştiriyor.. Eh ne ala memleket.. Emeği ile oynayanların sayısı ise sayılı.. Neyse akçeyle kazığa devam.. Millet zaten alışmış elleri mecbur alacak diyorsunuz.. Umarım daha çok paralar kazanırsınız.. ALLAH gözünüzü doyursun.. Hayırlı geceler..
Öncelikle tüm gelirlerin Sobee Yazılım Tic. Ltd. Şti. adına toplandığını belirtmek isterim. GM'lerin paraları sömürdüğü yaklaşımı gerçekten hoş değil. Onlar bizim için çalışıyorlar gece, gündüz. Siz her ne kadar kabul etmek istemeseniz de bu bir gerçek. Üstelik kendimden yola çıkarak söylemek istiyorum ki Savaşcımı Işık Hanım set + Ecel Getiren, büyücümü Nucleus Set + Alternatör Set + Ejder Asa, şifacımı ise Funditores'in Şifası set + Ashab-ı Kehf şeklinde geliştirdim. Ürettiğim ceketler ise cabası. Ve bunları yaparken de ne bir maden şans artırıcı ne de yağma artırıcı kullandım. Daha önce defalrca söylendi, bende çok söyledim yine söyleyeceğim. Bu ürünler bir takım şeyler için daha fazla şans elde etmenize olanak sağlar. Şans artırıcı adı üzerinde. Bu artırıcıları alanlar istediklerine sizden önce ulaşabilecekler düşüncesine kapılmak çok yanlış. 4 ay içerisinde ben bunları yaptım. Üstelik 0'dan başlayarak. Artırıcı alan bir kaç tanıdığım ise şu anda bile Migratta zırh peşinde koşuyor. Bir takım şeyleri kafanıza oturtup, kalıplar şeklinde konuşmayın. Objektif olun lütfen, etrafınıza bakın. Akçe almak zorunda değilsiniz, kimse size bunu zorla yaptırmıyor.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Bknz: Kraldan çok kralcı olmak...CuRe yazdı:Merhaba,SouLeYMaNeYouLa yazdı:Yazık günah be arkadaş.. Tamam satın iksirleri de alt tarafı iksir bee onuda akçeye döktünüz ya ne diyeyim size.. Şimdi kalkıp bana diyecekler zorlayan yok seni. Evet beni zorlayan yok ama hakkatten ayıp yahu. Para tatlı geliyor sayın yönetici ve GMlere.. Nasılsa alan da var bir yenilik yapayım akçeyi ittireyim mantığı yerleşmiş beyinlere.. Ben yine iksirimi üretirim hayatta akçe vs. vermem ama yaptığınız harbiden ayıp. Oyunu güzelleştirmek yerine daha çok batırıyorsunuz.. Biz 29 39 level zamanındaki oyunu geri istiyoruz. Ha şimdi yine güzel Türkçeleriyle bana rehber arkadaşlar kapı orda , zorla mı alıyorsun diyecekler biliyorum. Lakin emeklerin karşılığı bu kadar boş olmamalı.. Karakter transfer hakkı getirdiniz millet parayla çar alıp isim değiştiriyor.. Eh ne ala memleket.. Emeği ile oynayanların sayısı ise sayılı.. Neyse akçeyle kazığa devam.. Millet zaten alışmış elleri mecbur alacak diyorsunuz.. Umarım daha çok paralar kazanırsınız.. ALLAH gözünüzü doyursun.. Hayırlı geceler..
Öncelikle tüm gelirlerin Sobee Yazılım Tic. Ltd. Şti. adına toplandığını belirtmek isterim. GM'lerin paraları sömürdüğü yaklaşımı gerçekten hoş değil. Onlar bizim için çalışıyorlar gece, gündüz. Siz her ne kadar kabul etmek istemeseniz de bu bir gerçek. Üstelik kendimden yola çıkarak söylemek istiyorum ki Savaşcımı Işık Hanım set + Ecel Getiren, büyücümü Nucleus Set + Alternatör Set + Ejder Asa, şifacımı ise Funditores'in Şifası set + Ashab-ı Kehf şeklinde geliştirdim. Ürettiğim ceketler ise cabası. Ve bunları yaparken de ne bir maden şans artırıcı ne de yağma artırıcı kullandım. Daha önce defalrca söylendi, bende çok söyledim yine söyleyeceğim. Bu ürünler bir takım şeyler için daha fazla şans elde etmenize olanak sağlar. Şans artırıcı adı üzerinde. Bu artırıcıları alanlar istediklerine sizden önce ulaşabilecekler düşüncesine kapılmak çok yanlış. 4 ay içerisinde ben bunları yaptım. Üstelik 0'dan başlayarak. Artırıcı alan bir kaç tanıdığım ise şu anda bile Migratta zırh peşinde koşuyor. Bir takım şeyleri kafanıza oturtup, kalıplar şeklinde konuşmayın. Objektif olun lütfen, etrafınıza bakın. Akçe almak zorunda değilsiniz, kimse size bunu zorla yaptırmıyor.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kr ... B1%20olmak
Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir. Oscar Wilde :roll:YALNIZALPEREN yazdı:
Bknz: Kraldan çok kralcı olmak...
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
CuRe yazdı:Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir. Oscar Wilde :roll:YALNIZALPEREN yazdı:
Kraldan çok kralcı olmak ne demek git bir araştır istersen .
Neden zoruna gitti anlamadım.İksir satanları onlardan daha fazla savunduğunu kastettim ve zoruna gitti garip.
Eleştiriyi hakarete çevirirsen lafı da yersin kusura bakma!
Atalarımın güzel sözünü saygı ile paylaşıyorum.
İt ürür kervan yürür.
Doğru olanı konuşmayı ve savunmayı biliriz...
Cevap vermek seviyesine düşürmezsen sevinirim
Saf maden iksiri git üret üretebiliyorsan.İnsanlar oyun bağımlısı olmak zorunda değil!
Gelelim akçe ile iksir satılmasına.Oyuncu plus alıyor, silah yükseltiyor, yardımcı alıyor, maden artırıcı alıyor vs vs vs.
Burada görülüyor ki bariz bir açgözlülük var ve bunu savunabilenler de elbette ki çıkacak.İksiri içeceksin gidecek ve bu bazılarının hoşuna gidiyor galiba.İksir fiyatı umarım ki oyuncuları maddi yönden zorlayacak şekilde olmaz.
Bu gidişle oyunu şakşakçılardan başka oynayan kalmayacak.
Maddi sıkıntısı olan kişi bu oyunu oynamaz. Bu bir lüksdür. Ayrıca kimseye zorla ''oyuna gireceksin'' denmiyor. Şunu da söylemeliyim ki bu sert çıkışınıza bakılırsa, yazdıklarım sizin zorunuza gitti galiba. :roll: Ben son derece mutlu ve bir o kadar da rahatım zoruma giden bir şey yok. Ne yaptığımın farkındayım sonuç olarak. Sürekli diğer online oyunları savunuyorsunuz. Sürekli pot basma olayı bu oyunda da aktif olsa ne tepki verirdiniz acaba ? Tahmin edeyim, ''Eski İKV geri gelsin, sadece gerektiği zaman iksir içelim.'' Ee tabi yönetim yine sizin için yapar ve siz her zamanki gibi memnun kalmazsınız. :roll: Daha fazla uzatmak istemiyorum. Sadece bir açıdan bakmayın olaylara, gözünüzü açın biraz. İKV'nin geldiği noktayı görün.YALNIZALPEREN yazdı:CuRe yazdı:Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir. Oscar Wilde :roll:YALNIZALPEREN yazdı:
Kraldan çok kralcı olmak ne demek git bir araştır istersen .
Neden zoruna gitti anlamadım.İksir satanları onlardan daha fazla savunduğunu kastettim ve zoruna gitti garip.
Eleştiriyi hakarete çevirirsen lafı da yersin kusura bakma!
Atalarımın güzel sözünü saygı ile paylaşıyorum.
İt ürür kervan yürür.
Doğru olanı konuşmayı ve savunmayı biliriz...
Cevap vermek seviyesine düşürmezsen sevinirim
Saf maden iksiri git üret üretebiliyorsan.İnsanlar oyun bağımlısı olmak zorunda değil!
Gelelim akçe ile iksir satılmasına.Oyuncu plus alıyor, silah yükseltiyor, yardımcı alıyor, maden artırıcı alıyor vs vs vs.
Burada görülüyor ki bariz bir açgözlülük var ve bunu savunabilenler de elbette ki çıkacak.İksiri içeceksin gidecek ve bu bazılarının hoşuna gidiyor galiba.İksir fiyatı umarım ki oyuncuları maddi yönden zorlayacak şekilde olmaz.
Bu gidişle oyunu şakşakçılardan başka oynayan kalmayacak.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
CuRe yazdı:
Maddi sıkıntısı olan kişi bu oyunu oynamaz. Bu bir lüksdür. Ayrıca kimseye zorla ''oyuna gireceksin'' denmiyor. Şunu da söylemeliyim ki bu sert çıkışınıza bakılırsa, yazdıklarım sizin zorunuza gitti galiba. :roll: Ben son derece mutlu ve bir o kadar da rahatım zoruma giden bir şey yok. Ne yaptığımın farkındayım sonuç olarak. Sürekli diğer online oyunları savunuyorsunuz. Sürekli pot basma olayı bu oyunda da aktif olsa ne tepki verirdiniz acaba ? Tahmin edeyim, ''Eski İKV geri gelsin, sadece gerektiği zaman iksir içelim.'' Ee tabi yönetim yine sizin için yapar ve siz her zamanki gibi memnun kalmazsınız. :roll: Daha fazla uzatmak istemiyorum. Sadece bir açıdan bakmayın olaylara, gözünüzü açın biraz. İKV'nin geldiği noktayı görün.
Çemberlitaş'ta oturamıyorsun(Kudret dolduramıyorsun) ve onlarca iksir harcıyorsun ve Çemberlitaş daha yeni gelmişken, iksir akçe ile satılmaya başıyor.Ben burdan oyunun geliştirildiğini değil oyuncunun cebine göz dikildiğini anlıyorum.Bunu biraz düşün istersen.
Ayrıca yönetim dediğin parasıyla çalışan kişiler.İşlerinin adı ne ?
Hala düşüncelerin aynıysa, diyecek bişey yok.
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
Süper olmuş ama oyun parası ile satılsa daha iyi olurdur .
iyi forumlar.
iyi forumlar.
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE