.ılı. ~ RebeLs Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Re: .ılı. ~ RebeLs Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası

Mesaj gönderen Masterlid »

turkoxHAMSTER yazdı:Hayırlı günler rebeLs..Yeni haftada güzel işlere imza atmanız dileği ile...
Sağolasın Furkanım . :) Ankaya Selamlar :D
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Chuckyx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RebeLs

Mesaj gönderen Chuckyx »

Bu Gün Yaptığımız Bir Çok Grup Bölgesi Etkinliğinde Çok Eğlenceli Vakit Geçirdiğimize İnanıyorum :D Herkese Teşekür Ediyorum.Yeni Loncamda Kayda Değer 2. İtemimi Düşürdüm. Artı Evren Kardeşimizide Tek Migratta Dizmenin Sevinci İçindeyiz :D Hepimizi Uzun Bir Yol Bekliyor Bu Açık.Hakkımızda Herşeyin Hayırlısı Olması Dileğiyle...

Allah Hepimizin Gönlüne Göre Versin <3

Hayırlı GeceLer..! ;)

Not:
Ayakkabın Hayırlı Uğurlu Olsun Gökhan :D
> BLoodyREVENGE

> PerfectATTACK

> xDeterjaN

Allah VAR ! Problem YOK !

Alper KAYA[/color]
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Chuckyx yazdı:
Bu Gün Yaptığımız Bir Çok Grup Bölgesi Etkinliğinde Çok Eğlenceli Vakit Geçirdiğimize İnanıyorum :D Herkese Teşekür Ediyorum.Yeni Loncamda Kayda Değer 2. İtemimi Düşürdüm. Artı Evren Kardeşimizide Tek Migratta Dizmenin Sevinci İçindeyiz :D Hepimizi Uzun Bir Yol Bekliyor Bu Açık.Hakkımızda Herşeyin Hayırlısı Olması Dileğiyle...

Allah Hepimizin Gönlüne Göre Versin <3

Hayırlı GeceLer..! ;)

Not:
Ayakkabın Hayırlı Uğurlu Olsun Gökhan :D
Haklısın .. Gerçekten Pazar Gününü Çok Dolu , Güzel ve Eğlenceli Geçirdik. Evren Adına Bende Çok Sevindim . Birşey Değil 3 Menekşeyide Kaptı Çakal :D . Gerçi Bize Yaradı ..
NOT: Sağolasın Ayakkabıyıda Ürettik Büyü Elektriğimiz : 1407 [Maximum Değerine Ulaştı]
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

En Kısa Zamanda Lonca Güncel Üye Listesi Yayınlanıp, Lonca Başvuru Platformu Oluşturulacaktır . Bilginize.
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Selamlaaaarrr xD Tılsımın en tatlı çocuğu ve Dolayısıylada RebeLs Loncasının en tatlı üyesi olarak bi el atıyım dedim (Hırlıyıcak yer arıyanlara özel olarak yazdım bunu one göre xD xD) =D 3-5 dene çakal hayırlı olsn derken laf sokmaya çalışmış sanırım, Çok şirinsin yavrum ama ben Gökhan değilim seviyemi her daim koruyamıyorum. Gökhan'ı Sabrından dolayı kutluyorum. ve Taktir ediyorum :D . Eleştiri iftira vesaire yorumlarınıza önce bir bakıyorum sonra kim olduğunuzu hatırlıyorum ve pc başında yarılıyorum. ''RebeLsxTaTaRiaN Yarıldı'' (Düşünen Adam...)

Neyse =P Günaydın Tılsımın güzel insanları. İyi günler dileği ile =)))
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

TurkxxYekTaneM yazdı:
Louster yazdı:Adı furkan bunda şüpemiz yok zaten :)
Geçen Eylül ayında biz bu adamla tanıştık. Kendisi güya oyuna yeni başlamıştı. Bayağıda bi parası filan vardı ve 15 günde 2 adet 49 level çar yaptı Tek başına. 3 günde ejder malzemesi çıkardı. Bunla öyle böyle arkadaş olduk yardıma filan geliyordu benim çarlarımın bloklandığı dönemde. Sonra bu bana hergün Lonca açalım lonca açalım demeye başladı, Aradaki samimiyeti fazlalaştırdı. Yani bugünki deyim ile ''Kanka'' durumuna geldik. Bana kendisinin adının Gökhan olduğunu söyledi. Bende yedim hemen :) . Sonra bu günde 15 saat kalan çocuk eylül ayında haftada 2 gün 2 saat girer oldu. Acaba okulların açılmasındanmı bilemem. Biraz araştırdım, Soruşturdum, Bu adamın daha önceden Vipxbaşkan adıyla bir lonca açtığını öğrendim. Buna pm attım ve kendisi olan biten herşeyi anlattı. kendisinin adı furkanmış, Edirnede oturmuyormuş. Ve Lonca içi ve bazı arkadaşlarının Malına göz koyup çarlarını soymuş. Sonrada paralarını bi çara koyup yeniden oyuna başlamış ve Ascendant & Enchanter adında 2 çarla oyuna başlamış. Bunların hepsini kendisi itiraf etti. Ayrıca bu durumu bilen tek kişi en samimi olduğu Aristoklatmış. Tabi ben bunu biraz sıkıştırmaya başladım. Ertesi gün bana ne dese iyi ? Tanımıyorum sizi ben arkadaşa çarlarımı vermiştim yeni başladım oyuna.

Be bırak bi arkadaş ne mal olduğunu biliyoruz senin şimdide çıkmış Rebels loncası açmış bu loncada vipx Loncası gibi.
Ve Nedense her Konuştuğumuzdada Cümlenin içine Pardusları ekler oluyor. Ben lonca nedir bilmezdim tılsıma geldim pardusları gördüm böylece lonca gördüm, Zaten Vipx Loncasını açanda bendim ya. Bunları ben söyledim söyledim dil döktüm milleti inandıramadık belkide inanmak istemediler,

Bizden uyarmak Gerisi beni alakadar etmez...
Alper Bu Uyarıları Dikkate Al Hiçbirine Acımam Sen İnanma Bu Rebels loncası masallarına biran önce kurtar bu çakalların arasından kendini bak fatih çok güzel anlatmış bunlara ragmen emeklerini riske atma

Yahu okudukça hala gülüyorum sizin RebeLs e tavır almanızın sebebi benmiyim kuzularım xD biliyorum tılsımda benden rahat yüzü göremediniz farkındayımda, Niye loncaya saldırırsınız anlamam. Klana girip ölüp ölüp ağlıyan bir grup insancıksınız. Ayrıca siz İsim değiştirmeden önceki karakter isimlerinizi verin bence bu kdr char bu kdr şaheser xD ben size bi hesap keserim. Ayrıcada nasıl acemi bir oyuncu olduğunu çok belli etmişssin bir büyücü çok rahat 49 a 4-5 gün içinde kasılabilir plus yeterlidir. Ben kendi ejderimi üretirken malzemesini 9 günde eceli üretirken malzemesini 4 günde tamamladım. O zaman ben senin yazdığın rakamlarıda geçmişim xD Kusursuz oyuncu olmak kıskandırabilir anlarım onu ama iftiraya felan gerek varmı? okadar konuşmussun vır vır etmişsin bir tane foton varmı bir tane kanıtın varmı. Kanıtın yoksa konuşmıyıcaksın komik duruma düşüyosun.

Ayrıcada Hırsız demişssin kendi itiraf etti demişssin bide üstüne Emin olamadan 15 günde 2 char kastı ejder üretti vesaire nasıl oluyo falan demişssin. 15 günde o charları kendisi kasmadıysa onun hakkında benim karakterimi çaldı diyen birisi varmı? yok... Gökhan benden bişey çaldı diyen varmı? Yok... Burda bir konu açarım bu herif hırsız diye komik duruma düşerim xD işte senin yaptığında bundan farklı bişey değil. Sadece komik duruma düşüyosun yavrm, Loncamın güzel insanlarının peşinden ayrılın artık xD her taşın altından çıkmayın. sizinle tartışmakdan sıkıldım her seferinde haksız olduğunuz dışardan bakılan gözler tarafından zaten anlaşılıyo. Artık sizde farkına varında şu sayfayı pisletmeyin. Eaak
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Louster

''ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ FOTO KOY İNANALIM,LANET OLASI DEEPFREEZE PROĞRAMINDAN DOLAYI ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLARIN TÜMÜ SİLİNDİ''

Ay öldüm bittim yarıldım koptum kendime gelemedim bi saniye.....

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD xD yaw başka bir yalanmı yoktu kardeşim foto koyamam deepfreeze yüzünden silindi diyen 150 kişi tanıyorum xD allah aşkına ya daha mantıklı bi yalan söyleseydin pcm formatlandı fln deseydin bu diyeğerinden daha az kllnln yalan xD madem deepfrz. vardı niye foto çekiyosın zaten silinicek xD senin cidden bir psikoloğa görünmen lazım söz terapi ücretini RebeLs lonacsı olarak karşılıyıcaz.
Asıl emek hırsızları sizlersiniz. Emeği olan insanların emeğini hiçe sayarcasına hırsız diyosunuz. Neyse bu son mesajım dedin çıktın gittin ama ben seni bu sayfada mutlaka yakalarım xD yanlış yere çattın çok fena rezil olucaksın zaten kendi kendini rezil etmişssin birde ben el atarsam Pamuk prensesten Yamuk prenses moduna geçiceksin xD sana bide kurbağa fln blrz xD kendi masal dünyanda yaşaaaar gidersin.

Gökhan sildir şu yorumları vallahi sinir oldum =D
Resim Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Tatarian yazdı:Louster

''ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ FOTO KOY İNANALIM,LANET OLASI DEEPFREEZE PROĞRAMINDAN DOLAYI ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLARIN TÜMÜ SİLİNDİ''

Ay öldüm bittim yarıldım koptum kendime gelemedim bi saniye.....

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD xD yaw başka bir yalanmı yoktu kardeşim foto koyamam deepfreeze yüzünden silindi diyen 150 kişi tanıyorum xD allah aşkına ya daha mantıklı bi yalan söyleseydin pcm formatlandı fln deseydin bu diyeğerinden daha az kllnln yalan xD madem deepfrz. vardı niye foto çekiyosın zaten silinicek xD senin cidden bir psikoloğa görünmen lazım söz terapi ücretini RebeLs lonacsı olarak karşılıyıcaz.
Asıl emek hırsızları sizlersiniz. Emeği olan insanların emeğini hiçe sayarcasına hırsız diyosunuz. Neyse bu son mesajım dedin çıktın gittin ama ben seni bu sayfada mutlaka yakalarım xD yanlış yere çattın çok fena rezil olucaksın zaten kendi kendini rezil etmişssin birde ben el atarsam Pamuk prensesten Yamuk prenses moduna geçiceksin xD sana bide kurbağa fln blrz xD kendi masal dünyanda yaşaaaar gidersin.

Gökhan sildir şu yorumları vallahi sinir oldum =D
Sıkıntı Yok Evrencim . Kim Nerede Ne Zaman Ne Yaptığını Bilsinki Karşılık Verildiğinde Biz Ne Yaptık Demesin ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

118 33 reklamında demek bu Tatarian oynuyormuş (bir bölümündeki futbol topu)
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Tatarian yazdı:Selamlaaaarrr xD Tılsımın en tatlı çocuğu ve Dolayısıylada RebeLs Loncasının en tatlı üyesi olarak bi el atıyım dedim (Hırlıyıcak yer arıyanlara özel olarak yazdım bunu one göre xD xD) =D 3-5 dene çakal hayırlı olsn derken laf sokmaya çalışmış sanırım, Çok şirinsin yavrum ama ben Gökhan değilim seviyemi her daim koruyamıyorum. Gökhan'ı Sabrından dolayı kutluyorum. ve Taktir ediyorum :D . Eleştiri iftira vesaire yorumlarınıza önce bir bakıyorum sonra kim olduğunuzu hatırlıyorum ve pc başında yarılıyorum. ''RebeLsxTaTaRiaN Yarıldı'' (Düşünen Adam...)

Neyse =P Günaydın Tılsımın güzel insanları. İyi günler dileği ile =)))

İlköğretim mezunu var mısın ? İster istemez şüphede kalıyor insan..
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön