Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

Re: Üretim vee toplama puanları sıfırlansın [destek verin]

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

girayankara yazdı:
girayankara yazdı:
Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.

Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.

Bilginize
şaheserler üretmek için uzman puan dağılımı gerekiyormuş bende öyle bir dağılım varki hiç uzmana

benzemiyor ama üretebiliyorum oyuna başladğım ilk karekterde üretim toplama puanalarını gösteriyimde

bi bakın çok uzmanca dağılım değil mi :?:
Resim

ama puanalrın 0 lanamsı yerine reçetelerin 0 seviye veya 1 .seviye olması ulaşımı kolaylaştırabilir veya demirci

Rüsteme şahaser üret seçeneği eklenip çantada meteryal varsa Rüstem üretrbilir veya MyneT , TTneT , Sobee

den herhangi ikisi arasında karekter aktarımı olmuş ise bunlar arası alışverişe şaheser silah alışverişi olabilir.
Evet Böylede Olablir Birçok Kişi VE Bnde Mağdurum Ejder Asa Ürticem Ama 48 de Tükenio Puan Lwl de Atlıyamıosnn
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Re: Üretim vee toplama puanları sıfırlansın [destek verin]

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Lütfen Güncel Tutalım Yetkililerin Gözüne ÇARPSIN'Da Bi Düzenleme Yapılsın...
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: ŞAHESER SİLAHLARINI PROTESTO

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

:mrgreen: Samil Abi Guncellll :arrow: :idea: :mrgreen: :ugeek:
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
AlpaslaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Oyunda Şaheser Reçeteler Hakkında Hata

Mesaj gönderen AlpaslaN »

Farkettimki bir konu 9. sayfaya çıkınca ilgilenilmiyor dolayısıyla konu açma gereği duydum.

Şimdi buyuk bir oyuncu kitlesi olmasada bariz bir oyuncu sorunu olan
Şaheser eşya üretim mesleklerinin seviyesi yanlış bir konuya dikkati çekmeyecek bir mesaj yazdım umarım şimdi dikkat çeker ve ilgilenilir...

xdafnex yazdı:Bana kalırsa Mevlüt Dinç TTnet'in yeni projeleriyle ilgilenmekten İKV'ye vakit ayıramıyor.yeni eklenti tamamen acemi(çaylak) programcıların elinde,işimiz çok zor arkadaşlar hemde çok zor,bu acemi program yapımcıları ustalığa ulaşana kadar Allah bize sabır versin ne diyelim.
[/quote]
Vallahi Defne bu konuda çok haklısın bu fikirleri kim ortaya atıyor

işleyişi nasıl yuruyor ve işleyişi takip ediliyormu bilmiyorum ama.

Fikirden çıkacak sonucu değerlendirmiyorlar bu bariz bir gerçek

Başladığımız gunden bu yana millete ikv sevgisi aşılama çabası içindeydik hep

Ve onlarca insana sevdirdik bu oyunu

Bu kısır döngüye yönetimin acil bir ilaç bulmasını öneriyorum.

Bu hatanın varlıgını yok saymak ve buna sırt dönmek meselesini düşünmek bile istemiyorum.

Çünkü bu tavır ikv Yönetimine Özellikle Savundugumuz İkv Yönetimine Sığmaz Yakışmaz.

Madem bu silah aktarılamaz satılamaz öyleyse meslekleri sıfırlayın!

Mesleklerımden herhangi biri 49 değil diye.Ben bu eşyayı neden uretemıyorum madem böyle bir şey söz konusu olucakdı

bizleri neden uyarmadınız gökden inme kurallara neden bizi muhattap ediyorsunuz.

Madem öyle seçenek sunun level sevıyesı koymayın her meslege seçenek sundugunuz gibi.

Madem her sınıf a açmışsınız her levelede açın nasıl bir kısır döngü bu.

Yada Kendi hesabı içerisinde aktarabilsin itemi bi başkasına veremesin

Bunları ben bu acizliğimle düşünebiliyorken koca koca yönetim ekibi nasıl düşünemiyor hayret ediyorum.

Hem ne hakla benim bin bir zahmet verip ürettiğim itemi sattırmama aktarmama engel oluyorsun.

Madem engel oluyorsun bana neden çıkış yolu göstermıyorsun duyarlı ikv yönetiminin dikkatine

Ben bu charımı sevıyorum kardeşim bir başka charıma uretmek istemıyorum bana çıkış yolu gösterın.

Sizden Rica Ediyorum ...
Resim
"Biz Düşmanlarımızdan Korunmasını Biliriz,
Allah Bizi Dost Bildiklerimizden Korusun"
Kullanıcı avatarı
Slyrapxottoman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Mesaj gönderen Slyrapxottoman »

CRuBBeS yazdı:Merhaba..

Şaheser silahları üretebilmemiz için herhangi bir üretim / toplama bölümümüzün 49 olması gerekiyormuş..
Sınır 45 Olduğu için hiç bir karakterimdeki hiçbir bölüme 45 'ten fazla puan vermedim..
Bu durumda hiçbir karakterim şaheser silah sahibi olamayacak !
Birçok oyuncudada aynı durum bulunması nedeniyle ;

Bir çözüm bulunması ya da puanların tekrar verilerek dağıtılmasını temenni ederek konuyu bitiriyorum..

Saygılar !
arkadasım zaten 49 lwl olunca karakterının toplama sevıyesı 96 olacaktır..bunu 45 45 ıstedıgıne dagıtırsın sana kalır 6
ıstedıgı receteyı alır 6 puanı da ona gore 45 lerın uzerıne eklersn 49 yapar uretırsın ıstedıgını

Resim
Resim

~~Barış~~
Kullanıcı avatarı
Meshuggah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Meshuggah »

Abuk subuk konuşuyorsunuz.. Yönetim şaheser silahlarda adalati sağlamak için (kadim hidra pençesi-meran mücevheri-dev komodo dişi-liderlik sembolü-örümcek gözü) görev sonucu verilen malzemeleri bütün şaheser silahlara eklemişlerdir.. Bizlerin toplayabileceği materyallerde değişiklik olmamıştır..Siz diyorsunuzki ecel getirene ekstra 2 materyal daha geldi.. Sadece ecelemi geldi inceleyin sonra yönetimi kınayın.. Eski reçetelerde ecel hidra pençesi isterken diğer reçeteler kadim hidra pençesi istiyordu birkaç tanesi.. Yeşil hidrayı kesmek kebap.. Kadim hidrayı kesmek ölüm.. Asıl adaletsizlik eski reçetelerdeydi gayet güzel bir güncellemeyle sorun çözüldü.. Herşeyden şikayet edeceğinize oturun mantıklı düşünün..
Resim
Hiçbir zafer amaç değildir.
Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır.

Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
AlpaslaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.

Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.

Bilginize
Benim uzman olan tam 8 charım var ama uretmek istediğim char 2 senelişk emek verdiğim ilk acemilik charım ?
Resim
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RedsxLine »

Meshuggah yazdı:Abuk subuk konuşuyorsunuz.. Yönetim şaheser silahlarda adalati sağlamak için (kadim hidra pençesi-meran mücevheri-dev komodo dişi-liderlik sembolü-örümcek gözü) görev sonucu verilen malzemeleri bütün şaheser silahlara eklemişlerdir.. Bizlerin toplayabileceği materyallerde değişiklik olmamıştır..Siz diyorsunuzki ecel getirene ekstra 2 materyal daha geldi.. Sadece ecelemi geldi inceleyin sonra yönetimi kınayın.. Eski reçetelerde ecel hidra pençesi isterken diğer reçeteler kadim hidra pençesi istiyordu birkaç tanesi.. Yeşil hidrayı kesmek kebap.. Kadim hidrayı kesmek ölüm.. Asıl adaletsizlik eski reçetelerdeydi gayet güzel bir güncellemeyle sorun çözüldü.. Herşeyden şikayet edeceğinize oturun mantıklı düşünün..
Tuzu kuru mantığı mı bu senin ki

koskoca konudan sadece bu sonucamı vardın sence de dengesizlik adaletsizlik iki tane kadim hidra pençesi eklendi diye mi bir etraflıca düşün bakalım belki çözebilirsin
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
Meshuggah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Meshuggah »

RedsxLine yazdı:
Meshuggah yazdı:Abuk subuk konuşuyorsunuz.. Yönetim şaheser silahlarda adalati sağlamak için (kadim hidra pençesi-meran mücevheri-dev komodo dişi-liderlik sembolü-örümcek gözü) görev sonucu verilen malzemeleri bütün şaheser silahlara eklemişlerdir.. Bizlerin toplayabileceği materyallerde değişiklik olmamıştır..Siz diyorsunuzki ecel getirene ekstra 2 materyal daha geldi.. Sadece ecelemi geldi inceleyin sonra yönetimi kınayın.. Eski reçetelerde ecel hidra pençesi isterken diğer reçeteler kadim hidra pençesi istiyordu birkaç tanesi.. Yeşil hidrayı kesmek kebap.. Kadim hidrayı kesmek ölüm.. Asıl adaletsizlik eski reçetelerdeydi gayet güzel bir güncellemeyle sorun çözüldü.. Herşeyden şikayet edeceğinize oturun mantıklı düşünün..
Tuzu kuru mantığı mı bu senin ki

koskoca konudan sadece bu sonucamı vardın sence de dengesizlik adaletsizlik iki tane kadim hidra pençesi eklendi diye mi bir etraflıca düşün bakalım belki çözebilirsin
Koskoca konuda bahsedilenlerden evet bu sonuca vardım..
1-Bizim toplayabileceğimiz (çoğumuzun önceden ayarladığı)malzemelerde değişiklik yok..
2-Görev sonucu verilen kadim hidra pençesi vs. bütün şaheserlere eklenmesi dengelenmeyi sağlamış
Buyur söyle bakim kardeşim neymiş adaletsiz olan??

Fakat şaheser silahlar bukadar ağır malzemelere değermi derseniz sizlerle hemfikirim işe yarayan sadece ejder asa var..
Konuda güncelleme tartışıldığı için şaheser silahların kalitesi hakkında yorum yapmadım eğer adaletsizlikten kastın buysa hak veriyorum..
Resim
Hiçbir zafer amaç değildir.
Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır.

Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
AlpaslaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Ars211 yazdı:Ne diyeibilirimki arkadaşlar... Yönetim bile birbirinden habersiz iş yaptığını verdiği cevaplarla ortaya koyuyorsa... Türklerin yaptığı, ekran grafiklerinin yüksek düzeyde olduğu, ülkemizden de bir parça hikayelerle süslenmiş güzel bir oyunumuz var diye sevinirken.. durum şudurki oyunumuzda nereye sürüklediğini bilmeyen bir yönetimle karşı karşıyayız demektir.... ŞAMİLBEY kardeşimin dile getirdiği sorunlar inanıyorumki tüm İKV oyuncularının şikayetidir.... Bu şikayetten sonra bir YÖNETİCİ arkadaşımızın yaptığı yorum ise daha vahimdir....

"Oyunda Şaheser Reçetelerindeki değişiklik sadece Kadim Hdra Pençesinin Eklenmesiyle Oldu.
Haricindeki Materyaller ile ilgili herhangi bir değişiklik olmadı."

verilen cavapta materyal değişmedi deniyor... Ecel Getiren Reçetesine bakalım... arkadaşlar Hidra öncesi 6 materyal isteyen reçete şu an 8 materyal istiyor... eklenen 2 materyalden biri Kadim Hidra Pençesi (2 adet) diğeri ise Meran Mücevheridir (2 adet) YÖNETİCİ neyi değiştirdiğini bilmiyor daha demektir...

Artı olarak şifacı silahında ise max hasar efsunu büyü hasarı zehir olarak değiştirilmiştir...

Sayın yönetim eğer reçete yayınlıyorsan ve bunu 8 ay gibi bir süre gündemde tutup üretilmeye başlayacağı zaman değişiklik yapıyorsan, bu burdaki oyuncuların iyi oyuncu YÖNETİMİN ise kötü bir yönetim olduğunu göstermektedir. İnsanların 8 aylık emeklerini 1 günde hiçe saymak yalnız size has bir düşünce olsa gerek...
Son olarak ise; bu kadar saçma işler yetmiyormuş gibi birde üretilen silah üretilen çarda kalcak zorlaması ne oluyor... Burda biliyorsunuz ki LONCA die bir durum var, bir İKV oyuncusu lonca çarında ürettiği bir şaheser silahı neden diğer çarına aktaramasın? oyuncu o loncadan ayrılmak istedi o çarı sildi... silah ne olacak?... 50-100-150 m para kasıp yeniden mi şaheser silah üretecek ki bir ureten bir daha üretirmi tartışılır...

yani bu sonuçlardan ortaya çıkan şey ise;

İKV Yönetici acemiliği ortaya koymuştur... Ben bunu böyle istiyorum ne kadar saçma olsada kabulleceksin tutumu içindedir.... Umarım bu ortaya konulan mantık dışı kurallar biran önce düzeltilir....

MERAN / Arss

Davanda haklısın kardeşim sonuna kadar savunun davanızı yılmayın

Ben butun malzemelerı hazırladım gek gelelım üretecek char yok ?
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön