[GM]CaptainATX... E-pin ve İsim Değiştirme hakkı, oyun parası ile satılamaz kesinlikle yasaktır...
[DEV]Lathander... E-pin ve İsim Değiştirme Hakkı, oyun parası ile alınıp satılabilir...
Sonuç ? Sonuç ortada yönetimin yapılan işten ve verilen kararlardan hatta birbirinden haberi yok... Sebep ? Sebep belli, para kazanalım nasıl olursa olsun.
Not: Sobee yönetimi hakkında, reşit olmayan oyuncuların bulunduğu sanal ortamda, reel para ( KUTU, İSİM DEĞİŞTİRME HAKKI vs.) ile sanal para satın alınması... ( Kabahatler kanunu ) ile ilgili 2 gün önce Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe ile suç duyurusunda bulundum, gelişmelerden siz oyuncuları haberdar edeceğim.
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
En son TMT02 tarafından 10 Şub 2011 02:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İDTxBaşkan
BU NE DEMEK YÖNETİMDE FİKİR AYRILIKLARI VAR KİMİSİ ÖYLE DİYO KİMİSİ BÖYLE YETER LAN ADAM AKILLI DUURN YÖNETİM İSTAFA ET YADA E - PİN DAĞIT BATMASSIN MERAK ETME...NASIL OLSA BİZİM GİBİ BU OYUNA PARA VEREN ENAYİLER VAR HIRSIZ GMLER HIRSIZ ............ LARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Reader
işte bu yüzden hiçbir etkinliğe katılmam...
bana neden katılmıyorsun sorusunu soranlarada verdiğim cevap çok basit...
illa bir hatası cıkacak sonradan kendimi sinirlendirmeye ne gerek var
sözkonusu etkinlik ilk başladığı günden beridir ki oyun içerisinde açıkların olduğunu söyledik. söylememiz yetmedi bas bas bağırdık adam tesadüfen çektiği bir iridyum'dan etkinlik bitene kadar 3 bin tane çekti şimdi ise tanesini 5m den satıyor
etkinlik sırasında migrata girenler direkman centrion cukurlar ve junonu kesiyor koskoca migrat toplamda 20 dakika sürüyor
yine bu etkinlik sırasında migrata giren arkadaşlar bol bol bol bol bol ve o kdar bol iksir kullanıyor ama migrattan çıktıktan sonra bi alt + f4 çekmek yetiyor iksirler hoooppp geri çantaya
gelelim bizim etkinlik anlayışımıza başladığı gün itibariylede biteceği gün itibariylede bir sorunun çıkacağı aşikar ama nerde patlak vereceğini bilmiyorduk. kısmet bu güneymiş arkadaşlar etkinliğe katılan herkese hayırlı uğurlu olmasını dilerim...
daha nice böyle güzel etkinliklere lütfen iştirak ediniz ki çıkan sorunların faturası yine size "anlayışınız için teşekkür ederiz" cümlesiyle geri dönsün...
uzun lafın kısası bu deveyi gütmeyi bırakın çomağı ne kadar derine sokarsanız sokun
fazla uzatmanın manası yok...
etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eder(!) iyi oyunlar dilerim
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Fatih Asıl Hesabıyla Yazıcağınla Yanlışlıkla Yna hesabıyla yazmış
Sorsan Lafta Burası Teknik forum 1-2-3-4-5 Forum Maddesi Sayarlar
-
Sorsan Lafta Burası Teknik forum 1-2-3-4-5 Forum Maddesi Sayarlar
-
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Splash yazdı:Yönetimin Amaç Belli değilmiydi?
Bence Gayet AÇık Ve Net!Farkındaysanız Etkinlik zamanları Kullanıcılar İism dğeiştirmeyi Beleşe getirmek İçin
Değişik Değişik Karakterleriyle Oyuna Giriyor...Ama Mutlaka Giriyor.
Şimdi BuradakiA maç Oyunun 700 bin Oyuncusunun En Azından 100-200 Binini Oyunda Toplamak!
Hani İsim değiştirmeyi Beleşe vericekler Ya.Hani İsim değiştirmeyi kazanna gruplara veriekler ya.
Tabi Benim Masum Karakter Arkadaşlarımda Bu Oyuna Düşüyor!Etkinliğe Katılmak İçin Ve Düşüp tekrar Girmek İçin Plus Alıyor,Şaheser Üretip Sağlam grupla Salona Giriyor.Bu Sırada Plus Alan Arkadaşımız Sobee Ye Para kazandırıo.
Tabii Son 5 Kaldı! Etkinliği Şu Ana kadar kaznana 10 grup var!
10 gün x 1 Grup(kazanan)
10 grup ta Kaç Eleman var?
10x6=60
60 karakter var.Bu karakterlerin Hepsi İsim değiştirme Versek!İsim değiştirmeye 29 tl desek
60x29=1740 tl
Yane Sobee 1740 Tl zarar etmiş Oluyor!Eğer Etkinlik SOnunda
1 Şifa 1 büyü 1 savaşçı seçerlerse 3x29 dan=87 Tl eder Yani sobee Sadece 87 Tl zarar ett!
Sobeeye Göre Para kazanmak Oyunculardan Daha değerli!
Ben(Alp) zaten 1 yıldır foruma girmiodum!Yeni girdim oda bu olay çıktı karşıma!Artık forumda Ve Oyunda Beni Hiç Bulamayacaksınız Yerime Raphael Bakıcak...
UMARIM SİZDE DOĞRU YOLU SEÇERSİNİZ
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
konfucyus yazdı:
işte bu yüzden hiçbir etkinliğe katılmam...
bana neden katılmıyorsun sorusunu soranlarada verdiğim cevap çok basit...
illa bir hatası cıkacak sonradan kendimi sinirlendirmeye ne gerek var
sözkonusu etkinlik ilk başladığı günden beridir ki oyun içerisinde açıkların olduğunu söyledik. söylememiz yetmedi bas bas bağırdık adam tesadüfen çektiği bir iridyum'dan etkinlik bitene kadar 3 bin tane çekti şimdi ise tanesini 5m den satıyor)
etkinlik sırasında migrata girenler direkman centrion cukurlar ve junonu kesiyor koskoca migrat toplamda 20 dakika sürüyor)))
yine bu etkinlik sırasında migrata giren arkadaşlar bol bol bol bol bol ve o kdar bol iksir kullanıyor ama migrattan çıktıktan sonra bi alt + f4 çekmek yetiyor iksirler hoooppp geri çantaya)))))
gelelim bizim etkinlik anlayışımıza başladığı gün itibariylede biteceği gün itibariylede bir sorunun çıkacağı aşikar ama nerde patlak vereceğini bilmiyorduk. kısmet bu güneymiş arkadaşlar etkinliğe katılan herkese hayırlı uğurlu olmasını dilerim...
daha nice böyle güzel etkinliklere lütfen iştirak ediniz ki çıkan sorunların faturası yine size "anlayışınız için teşekkür ederiz" cümlesiyle geri dönsün...
uzun lafın kısası bu deveyi gütmeyi bırakın çomağı ne kadar derine sokarsanız sokunanlaşılacak bir durumları kalmamıştır.
fazla uzatmanın manası yok...
etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eder(!) iyi oyunlar dilerim
konfüçyüs
++
Ayrıca Mertkinqx adlı forum hesabı yönetici Fatih'e ait değildir.Mertkinqx nickli üye espri olsun diye öyle bi mesaj yazmış.Boşuna Fatih'in günahını almayın.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
İSTİFA İSTİFA YÖNETİM İSTİFA LATHANDER İSTİFA 1 DEĞİL 2 DEĞİL YETER YÖNETİM YETER YETER YÖNETİM YETER YÖNETİM YETER YETER YÖNETİM YETER BU BURDA BİTMEZ ÇOK BÜYÜK YANLIŞ YAPTINIZ :twisted:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
MADEM Kİ HERŞEY YALANDI O ZAMAN ETKİNLİK SALONUNDA KAZANDIĞIMIZDA GMLERE KODLARI NASIL ALICAZ DİYE SORDUGUMUZDA NİYE BİZE SİZ KAZANMADINIZ 3 KİŞİYE VERİLCEK BÜYÜK FİNALDE DEMEDİLERDE FORUMDAN AÇIKLANICAK SİZDE KODLARINIZI ALICAKSINIZ DEDİLER VE NEDEN 2 DEN 1 E DÜŞÜRÜLDÜ MADEM 3 KİŞİYE VERİLCEKSE KODLAR BİZİ ÇOCUKMU SANDINIZ SİZ SAYIN LATHANDER AÇIK AÇIK KANDIRDINIZ BİDE YANLIŞ AÇIKLAMA DİYORSUNUZ YOK ÖYLE YAĞMA EĞER KODLAR VERİLMEZSE BU OYUNU SONSUZA KADAR BIRAKMAK ZORUNDA KALICAĞIM :evil:Lathander yazdı:Selam,
Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.
Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.
Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.
Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.
Bilginize.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Tr Army
Arkadaslar acıklama öyle sacma ki nasıl kıvırırızı düşünüyorlardır muhakkak neyse benim sizlere önerim ki asagıda ki linkte kendi sunucuma yaptım bugunden itibaren bırakın sancak savaslarını tabiri caizse alsınlar sancak savaslarını münasip bir yerlerine monte etsinler bu kadar basit lamı cimi yok bunun cunku bizler ne kadar da yazsak buraya bu adını siz koyun artık bildiklerini yapacaklar restlerine rest cekeceksin baska yapılacak bir sey yok konuda ha yaparmısınız yoksa sizlerde onlar gibi mi olursunuz ona da siz karar vereceksiniz.
viewtopic.php?f=31&t=51059
viewtopic.php?f=31&t=51059
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
:arrow: ÖnceLiKLe HataSız kuL Olmaz,Hadi Tamm bunu AnLadık HaTa 1 değil,2 DeĞiL,3DeĞiL,aFEDerSiniz ama Oyunun B'''kunu ÇıkarTMak Diye Buna DeniR. O yazı okadar günDür orada ve BİR ALLahın kulu FaRKına varmadıySa,Ve Bunu ŞimDi söyluyorSanız SİZE SÖYLİYECEK Söz BuLamıyorum. Sizi ayakTa KınıyoruM Devam DevaM Oyunun b'''kunu ÇıkarMaya DevaM. BU ARADA YÖNETİMDEN EtkinLiGE KATILıp Kazanan Herkese EPİN DAğITILACAGINA DAHİR HABERMİ VAR [HerkeseMi HerkeseMi HerKeseMi]. :lol: :lol: Ne doru DEĞİLMi Sadece 3 kİŞİYemi InanıLır Gibi değiL YOK BÖYLe yöneTim Ikv severLer
YaNLış anonS. xDxD
YaNLış anonS. xDxD
djYanDanqeLL - AntekeLi- -