Arzlara Olan Tavrım Bundan Kaynkalı Adam gözümün Önünde kesti !Birlikxquimmet yazdı:Kardes 15 lw adama dokunmam ben zaten dokundurmamda gordugumde okTheking yazdı:Sana şunu sorim;
önünde 15 lewel arz kesseler?
Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları
Re: Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları

Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●

ergenekonla gıt kp kas sadece bolgeye bak adı dusuyormu bolgeden bır tane arz bırakıyormu her leveldenı ındırıyor hakıkı lodos arzlara kın kusuyor adetaTheking yazdı:Arzlara Olan Tavrım Bundan Kaynkalı Adam gözümün Önünde kesti !Birlikxquimmet yazdı:Kardes 15 lw adama dokunmam ben zaten dokundurmamda gordugumde okTheking yazdı:Sana şunu sorim;
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Harbi Cocuk bunlar bende adam yerine koyup konusuyorum bunlarla hadi evlatlarim gidin kumda oynayin bu oyun sizin anlayamayacaginiz kadar genis capliAspawa yazdı:ergenekonla gıt kp kas sadece bolgeye bak adı dusuyormu bolgeden bır tane arz bırakıyormu her leveldenı ındırıyor hakıkı lodos arzlara kın kusuyor adetaTheking yazdı:Arzlara Olan Tavrım Bundan Kaynkalı Adam gözümün Önünde kesti !Birlikxquimmet yazdı:Kardes 15 lw adama dokunmam ben zaten dokundurmamda gordugumde okTheking yazdı:Sana şunu sorim;
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Birlikxquimmet
Madem Öle O ZAMAN MESAJ YOLLAMA Olsun Bitsin
Madem Öle O ZAMAN MESAJ YOLLAMA Olsun Bitsin

Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●

- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Ağzımı bozmak istemiodum ama yapcak bişey yok ergenekon sizin ananızı mı s*ktide baba baba deyip duruonuz gerizekalı insanlar sanal alemde kendinizi bi tane beyinsize bağlamışınız takılıonuz salak salak.
Aklım almıo ya zeka sewiyesine bak adamlardaki birbirlerini övüp duruolar komedi filmi gibisiniz rezalet...
Aklım almıo ya zeka sewiyesine bak adamlardaki birbirlerini övüp duruolar komedi filmi gibisiniz rezalet...
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
bu ilk cümleyi hak eden ergenekonx alttakide bu salak vardı ya nickini unutttum oCarismatixlyder yazdı:Ağzımı bozmak istemiodum ama yapcak bişey yok ergenekon sizin ananızı mı s*ktide baba baba deyip duruonuz gerizekalı insanlar sanal alemde kendinizi bi tane beyinsize bağlamışınız takılıonuz salak salak.
kendi düşüncemi söylüyorum bu bir rezalet ve bu sayfanın bir an önce kilitlenmesini istiyorum kilitlenmesi için illa küfürler havadamı uçussun 1. sayfasından belli kilitlenmesi gerektiği zamanı gelicek biz nasıl videolar paylaşıcaz resimler koyucaz buralara onları görünce tebrik edicek burda gider yapanlar
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
FAZLA UZATMA SİZ ARZLAR AÇINCA BİŞİ OLUOMU?
:arrow: viewtopic.php?f=24&t=49128&p=492857#p492857
/Öp,,,/nah
:arrow: viewtopic.php?f=24&t=49128&p=492857#p492857
/Öp,,,/nah
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
Bu konu 8 gündür offline güncellemenin bi anlamı yok yorum yapmayın.
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Arz Konunuzu Açmışsınız...
Biz Bişi diyormuyuz Demiyoruz.Git Kendi Konuna Cevap Yaz.Ben adam gibi yorum yazdım Bıraktım.İstersen Tadından Bırak.İnsanların Tadını Kaçırmanın Bir ANlamı Yok.
Biz Bişi diyormuyuz Demiyoruz.Git Kendi Konuna Cevap Yaz.Ben adam gibi yorum yazdım Bıraktım.İstersen Tadından Bırak.İnsanların Tadını Kaçırmanın Bir ANlamı Yok.