Kayzer yazdı:Yöneticilere o kadar duyurmama rağmen Desteğe mesaj at dediklerinde 2 kere desteğe mesaj attığım halde herhangi bir geridönüş yapılmıyorsa ben daha diyecek bişey bulamıyorum. Eğer Bugün saat 00:00 a kadar bir açıklama yapılmazsa oyuna veda edeceğim.
Ne desen haklısın.. Hayatta tahammül edemeyeceğim birşey "Emek Hırsızlığı" :!:
Resmin sahibi çok çıktı her sene gibi. Sizleri aydınlatayım "Rapismylifee" anlamı Rap benim hayatım demek. Hiphopstye adındada karakterim bulunmaktadır. Birini nicklere birini imza bölümünü yazdım.sebebi isim iki ismimi duyurmak. Resimin hem arka hem ön planıda bende bulunmaktadır. Cs3 de yaptım. Işık verdim ortaya çıkan sonuç budur. Birde sizlere öneri yaptığınız resimi kimse ile paylaşmayın sonra sahiplenen oluyor böyle emeğiniz gidebilir. İyi eğlenceler.
Raiders OF AnatoliA Teşkilat Lideri
Gelelim yalanlarına Birincisi Benimde Hiphopstye diye kararkterim var demişsin ama resme Bakarsan resmin üstünde Hiphopstyle yazıyor diyelim eksik yazdın teşkilatta tek Hiphopstyle adında karakter var oda bende
İçim dışım kanıt oldu ama hala bir açıklama gelmedi bana
Resmin sahibi çok çıktı her sene gibi. Sizleri aydınlatayım "Rapismylifee" anlamı Rap benim hayatım demek. Hiphopstye adındada karakterim bulunmaktadır. Birini nicklere birini imza bölümünü yazdım.sebebi isim iki ismimi duyurmak. Resimin hem arka hem ön planıda bende bulunmaktadır. Cs3 de yaptım. Işık verdim ortaya çıkan sonuç budur. Birde sizlere öneri yaptığınız resimi kimse ile paylaşmayın sonra sahiplenen oluyor böyle emeğiniz gidebilir. İyi eğlenceler.
Raiders OF AnatoliA Teşkilat Lideri
Gelelim yalanlarına Birincisi Benimde Hiphopstye diye kararkterim var demişsin ama resme Bakarsan resmin üstünde Hiphopstyle yazıyor diyelim eksik yazdın teşkilatta tek Hiphopstyle adında karakter var oda bende
İçim dışım kanıt oldu ama hala bir açıklama gelmedi bana
Murat Sonuna kadar arkandayız.
Bu resmi senin yaptığını daha fazla kanıtını isterlerse Hard diskini Kriminal e yollasınlar
Adam hem hırsız hemde hala üstüne basa basa birde benim diyor
Birde bunların Dalkavuklarıda heryerde tebrik ediyorlar
En kısa zamanda bu emek hırsızlığına bir cevap gelecektir diye umut ediyorum.
Bu arada Hiphopstye adında Karakterinide ben açtım az önce. Teşkilatta.
Artık yeni yalanlarını duyalım arkadaşın
Yaa şimdi Mansiyon Ödülü aldım da ben,
Ödüller dağıtılırken ben sorun yaşayacağım kesin çünkü benim bilgisayarım da bir sorun var (nv4_disp Görüntü Sürücüsü Normal Çalışmasını Durdurdu) diye birşey.. Oyuna girebiliyorum ama takılıyor, garip çizgiler, renkli karıncalanmalar oluyor, sonra donuyor Reset atmak gerekiyor haliyle oyun oynanmıyor.
Ödülü nasıl alacağım bilemiyorum :| PC inşallah takılmaz yaa Tam ödülü alırken düşüyomuşum
Vermezler vallahi bir daha
JouRney yazdı:Yaa şimdi Mansiyon Ödülü aldım da ben,
Ödüller dağıtılırken ben sorun yaşayacağım kesin çünkü benim bilgisayarım da bir sorun var (nv4_disp Görüntü Sürücüsü Normal Çalışmasını Durdurdu) diye birşey.. Oyuna girebiliyorum ama takılıyor, garip çizgiler, renkli karıncalanmalar oluyor, sonra donuyor Reset atmak gerekiyor haliyle oyun oynanmıyor.
Ödülü nasıl alacağım bilemiyorum :| PC inşallah takılmaz yaa Tam ödülü alırken düşüyomuşum
Vermezler vallahi bir daha
Ödül olarak ne alacaksınız ?
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...