GameX'i kaçıranlara müjde

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: GameX'i kaçıranlara müjde

Mesaj gönderen ARGOS »

katakuli yazdı:Banka havalesi felan deneme. ptt ile 1 tlye gönderebilrsin.Ptt ile havaleyi öğrenmek zor değil.İnternetten bak ya da pttde orada olan yetkililerle görüşerek öğrenebilrsin.Bankada 18 yaş sınırı da var.İnternette havale ile alışveriş son derece güvenilirdir.Ne sipariş ettiysem bugüne kadar geldi.
Peki Ptt havale ile ödedik parayı.Kutular eve mi yoksa orayamı geliyor ?Oraya gelince eve gelmesini istemiyoz gidip oradan alabiliyozmu ?
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen katakuli »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:
katakuli yazdı:Banka havalesi felan deneme. ptt ile 1 tlye gönderebilrsin.Ptt ile havaleyi öğrenmek zor değil.İnternetten bak ya da pttde orada olan yetkililerle görüşerek öğrenebilrsin.Bankada 18 yaş sınırı da var.İnternette havale ile alışveriş son derece güvenilirdir.Ne sipariş ettiysem bugüne kadar geldi.
Peki Ptt havale ile ödedik parayı.Kutular eve mi yoksa orayamı geliyor ?Oraya gelince eve gelmesini istemiyoz gidip oradan alabiliyozmu ?
Eve geliyor kutu.Üyelikal sitesi kargo masrafını karşılamıyorsa kapıda onu da ödüyorsun.Siteyi biraz incele kutu satın alma işlemlerine bak illaki açıklıyorlar ben daha bakmadım param olduğunda bakacağım.
Kullanıcı avatarı
InanCONGeR
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen InanCONGeR »

Bu süper oldu işte .
Keşke Electro World D&R vs. gibi alış veriş merkezlerinde de satılsa ama yinede kimseye muhtaç kalmadık bu güzel oldu.
İnancCONGeR
CONGERxİNANC
şifacıXİNANC

Resim
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen walker85 »

Iyı Hos Guzel Ama Ben Ogrencı Adamım Ve Bana 2 Adet Lazım 2 adete 60 tl Ufakta Olsu Ucret Fazla Degılmı
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

ya bu isim deiştirme olmadan önce özdilerkte vardı gelmişti almıştım ...
Şimdi gelicekmi özdileğe Bursa ilinin gemlik ilçesinde oturuorum sayın yetkililer bi araştırırmısınız ?
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Emirihares
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Yasaklardan Doğan Ticaret.

Mesaj gönderen Emirihares »

Çogu kişi nicklerini İlk harf büyük olması şartını delip özgürce kullanmak için fuarda satılan ve şuan malesef online satılan e -pinleri aldı.Oyun yapımcılarımız ise harf kargaşasını engellemek için böyle bir yasak koydu...Beta oyuncuları ve fuara katılan arkadaşlara özel olarak bu hakkı tanıdılar bunlar ilgi çekmek ve katılım sağlayan kişilere bir ödül olarak sunmak için güzel şeyler olabilir...Fakat İnsanlara karakter açarken yasakladığınız şeyi sonradan para ile satmanız oldukça saçma...bu yasak ya olmamalıydı yada bu satış başlamamalıydı...
Emirihares
u l t r A s l a n
since 2007
Kullanıcı avatarı
Deasinqx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Deasinqx »

beyLer bunu sadece kredi kartı ilemi alabilioruz yoksa adresleri warmı
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

adresbu yazdı:Üyelık aldan alınca Akşama E pını qelıo Peki Nık deyiştirme qeldı dıyelım Plus kesın qelıcekmı ßir yönetıcı çıklama yaparsa iyi olur .
Deasinqx yazdı:beyLer bunu sadece kredi kartı ilemi alabilioruz yoksa adresleri warmı

Satış ve sonrası sorularınız için soru-cevap bölümümüzde belirttiğimiz gibi www.uyelikal.com 'da yer alan Canlı Destek hattından yardım alabilirsiniz.

Ayrıca sizlerden sorular geldikçe ilk mesajda yer alan Soru-Cevap kısmı güncellenmektedir. İlk anda göremeyip sormuş olduğunuz sorunların yanıtları içinde ilk mesaja bakabilirsiniz.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Yasaklardan Doğan Ticaret.

Mesaj gönderen Lathander »

Emirihares yazdı:Çogu kişi nicklerini İlk harf büyük olması şartını delip özgürce kullanmak için fuarda satılan ve şuan malesef online satılan e -pinleri aldı.Oyun yapımcılarımız ise harf kargaşasını engellemek için böyle bir yasak koydu...Beta oyuncuları ve fuara katılan arkadaşlara özel olarak bu hakkı tanıdılar bunlar ilgi çekmek ve katılım sağlayan kişilere bir ödül olarak sunmak için güzel şeyler olabilir...Fakat İnsanlara karakter açarken yasakladığınız şeyi sonradan para ile satmanız oldukça saçma...bu yasak ya olmamalıydı yada bu satış başlamamalıydı...
Farklı açılardan bakıyorsunuz. Örnek olarak Örs'den alınan ücreti gösterebiliriz. Bu güne kadar kimse neden Plus Paketler daha az ücret ödüyor demedi. Onların az ücret ödemesi onlara sunulmuş bir ayrıcalık. Bu ise farklı bir fırsat. Ayrıca karakter adı değişimi için hazırlanan bir alt yapı, bir emek mevcut.

Benzeri ve temeli sizlerin isteklerine dayanan ayrıcalık, fırsat vs. eklemeleri devam edecektir. Bundan dolayı her türlü isteği, öneriyi nereye yazarsanız yazın dikkatle takip etmeye çalışıyoruz.

seagle yazdı:ya bu isim deiştirme olmadan önce özdilerkte vardı gelmişti almıştım ...
Şimdi gelicekmi özdileğe Bursa ilinin gemlik ilçesinde oturuorum sayın yetkililer bi araştırırmısınız ?
Lütfen konunun ilk mesajını okumadan yazmayınız.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
IICaDDeCiTRII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen IICaDDeCiTRII »

Merhabalar,

Fuara gelmeyenleri düşünmeniz büyük bir incelik.Teşekkür ederiz.
Ben eskimeyenlerdenim, Hayatta olduğum sürece her dönem benim dönemim...

“Eski Duyurular” sayfasına dön