Peki Ptt havale ile ödedik parayı.Kutular eve mi yoksa orayamı geliyor ?Oraya gelince eve gelmesini istemiyoz gidip oradan alabiliyozmu ?katakuli yazdı:Banka havalesi felan deneme. ptt ile 1 tlye gönderebilrsin.Ptt ile havaleyi öğrenmek zor değil.İnternetten bak ya da pttde orada olan yetkililerle görüşerek öğrenebilrsin.Bankada 18 yaş sınırı da var.İnternette havale ile alışveriş son derece güvenilirdir.Ne sipariş ettiysem bugüne kadar geldi.
GameX'i kaçıranlara müjde
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: GameX'i kaçıranlara müjde
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Eve geliyor kutu.Üyelikal sitesi kargo masrafını karşılamıyorsa kapıda onu da ödüyorsun.Siteyi biraz incele kutu satın alma işlemlerine bak illaki açıklıyorlar ben daha bakmadım param olduğunda bakacağım.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Peki Ptt havale ile ödedik parayı.Kutular eve mi yoksa orayamı geliyor ?Oraya gelince eve gelmesini istemiyoz gidip oradan alabiliyozmu ?katakuli yazdı:Banka havalesi felan deneme. ptt ile 1 tlye gönderebilrsin.Ptt ile havaleyi öğrenmek zor değil.İnternetten bak ya da pttde orada olan yetkililerle görüşerek öğrenebilrsin.Bankada 18 yaş sınırı da var.İnternette havale ile alışveriş son derece güvenilirdir.Ne sipariş ettiysem bugüne kadar geldi.
- InanCONGeR
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Bu süper oldu işte .
Keşke Electro World D&R vs. gibi alış veriş merkezlerinde de satılsa ama yinede kimseye muhtaç kalmadık bu güzel oldu.
Keşke Electro World D&R vs. gibi alış veriş merkezlerinde de satılsa ama yinede kimseye muhtaç kalmadık bu güzel oldu.
İnancCONGeR
CONGERxİNANC
şifacıXİNANC

CONGERxİNANC
şifacıXİNANC

Iyı Hos Guzel Ama Ben Ogrencı Adamım Ve Bana 2 Adet Lazım 2 adete 60 tl Ufakta Olsu Ucret Fazla Degılmı

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
ya bu isim deiştirme olmadan önce özdilerkte vardı gelmişti almıştım ...
Şimdi gelicekmi özdileğe Bursa ilinin gemlik ilçesinde oturuorum sayın yetkililer bi araştırırmısınız ?
Şimdi gelicekmi özdileğe Bursa ilinin gemlik ilçesinde oturuorum sayın yetkililer bi araştırırmısınız ?
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- Emirihares
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yasaklardan Doğan Ticaret.
Çogu kişi nicklerini İlk harf büyük olması şartını delip özgürce kullanmak için fuarda satılan ve şuan malesef online satılan e -pinleri aldı.Oyun yapımcılarımız ise harf kargaşasını engellemek için böyle bir yasak koydu...Beta oyuncuları ve fuara katılan arkadaşlara özel olarak bu hakkı tanıdılar bunlar ilgi çekmek ve katılım sağlayan kişilere bir ödül olarak sunmak için güzel şeyler olabilir...Fakat İnsanlara karakter açarken yasakladığınız şeyi sonradan para ile satmanız oldukça saçma...bu yasak ya olmamalıydı yada bu satış başlamamalıydı...
Emirihares
u l t r A s l a n
since 2007
u l t r A s l a n
since 2007
beyLer bunu sadece kredi kartı ilemi alabilioruz yoksa adresleri warmı
adresbu yazdı:Üyelık aldan alınca Akşama E pını qelıo Peki Nık deyiştirme qeldı dıyelım Plus kesın qelıcekmı ßir yönetıcı çıklama yaparsa iyi olur .
Deasinqx yazdı:beyLer bunu sadece kredi kartı ilemi alabilioruz yoksa adresleri warmı
Satış ve sonrası sorularınız için soru-cevap bölümümüzde belirttiğimiz gibi www.uyelikal.com 'da yer alan Canlı Destek hattından yardım alabilirsiniz.
Ayrıca sizlerden sorular geldikçe ilk mesajda yer alan Soru-Cevap kısmı güncellenmektedir. İlk anda göremeyip sormuş olduğunuz sorunların yanıtları içinde ilk mesaja bakabilirsiniz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Re: Yasaklardan Doğan Ticaret.
Farklı açılardan bakıyorsunuz. Örnek olarak Örs'den alınan ücreti gösterebiliriz. Bu güne kadar kimse neden Plus Paketler daha az ücret ödüyor demedi. Onların az ücret ödemesi onlara sunulmuş bir ayrıcalık. Bu ise farklı bir fırsat. Ayrıca karakter adı değişimi için hazırlanan bir alt yapı, bir emek mevcut.Emirihares yazdı:Çogu kişi nicklerini İlk harf büyük olması şartını delip özgürce kullanmak için fuarda satılan ve şuan malesef online satılan e -pinleri aldı.Oyun yapımcılarımız ise harf kargaşasını engellemek için böyle bir yasak koydu...Beta oyuncuları ve fuara katılan arkadaşlara özel olarak bu hakkı tanıdılar bunlar ilgi çekmek ve katılım sağlayan kişilere bir ödül olarak sunmak için güzel şeyler olabilir...Fakat İnsanlara karakter açarken yasakladığınız şeyi sonradan para ile satmanız oldukça saçma...bu yasak ya olmamalıydı yada bu satış başlamamalıydı...
Benzeri ve temeli sizlerin isteklerine dayanan ayrıcalık, fırsat vs. eklemeleri devam edecektir. Bundan dolayı her türlü isteği, öneriyi nereye yazarsanız yazın dikkatle takip etmeye çalışıyoruz.
Lütfen konunun ilk mesajını okumadan yazmayınız.seagle yazdı:ya bu isim deiştirme olmadan önce özdilerkte vardı gelmişti almıştım ...
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Merhabalar,
Fuara gelmeyenleri düşünmeniz büyük bir incelik.Teşekkür ederiz.
Fuara gelmeyenleri düşünmeniz büyük bir incelik.Teşekkür ederiz.
Ben eskimeyenlerdenim, Hayatta olduğum sürece her dönem benim dönemim...