GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
gitti betalar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Fuara katılamayacak olan oyuncularımızı tabiki anlıyoruz ve hatta sizlerin bu şevki bizleri cesaretlendiren öğelerin başında geliyor. Her konuda siz oyuncularımızın öneri ve isteklerine mümkün olduğunca değerlendirdik ve değerlendirmeye de devam edeceğiz. Bu konuda soğukkanlı bir yaklaşım gösterilmesinin daha doğru olacağı kanaatindeyiz.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Biz Fuar'a gidemeyenleri anlıyorsunuz. Çaresini bulacağınıza inanıyorumLathander yazdı:Fuara katılamayacak olan oyuncularımızı tabiki anlıyoruz ve hatta sizlerin bu şevki bizleri cesaretlendiren öğelerin başında geliyor. Her konuda siz oyuncularımızın öneri ve isteklerine mümkün olduğunca değerlendirdik ve değerlendirmeye de devam edeceğzi. Bu konuda soğukkanlı bir yaklaşım gösterilmesinin daha doğru olacağı kanaatindeyiz.
Teşekkürler.
2009-2013
Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Öncelikle fuara katılacak oyunculara böyle bir jest yapmanızdan ötürü teşekkür ediyorum.Son 2 fuarda ordaydım gerçekten güzel etkinlikler düzenlendi.Bu sendede benzer ilave süprizler mutlaka olacaktır diye umuyorum. Çoğu oyuncu arkadaşımız bu konuya isyan etsede "İstanbul da oturanlara ayrcalık tanıyorsunuz." desede ben şehir dışından işlerimi programlayıp gelebiliyorsam aralarından gelecek samimi arkadaşlar bulabileceğini düşünüyorum.
Asıl sormak istediğim şey;
Oyun içerisinde bazı arkadaşlarımız bu nadide kutularınticaretini yapmak yada oyun parası ile satmak isteyecektir.Tabiki aralarında kötü niyetli olanlarda olacaktır.
**Bu şifrelerin oyun parası ile ticaretini yapmak yasak mıdır?
**Bu şifrelerin gerçek para ile ticaretini yapmak yasak mıdır?
Bu soruların cevabının uyanık arkadaşlarımızın akıllarına girebilecek hinlik leri engelleyeceği kanaatindeyim.
**Başka bir sorum ise fuarda düzenlenecek süpriz etkinlikler hususunda iştahımızı kabartmak amaçlı ve hazırlık yapabilmemiz için bizleri birazdaha bilgilendirebilir misiniz?
**Eğerki etkinlik yapılacak ise standınızda geçen sene kurulmuş olan pc ler ile kendi karakterlerimizle mi savaşacağız yoksa yine sizin bizlere vereceğiniz karakterlerle mi savaşacağız?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Pazar günü ikv sevenler ile görüşmek dileği ile...
Ticaret ile ilgili sorunun yanıtını sözleşmenin telif ile ilgili maddelerinde bulabilirsiniz.
Fuarda turnuvalarımız olacaktır. Turnuvalarda bizler tarafından oluşturulan karakterlerle mücadele edeceksiniz. Tabi ayrıca etkinlik harici zamanlarda kendi karakteriniz ile sunucuya girebilme fırsatınız olacaktır.
Ayrıca farklı sürprizler sizleri bekliyor olacak
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Fuar'dakiler için mi bu ?Lathander yazdı:Ayrıca farklı sürprizler sizleri bekliyor olacak
2009-2013
Bunun sürpriz olmasını arzu ediyoruzkabusxpislickjj 25 Kas 2010 18:00
Genişleme Paketi Hakkında Biraz Bilgi Verebirlmsnz
Kodlar tek kullanımlıktır. . Şöyleki ; Fuarda satılan kutularda özel kodlar olacaktır , daha sonra forum üzerinde bir bölüm açacağız , Oyuncumuz istediği zaman bu bölüm üzerinden istediği karekteri değiştirme hakkına sahip olacaktır. 1 kod ile 1 isminizi değiştrebilirsinizatabey 25 Kas 2010 20:43
Verilen kod o hesaptaki tüm kullanıcılara hitaben mi olacak Lathander?
:arrow:Rescuer 25 Kas 2010 20:57
Çok basit bir sorum olacak, aslında açıklaması yapılmış gibi fakat tam olarak anlayamadım...
Bir kutu = Sadece 1 karakter değiştirme hakkı mı oluyor ?
Yani diyelimki benim 999999999 numaralı Sobee üyeliğime kutuyu aldım, bu kutu ile üyeliğimin içinde XX karakterini mi değiştirebilirim yoksa hem XX hem YY hem GG hem de TT'yi değiştirebilir miyim ? Eğer sadece XX ise gerçekten büyük maddi zararımız olacak, kutu falan her ne kadar indirimli de olsa burası bir sanal dünya ve kimse aniden o kadar parayı yatırmak istemez, şahsen ben istemem...
Malesef Özel Kutu'dan alamayacağım. Ama, tek kullanımlık olması birazcık saçma değil mi ?Nocomment yazdı:Bunun sürpriz olmasını arzu ediyoruzkabusxpislickjj 25 Kas 2010 18:00
Genişleme Paketi Hakkında Biraz Bilgi Verebirlmsnz![]()
Kodlar tek kullanımlıktır. . Şöyleki ; Fuarda satılan kutularda özel kodlar olacaktır , daha sonra forum üzerinde bir bölüm açacağız , Oyuncumuz istediği zaman bu bölüm üzerinden istediği karekteri değiştirme hakkına sahip olacaktır. 1 kod ile 1 isminizi değiştrebilirsinizatabey 25 Kas 2010 20:43
Çok basit bir sorum olacak, aslında açıklaması yapılmış gibi fakat tam olarak anlayamadım...
Yani diyelimki benim 999999999 numaralı Sobee üyeliğime kutuyu aldım, bu kutu ile üyeliğimin içinde XX karakterini mi değiştirebilirim yoksa hem XX hem YY hem GG hem de TT'yi değiştirebilir miyim ? Eğer sadece XX ise gerçekten büyük maddi zararımız olacak, kutu falan her ne kadar indirimli de olsa burası bir sanal dünya ve kimse aniden o kadar parayı yatırmak istemez, şahsen ben istemem...Kodlar tek kullanımlıktır. . Şöyleki ; Fuarda satılan kutularda özel kodlar olacaktır , daha sonra forum üzerinde bir bölüm açacağız , Oyuncumuz istediği zaman bu bölüm üzerinden istediği karekteri değiştirme hakkına sahip olacaktır. 1 kod ile 1 isminizi değiştirebilirsiniz
Bence Kodun yüklendiği Hesabın içindeki tüm karakterlere bu özellik verilse daha iyi olur. Neyse size kalmış
2009-2013
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
İKV Coşuyor Desene Sustu Sustu .. Birden Sesini Çıkardı İşte Bu Yönünü Çok Seviyorum İKV'nin

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- Patasana
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Assolistler en son çıkarYaLnIzKaLp yazdı:İKV Coşuyor Desene Sustu Sustu .. Birden Sesini Çıkardı İşte Bu Yönünü Çok Seviyorum İKV'nin![]()
![]()

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Birazcık İpucu Versnız Genşleme PaketindenNocomment yazdı:Bunun sürpriz olmasını arzu ediyoruzkabusxpislickjj 25 Kas 2010 18:00
Genişleme Paketi Hakkında Biraz Bilgi Verebirlmsnz![]()
Yani diyelimki benim 999999999 numaralı Sobee üyeliğime kutuyu aldım, bu kutu ile üyeliğimin içinde XX karakterini mi değiştirebilirim yoksa hem XX hem YY hem GG hem de TT'yi değiştirebilir miyim ? Eğer sadece XX ise gerçekten büyük maddi zararımız olacak, kutu falan her ne kadar indirimli de olsa burası bir sanal dünya ve kimse aniden o kadar parayı yatırmak istemez, şahsen ben istemem...Kodlar tek kullanımlıktır. . Şöyleki ; Fuarda satılan kutularda özel kodlar olacaktır , daha sonra forum üzerinde bir bölüm açacağız , Oyuncumuz istediği zaman bu bölüm üzerinden istediği karekteri değiştirme hakkına sahip olacaktır. 1 kod ile 1 isminizi değiştirebilirsiniz
PiSLiCk