UnuTuLuR Mu 39 LaR UnutuLur mu efSaneLeR . . .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: UnuTuLuR Mu 39 LaR UnutuLur mu efSaneLeR . . .

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

FedoREmelianenKO yazdı:
sirjudgester yazdı:
Vandervaart yazdı:Öncelikle konuyu açan arkadaşta tşk ederim.

Bu oyundaki ilk tanıdığım kişi olan PARANOYAK benim için unutulmazların en başında geliyor.KADIRGALI Paranoyak ben ve Kadırgalı beraber 39 levele adım attık =)

LORDBRKCA bu dostum kankam kardeşim ile çok güzel günlerim geçti.Benim için özel ve önemli yeri var.Uzun zamandan beri tanıyoruz birbirimizi.

RASSAAAAAAA Yaşar abim.Saolsun bana çok emeği geçti.Buralara onun sayesinde geldim desem yalan olmaz.Öz abim gibi sevdiğim Yaşar abim benim için unutulmıcak efsanelerden birisidir.

MCERDEM Ezik Erdem =) 39 larda keserdm hep :P Ama tiplerimiz çok benzediği için ikiz gibi davranırdık birbirimize.Çok sevdiğim kardeşlerimden birisidir.39 levellerde nasıl olduysa ben 35 levelken oda 35 ti.Ben 37 levelken oda 37 ydi.Ben 39 oldğumda oda 39 du =) ee kan kanı çekior =)

ALLEN Çok sevdiğim aradığım dostlarımdan biri.Oyunu bıraktı çarını sildi ama oda Meran'da unutmadıklarım arasında.

Xtexassportersx-Teksassproters BURA-YASİN Kuzenler =) şmdi Tılsm'dalar =)

SERKANGAZİ Serkan abim benim çok severm kendisini.Oyundaki en ince detayları bana öğreten oydu.İlk çarım çalındığında onun sayesinde geri almıştım.Eğer alamasaydım Vandervaart adlı nick olmazdı ..

BİRBEY Eskilerden çok samimiyetimiz olmasada o zamanlar en güçlü oydu.

DARKNİGHT Mesut abim =) kendisiyle şuanda görüşüyorum =) Bursalı oda =) ama 39 larda unutulmıcaklar arasında.

KİLLER Yunus abim =) saygıdeğer abim eski Lonca başkanım unutulur mu =)

İVANGONCAROV Hakan =) şero hakan =) kardeşm bnm onuda çok özledim.

KSKMUTES O zamanların en iyi 5 büyücüsünden birisidir.Eminim.

DEWİLL Gökhan kardeşim =) onuda çok özledm onunla ilk vs mizi Sivri Ada Arz Sancağının orda attık o günden sonra onunlada tanışıyoruz =) Unutmam kendisini =)

TÜRKTAE =)) Ezik =)) O zmnlar ezikti =) ama çok sevdiğim bir kardeşimdir oda bnm için unutulmazlar arasında =)

Daha çok kişiler var yaz yaz bitmez. =)

Birbey en güçlü yazmıssınız da vs sonuclarını hatırlamıyosunuz galiba:) 5*1 yendigim adam en güclüyse :)39 lwllerde teke tek vs de bileğimi büken çıkmamıstır ... 1 kere barbaros 3*1 yenmişti beni unutmam cunku tek kaybettiğim vs oydu..Onu da 5*0 yendm sonrasında o yuzden yazmyrm...Choosensxlegend de saglamdı en cok zorlayanlardan biriydi beni 3*2 btmişti onla vs mzde... İlerleyen zamanlarda Geophal cıktı bolgeye yazıyo kral bnm fln bnde tanmyrm tabi... 3 yıldız char kasmış babasıyla doğuş...
Dedim kralım vs yapalım tmm dedi kac paran var :D Sende ne kadr varsadedim farketmez... aDAM 10m cıkardı...:) neyse vs 3*0 yendım sonra abi olduk... Şimdi yine şımarmış malesef yapacak bişey yok...
Deathxsedoo[/quotAynen Sedo Birbeyi 150 - 0 yendiğimi nerde görsem kestiğimi bilirim :D Birbey En Güçlü yazmışlar :DD Takılmamak lazım Çocuklar oyun oynuyor , Bu Arada Seninlede vs atmıştık bankanın arkasında sedo :D sonucu yazmıyım utandırmıyım seni :D

İyi kesicisin kardeş bu arada sen kimsin ?
Resim
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FedoREmelianenKO »

bendensairolmaz yazdı:
FedoREmelianenKO yazdı:
sirjudgester yazdı:
Vandervaart yazdı:Öncelikle konuyu açan arkadaşta tşk ederim.

Bu oyundaki ilk tanıdığım kişi olan PARANOYAK benim için unutulmazların en başında geliyor.KADIRGALI Paranoyak ben ve Kadırgalı beraber 39 levele adım attık =)

LORDBRKCA bu dostum kankam kardeşim ile çok güzel günlerim geçti.Benim için özel ve önemli yeri var.Uzun zamandan beri tanıyoruz birbirimizi.

RASSAAAAAAA Yaşar abim.Saolsun bana çok emeği geçti.Buralara onun sayesinde geldim desem yalan olmaz.Öz abim gibi sevdiğim Yaşar abim benim için unutulmıcak efsanelerden birisidir.

MCERDEM Ezik Erdem =) 39 larda keserdm hep :P Ama tiplerimiz çok benzediği için ikiz gibi davranırdık birbirimize.Çok sevdiğim kardeşlerimden birisidir.39 levellerde nasıl olduysa ben 35 levelken oda 35 ti.Ben 37 levelken oda 37 ydi.Ben 39 oldğumda oda 39 du =) ee kan kanı çekior =)

ALLEN Çok sevdiğim aradığım dostlarımdan biri.Oyunu bıraktı çarını sildi ama oda Meran'da unutmadıklarım arasında.

Xtexassportersx-Teksassproters BURA-YASİN Kuzenler =) şmdi Tılsm'dalar =)

SERKANGAZİ Serkan abim benim çok severm kendisini.Oyundaki en ince detayları bana öğreten oydu.İlk çarım çalındığında onun sayesinde geri almıştım.Eğer alamasaydım Vandervaart adlı nick olmazdı ..

BİRBEY Eskilerden çok samimiyetimiz olmasada o zamanlar en güçlü oydu.

DARKNİGHT Mesut abim =) kendisiyle şuanda görüşüyorum =) Bursalı oda =) ama 39 larda unutulmıcaklar arasında.

KİLLER Yunus abim =) saygıdeğer abim eski Lonca başkanım unutulur mu =)

İVANGONCAROV Hakan =) şero hakan =) kardeşm bnm onuda çok özledim.

KSKMUTES O zamanların en iyi 5 büyücüsünden birisidir.Eminim.

DEWİLL Gökhan kardeşim =) onuda çok özledm onunla ilk vs mizi Sivri Ada Arz Sancağının orda attık o günden sonra onunlada tanışıyoruz =) Unutmam kendisini =)

TÜRKTAE =)) Ezik =)) O zmnlar ezikti =) ama çok sevdiğim bir kardeşimdir oda bnm için unutulmazlar arasında =)

Daha çok kişiler var yaz yaz bitmez. =)

Birbey en güçlü yazmıssınız da vs sonuclarını hatırlamıyosunuz galiba:) 5*1 yendigim adam en güclüyse :)39 lwllerde teke tek vs de bileğimi büken çıkmamıstır ... 1 kere barbaros 3*1 yenmişti beni unutmam cunku tek kaybettiğim vs oydu..Onu da 5*0 yendm sonrasında o yuzden yazmyrm...Choosensxlegend de saglamdı en cok zorlayanlardan biriydi beni 3*2 btmişti onla vs mzde... İlerleyen zamanlarda Geophal cıktı bolgeye yazıyo kral bnm fln bnde tanmyrm tabi... 3 yıldız char kasmış babasıyla doğuş...
Dedim kralım vs yapalım tmm dedi kac paran var :D Sende ne kadr varsadedim farketmez... aDAM 10m cıkardı...:) neyse vs 3*0 yendım sonra abi olduk... Şimdi yine şımarmış malesef yapacak bişey yok...
Deathxsedoo[/quotAynen Sedo Birbeyi 150 - 0 yendiğimi nerde görsem kestiğimi bilirim :D Birbey En Güçlü yazmışlar :DD Takılmamak lazım Çocuklar oyun oynuyor , Bu Arada Seninlede vs atmıştık bankanın arkasında sedo :D sonucu yazmıyım utandırmıyım seni :D

İyi kesicisin kardeş bu arada sen kimsin ?

Adolf , Papazxas
Ais EzheL , Hidra ...
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Şu siyah saçlı savaşcı değilmi 34 lwl halini biliyorum . Pekte eski değilsin be kardeş barbaros oyunu bıraktığında ondaki set kmsede yoktu . O bıraktı sonra gızem srht asterix falan ön plana çıkti turnuvalarda pek yoktun adam olmayan yerde en iyi olduysan oda başka tabi ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bardaros Dediğin Adamla Vs Attık 3-1 Aldım Beya :D
Ais EzheL , Hidra ...
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bu Arada Sen Kimsin ? bendensairolmaz yeni karakter , Daha Eskisi Varmı Elinde ?
Ais EzheL , Hidra ...
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bendensairolmaz yeni değil en yenisi süveyda onunda kaç yıllık olduğunu bilen bilir carları soruyorsan xxselcukxx silahsızxkuvvet alayınaxselçuk şahxkobra warlordsxkafkef ölümünexsurkent howarda dreamteamxselçuk bendensairolmaz suveyda 2 yıldır yokum şafak doğan güneş
Resim
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

sizde tek sağlam adam vardı sinekxas artık birbirinizin itemleri ile vs atıyorsanız orası başka
Resim
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sinekxas Şava İe gözlük kasıp loncadaki herkese ve şavaya gözlük çekti bir tek bana çekmemişti , bende bunun üzerine sinirlendim , o loncadan çıktım başka bir loncaya girdim , güzel kardeşim . sonra vsde sinekxas ı 7-0 yenince ben sinek bana sen bu işi ögrenmişsin loncaya geri dön gözlüğünü biz cekeriz iki günde alırız falan diye yalvarmıştı dönmemmiştim :D ayrıca xxselcukxx seni sadece asıl charım olmayan sadece basit bir yan char olan Lordiaxçaqa 'yla bile çok kovaladığımı bilirim ...
Ais EzheL , Hidra ...
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sen rüya alemindesın dostum devam et , yarın teskere alıyorum gel atarız vs eskilerin kralısın sonuçta her kralın bir serveti vardır sende bugün bile en sağlam cra sahipsindir bi vs atakta bana öğret oyunu olmaz mı sere kiremı ?
Resim
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Valla Kardeş Amacım Krallık Değil , Ayrıca meranı bırakalı 3-4 sene oluyor :D
Ais EzheL , Hidra ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön