en ıyı sıfacılar

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: en ıyı sıfacılar

Mesaj gönderen ahmetakif »

Bence En mükemmel şifa Undurcover arkadaşlar
Geçen migratta 22 bin şifa bastı =)
Kullanıcı avatarı
EmPeRoRr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmPeRoRr »

suan da online olan sıfalara bakmak lazım akıllarda kalan kalmısmıtır eskıye mazi derler... ;)
Alemi Alem YaPan Üç Beş Çakalsa KrAlLıK Bize Yakışmaz!!!...
Kullanıcı avatarı
seyfodayi60
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen seyfodayi60 »

savaş 22 bin deil 6 bini zor basıyo d:
aReYouReaDy
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

seyfodayi60 yazdı:savaş 22 bin deil 6 bini zor basıyo d:

:mrgreen: :D :mrgreen: :D

O Hala Şampiyonumuz
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

kardeşlerim son birşey söylemek istiyorum en iyi şifacı ben en iyiyim demez. Önemli olan sevilip sayılmak ve kıçı kırık oyun için kalp kırmamaktır. Bu arada bişey merak ettim nicki Şifa olan şifacı varmı... Varsa kim ...
Saygılar...
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
Pashabjk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Pashabjk »

Herkese Merhabalar.

Oyunu bırakalı aşağı-yukarı 2-3 sene oldu gibi tam hatırlamıyorum oyüzden yeni şifacı arkadaşları pek tanımıyorum kusura bakmasınlar.

Şuanki Şifacı arkadaşlar açıkçası bizim gibi (Medixbull, Pashabjk, MedicalxAurora, Ensonmalatyalı, Stravinsky unuttuklarım affola) gibi oyuncuların sayesinde şifacıların gücünü öğrenmişlerdir.

39 Level zamanında ilk yapılan turnuvalarda şifacımla katıldığımda kimse bana şans tanımıyordu ama ne oldu ? 1. oldum.

Ve inanmak yada inanmamak size kalmış tabiki 39 Level zamanında Kuklacıda herkes le Vs yaptığımı ve yendiğim kişilerden resim arşivi yaptığımı hatırlarım :) Ozamanlarda oynayan oyuncular beni hatırlar yeni arkadaşlar tabiki şuanda şifacı olarak kimler oynuyor ise onları biliyorlardır.

Tabi biz mazide kaldık ozaman ki itemler-yetenekler farklıydı şimdi ise baya farklı ve bence şifacının gerçekten mantelitesini anlamış kişiler bu oyunda iyi yerlere gelirler oyunda en güçlü yoktur bana göre en şanslısı vardır tabi herkesin düşüncesi bir olmaz.

Herkese selamlar kavga etmeyin :)
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Pashabjk yazdı:Herkese Merhabalar.

Oyunu bırakalı aşağı-yukarı 2-3 sene oldu gibi tam hatırlamıyorum oyüzden yeni şifacı arkadaşları pek tanımıyorum kusura bakmasınlar.

Şuanki Şifacı arkadaşlar açıkçası bizim gibi (Medixbull, Pashabjk, MedicalxAurora, Ensonmalatyalı, Stravinsky unuttuklarım affola) gibi oyuncuların sayesinde şifacıların gücünü öğrenmişlerdir.

39 Level zamanında ilk yapılan turnuvalarda şifacımla katıldığımda kimse bana şans tanımıyordu ama ne oldu ? 1. oldum.

Ve inanmak yada inanmamak size kalmış tabiki 39 Level zamanında Kuklacıda herkes le Vs yaptığımı ve yendiğim kişilerden resim arşivi yaptığımı hatırlarım :) Ozamanlarda oynayan oyuncular beni hatırlar yeni arkadaşlar tabiki şuanda şifacı olarak kimler oynuyor ise onları biliyorlardır.

Tabi biz mazide kaldık ozaman ki itemler-yetenekler farklıydı şimdi ise baya farklı ve bence şifacının gerçekten mantelitesini anlamış kişiler bu oyunda iyi yerlere gelirler oyunda en güçlü yoktur bana göre en şanslısı vardır tabi herkesin düşüncesi bir olmaz.

Herkese selamlar kavga etmeyin :)
Selamlar;

Sizi Hatırlıyorum.Dediğiniz Gibi İtemler-Yetenekler 39 LWL 'de Farklıydı.Şimdi Çok Farklı.Ancak Sizin Gibi Usta Şifacılar Bu Durumun Üstesinden Gelip WS'lerde Rakibini Altetmeyi Başarıyor.

İyi Forumlar...
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Esat »

EnSoNxLeonar yazdı:
Gülümse Kaderine Genc Dostum..'
1.sı nerden dostun oLuorum ? 2.Si her seye nıye sazan gıbı atlıorsun :D

Muhaaaaa
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CARIZMA »

Konuyu neden uzatmışlar anLamış degiLim eski yeni taraftarı bi insan degiLimdir yeni de iyidir eskide.

Karanlıkşifacıxx
Pashabjk
Ensonxleonar
ŞaHXFAEX
Türkxşifa
Yaşlıkurt
Ensonmalatyalı
DemeTer
BugssBunyy
Levisstyle
Psicoxşifa
KRALBENİM
SeYiDHaN

Bunların üstüne tanımam Karanlıkşifacıxx ibo yu bilen bilirdi zaten zamanında ve iLk 49 olan şifacıdır sunucumuzun.Banlanmışdır şuan. Pashabjk hem oyun biLgisiyLe hemdekişiligiyle bilinen bir kullanıcıdır pek yakından tanımasamda her zaman saygı duymuşumdur. Ensonxleonar ahmet 39 lardan beri geLmiş ve bence hayLada en iyi şifacıLardan biri. Faex 49 zamanında çıktı olayları kimseyi baglamaz gerçekden çok saglam oldugunu defalarca kanıtlamışdır. Türkxşifa yıLmaz kendini ispatlamış ve sagLam şifacılardan bir digeridir. Yaşlıkurt oda 39 dan beri geLen ve bana göre en iyi dedigim şifacı SeLuk kardeşimdir. Ensonmalatyalı o zaten bir üstad laf söylenmez.DeMeTer ve BunsBunyy ok iyi tanımam ama sagLam arkadaşlardır. Fatihde 39 dan gelen bir şifacı sevdasıyla sunucun gözdelerindendir arz klanının incisi. Levisstyle Tunc şuan pek gözde oLmasada 39 döneminde oda en iyilerdendi ve ismi hayla unutuLmamışdır. KRALBENİM kendisi tanımasamda kaliteli bir şifacıydı onunda dönemi 39 du. SeLman abim en saygı duydugum abimdir. Kendisi şifacıyı degiL DİGER KARAKTERLeride ok iyi kullanabiLmekdedir.

Herkeze iyi forumLar bizim biLdigimiz bunLar eski yeni oLayına karşıyım herkezin bir şimdisi oLdugu gibi geçmişide olacakdır.

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen tokyo2drift »

CARIZMA yazdı:Konuyu neden uzatmışlar anLamış degiLim eski yeni taraftarı bi insan degiLimdir yeni de iyidir eskide.

Karanlıkşifacıxx
Pashabjk
Ensonxleonar
ŞaHXFAEX
Türkxşifa
Yaşlıkurt
Ensonmalatyalı
DemeTer
BugssBunyy
Levisstyle
Psicoxşifa
KRALBENİM
SeYiDHaN

Bunların üstüne tanımam Karanlıkşifacıxx ibo yu bilen bilirdi zaten zamanında ve iLk 49 olan şifacıdır sunucumuzun.Banlanmışdır şuan. Pashabjk hem oyun biLgisiyLe hemdekişiligiyle bilinen bir kullanıcıdır pek yakından tanımasamda her zaman saygı duymuşumdur. Ensonxleonar ahmet 39 lardan beri geLmiş ve bence hayLada en iyi şifacıLardan biri. Faex 49 zamanında çıktı olayları kimseyi baglamaz gerçekden çok saglam oldugunu defalarca kanıtlamışdır. Türkxşifa yıLmaz kendini ispatlamış ve sagLam şifacılardan bir digeridir. Yaşlıkurt oda 39 dan beri geLen ve bana göre en iyi dedigim şifacı SeLuk kardeşimdir. Ensonmalatyalı o zaten bir üstad laf söylenmez.DeMeTer ve BunsBunyy ok iyi tanımam ama sagLam arkadaşlardır. Fatihde 39 dan gelen bir şifacı sevdasıyla sunucun gözdelerindendir arz klanının incisi. Levisstyle Tunc şuan pek gözde oLmasada 39 döneminde oda en iyilerdendi ve ismi hayla unutuLmamışdır. KRALBENİM kendisi tanımasamda kaliteli bir şifacıydı onunda dönemi 39 du. SeLman abim en saygı duydugum abimdir. Kendisi şifacıyı degiL DİGER KARAKTERLeride ok iyi kullanabiLmekdedir.

Herkeze iyi forumLar bizim biLdigimiz bunLar eski yeni oLayına karşıyım herkezin bir şimdisi oLdugu gibi geçmişide olacakdır.

beni yazmamıssın D
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team

“Genel Sohbet” sayfasına dön