Masumun gercek yüzü....!
Re: Masumun gercek yüzü....!
Kul hakı ile heral de hadis i şerif yok onu yayınlada masumcuk okusun biraz hak yimesiN...
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- prenscaspian
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Louster yazdı:Arkadaşlar 2 yıldır oynuyorum henüz masumprens'in hırsızlık/küfür v.s konularda adını görmedim. Bugün bi adam geliyor anlaşılmayan 2 3 tane fotoğraf koyuyor. Masumprens sanki ergenekondan yargılanıyor. Fotoğraflarda Dios un şifre gönderdiği , Masumprens inde şifreyi aldığı öğreniliyor. Fakat benim şifrem arkadaşlarımdayken 4tane çarım çalındı 1 defada soyuldu. Arkadaslarım çalmıştır diye düşünmedim değil ama sonra öğrendimki bilgisayarda virüs varmış Neyse ;
Bence henüz ortada bişey yok gerçekten kayde alınır bişey olsaydı masum yorum yazardı.
Ama o boş boş yorum atanları hala anlamış değilim![]()
![]()
Neden komplo olmasınki işin bide diğer tarafından baksanız ?
Ne kadar düşmanı varmış bu masumunHadi biraz daha zorlayın bakalım daha kimler kinlenmiş tılsımda masumu
Zorlaa...
louster şimdi komplo diyenler de çıktı yorumlar yaptı kimsenin yorumlarına karışmam madem komplo var işin ucunda komployu direk ben kurdum deiğilmi dios benimde arkadaşım team loncasındakiler benimde arkadaşlarım ama loncadan cıktım diye ileri geri konuşan masuma asla güvenecek deilim yada onu savunan lonca üyelerine lonca üyelerinden bazı kişilerde meraklanmasınlar birkaç lafım olacak onlara onu savunupta hala benim karşımada geçebiliyolarsa hakkımı hiç helal etmeyeceğim onlara sen bildiğini düşün louster herzaman yüzüm aktır ve hiç birzamanda veremiyeceğim cevabım yoktur ve eğer insan olan gerçekten bi suç işlememiş olan çıkar kendini savunurdu kaçmazdı
Hayatı akışına bırak ve öyle kalsın
Gördüğüm kadardır verdiğim değer bence herkes kendi değerini kendi belirler
Gördüğüm kadardır verdiğim değer bence herkes kendi değerini kendi belirler
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Yorumların Hepsini Baştan Sona Kadar Üşenmeden Okudum Belki Biryerde Patlak Verir Diye.
Bu Konu Foruma Açılmadan Öncede Haberim Vardı Lakin Masumprens ten Halen Bir Cevap Gelmedi Bence Az Sabredin Ney Nedir Neyin Nesidir O Gelince Herşey Yüzyüze Konuşulur Tartışılır Açığa Çıkar Herşey..
Bu Yorumumu Tarafsız Yazıyorum..
Kimse Kimseyi Savunmasın Bence Sonradan Kimse Başını Bacaklarının Arasına Koymak Zorunda Kalmasın..
Yukardaki Sözlerim Yalnış Anlaşılmasın Ben Sadece Şuraya Yorum Yazan Müslümanların Birbirlerini Kırmadan Daha Sonrada İnsanlar Tarafından Hor Görülmemesi İçin Yazdım Ehhh Tabiki Birkişi Tılsım Toplumundan Dışlanacak Ama Bunuda Zaman Gösterecek..
Ayrıyetten Bazı Arkadaşlar Bilmyor Olabilirler,Ben Kendi İsteğim İle Teamx Loncasından Haftalar Önce Ayrılmıştım.
Bu Konu Foruma Açılmadan Öncede Haberim Vardı Lakin Masumprens ten Halen Bir Cevap Gelmedi Bence Az Sabredin Ney Nedir Neyin Nesidir O Gelince Herşey Yüzyüze Konuşulur Tartışılır Açığa Çıkar Herşey..
Bu Yorumumu Tarafsız Yazıyorum..
Kimse Kimseyi Savunmasın Bence Sonradan Kimse Başını Bacaklarının Arasına Koymak Zorunda Kalmasın..
Yukardaki Sözlerim Yalnış Anlaşılmasın Ben Sadece Şuraya Yorum Yazan Müslümanların Birbirlerini Kırmadan Daha Sonrada İnsanlar Tarafından Hor Görülmemesi İçin Yazdım Ehhh Tabiki Birkişi Tılsım Toplumundan Dışlanacak Ama Bunuda Zaman Gösterecek..
Ayrıyetten Bazı Arkadaşlar Bilmyor Olabilirler,Ben Kendi İsteğim İle Teamx Loncasından Haftalar Önce Ayrılmıştım.

xXFENOMENXx
Bende seni eskilerden tanıyorum. Fakat ihtimalleri söylüyorum. Ama eminim ki bu işin içinde bi yanlıs anlasılma var.prenscaspian yazdı:Louster yazdı:Arkadaşlar 2 yıldır oynuyorum henüz masumprens'in hırsızlık/küfür v.s konularda adını görmedim. Bugün bi adam geliyor anlaşılmayan 2 3 tane fotoğraf koyuyor. Masumprens sanki ergenekondan yargılanıyor. Fotoğraflarda Dios un şifre gönderdiği , Masumprens inde şifreyi aldığı öğreniliyor. Fakat benim şifrem arkadaşlarımdayken 4tane çarım çalındı 1 defada soyuldu. Arkadaslarım çalmıştır diye düşünmedim değil ama sonra öğrendimki bilgisayarda virüs varmış Neyse ;
Bence henüz ortada bişey yok gerçekten kayde alınır bişey olsaydı masum yorum yazardı.
Ama o boş boş yorum atanları hala anlamış değilim![]()
![]()
Neden komplo olmasınki işin bide diğer tarafından baksanız ?
Ne kadar düşmanı varmış bu masumunHadi biraz daha zorlayın bakalım daha kimler kinlenmiş tılsımda masumu
Zorlaa...
louster şimdi komplo diyenler de çıktı yorumlar yaptı kimsenin yorumlarına karışmam madem komplo var işin ucunda komployu direk ben kurdum deiğilmi dios benimde arkadaşım team loncasındakiler benimde arkadaşlarım ama loncadan cıktım diye ileri geri konuşan masuma asla güvenecek deilim yada onu savunan lonca üyelerine lonca üyelerinden bazı kişilerde meraklanmasınlar birkaç lafım olacak onlara onu savunupta hala benim karşımada geçebiliyolarsa hakkımı hiç helal etmeyeceğim onlara sen bildiğini düşün louster herzaman yüzüm aktır ve hiç birzamanda veremiyeceğim cevabım yoktur ve eğer insan olan gerçekten bi suç işlememiş olan çıkar kendini savunurdu kaçmazdı
Mehmet elbet yorum atacaktır.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
arkadasım bız zaten olayın ertesı gununden berlı destege mail gonderıyoruz ama ne hıkmetese cevabı gelmıyor bu 1.ztty yazdı:geçen olay dios ile masumprens arasinda olmaktadir ama her ne hikmetse bu iki kişi hariçinde herkes olaya dahil olmuş!!!
eğer ortada bir hırsızlık varsa ve kanitiniz da varsa yasal yollara başvurursunuz ve kimin ne olduğu ortaya çikar böyle bir birinizi suçlayarak giden eşyalarinizi geri getiremezsiniz yalnızca karalama yapmiş olursunuz ki şuan için bunu çok iyi beceriyor bazi kişiler. bu karalama yapanlara kesinlikle bir sözüm yok onlara gün doğdu ve içlerinde uzun zamandir biriktirdikleri kini kusuyorlar bu da çok normal...
ozaman sen neden yaziyorsun buraya diyecek bazılari o ki olay dios la masumprens arasindaysa.
bu cevabi yazmamın tek nedeni olayin bir an önce açikliğa kazanmasini istemem bunun içinde gerekli kişilerin zaman geçirmeden gerekli yerlere başvurmasi ile olur. gerekli yerlere başvurup çikan sonuça göre yetkililer zaten gerekeni yapacaktir ve eğer gerçekten hırsızlık olayina karişmişsa masumprens ozaman forma konu açilip gerekli kişilerinde öğrenmesi sağlanmiş olur...
benim söyleyeceklerim bu kadar lafi uzatip tartişma çikarmak istemiyorum, sadece iddanizin arkasindaysaniz zaman geçirmeden elinizdeki kanıtlarla yasal yollarla gerekli yerlere başvurup gelecek cevabin sonuçuna göre konuşmanızı isterim... bu şekilde olursa kim senin aklında şüpheye yer kalmadan gerekli yorumu yapmasi daha doğru olacaktir...
bu ilk ve son yorumumdur
HAYIRLI RAMAZANLAR
masunla enes tutmus benıu msnden dev gm ıle gorusturecekmıste o bana bulkcasmıs sımdı sıze soruyorum msnde hıc tanımadınız bırının gm olduna nekadr ınanırsınız bu 2
ve buna ınanmayn ben gm falan tanımam dememle gulunc duruma dusmuşüm bu 3
bence masum donsun kıcına gulsun buna kım ınanır bu 4
pesını bırakmıyacam aralıksız mail atıyorum deste olayın tarıhı saatı hangı ıpden gırıldı ve bu ıpnın tılsımda baska hesaplarada carı varmı bunların cevabı beklıyorum gelınce zaten koycam bu 5
iyi cevap gelince okuruz hep beraber...amonra06 yazdı:arkadasım bız zaten olayın ertesı gununden berlı destege mail gonderıyoruz ama ne hıkmetese cevabı gelmıyor bu 1.ztty yazdı:geçen olay dios ile masumprens arasinda olmaktadir ama her ne hikmetse bu iki kişi hariçinde herkes olaya dahil olmuş!!!
eğer ortada bir hırsızlık varsa ve kanitiniz da varsa yasal yollara başvurursunuz ve kimin ne olduğu ortaya çikar böyle bir birinizi suçlayarak giden eşyalarinizi geri getiremezsiniz yalnızca karalama yapmiş olursunuz ki şuan için bunu çok iyi beceriyor bazi kişiler. bu karalama yapanlara kesinlikle bir sözüm yok onlara gün doğdu ve içlerinde uzun zamandir biriktirdikleri kini kusuyorlar bu da çok normal...
ozaman sen neden yaziyorsun buraya diyecek bazılari o ki olay dios la masumprens arasindaysa.
bu cevabi yazmamın tek nedeni olayin bir an önce açikliğa kazanmasini istemem bunun içinde gerekli kişilerin zaman geçirmeden gerekli yerlere başvurmasi ile olur. gerekli yerlere başvurup çikan sonuça göre yetkililer zaten gerekeni yapacaktir ve eğer gerçekten hırsızlık olayina karişmişsa masumprens ozaman forma konu açilip gerekli kişilerinde öğrenmesi sağlanmiş olur...
benim söyleyeceklerim bu kadar lafi uzatip tartişma çikarmak istemiyorum, sadece iddanizin arkasindaysaniz zaman geçirmeden elinizdeki kanıtlarla yasal yollarla gerekli yerlere başvurup gelecek cevabin sonuçuna göre konuşmanızı isterim... bu şekilde olursa kim senin aklında şüpheye yer kalmadan gerekli yorumu yapmasi daha doğru olacaktir...
bu ilk ve son yorumumdur
HAYIRLI RAMAZANLAR
masunla enes tutmus benıu msnden dev gm ıle gorusturecekmıste o bana bulkcasmıs sımdı sıze soruyorum msnde hıc tanımadınız bırının gm olduna nekadr ınanırsınız bu 2
ve buna ınanmayn ben gm falan tanımam dememle gulunc duruma dusmuşüm bu 3
bence masum donsun kıcına gulsun buna kım ınanır bu 4
pesını bırakmıyacam aralıksız mail atıyorum deste olayın tarıhı saatı hangı ıpden gırıldı ve bu ıpnın tılsımda baska hesaplarada carı varmı bunların cevabı beklıyorum gelınce zaten koycam bu 5

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
Öncelikle Merhabalar. Masumprenses adlı sahışın fotolarıı gelmiş
olmm paranın değirmenin nerden geliyorduu toplar locasına bii kaç kişi calar cırpar Masumu tanıyan çoğu kişi bilir Beni desinler beni etsinler merak ediyorumm dedilerde ne oldu sadece foyaların ortaya Cıktıı Sadece Durup İzliyorum Daha Filim yenii Başladı tek mahsum degil coğu kişinin foyası cıkıcak İyi seyirler..

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Millete Nasıl bir acı bırakmışsa mehmet , adam masumprenses adlı hesap açıp utanmadan sıkılmadan 5 level yapıp klana girip dalga geçiyor bu kadar mı koydu size adam ? çekemiyorsanız Anten taktırın arkadaşlar Başkalarının başarılarını kıskanmayın tek bir sözüm var : Kıskanma ne olur çalış senin de olur . ? Sırf adam başarılı oldu diye onu hırsızlıkla mı suçlayacaksınız bu yaptıgınız cok cocukca bu fotoğraflar bence kanıt değil destekten gelen mesajı bekleyelim derim ben bu arada çekemeyenlerde kendi yağınızda kavrulun yazık size
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
oo adama Sor dekii MERALL döneminde halillee bacanak bacanak diye nasıl geliyorduu der sana .
vallah masumprensesde
çok acıı bıraktım bende kimse acı bırakmadıı oo yüzden ayıkk ol dalgana bak
bizimm özentimiz olan masumprenses
arkadaşlar arasında lakap taktık sazan gibi atladı
oo yüzdenn güvendiğinn dağlara kar yağmışş İyi filim izlemeler 

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Bu yüzden yazı yazarken elin titriyor bir kaç harfi 2 defa yazıyorsun öyle mi bence öyle bir acı bırakmış ki halen acısından tir tir titriyorsun , acıdım ya .)Azazel yazdı:oo adama Sor dekii MERALL döneminde halillee bacanak bacanak diye nasıl geliyorduu der sana .vallah masumprensesde
çok acıı bıraktım bende kimse acı bırakmadıı oo yüzden ayıkk ol dalgana bak
bizimm özentimiz olan masumprenses
arkadaşlar arasında lakap taktık sazan gibi atladı
oo yüzdenn güvendiğinn dağlara kar yağmışş İyi filim izlemeler
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.