CEVAP GELMICEK SANIRIMcansever18181 yazdı:sanırsamKaptanmagaradami yazdı:Bence şuan farklı bir cevap arıyorcansever18181 yazdı:Darknessxcaptain yazdı:xtengiz yazdı:cevabı bekliyoruz müktedir![]()
![]()
Bayramdayız cevap yok ortadan kayboldu adam :? :? :?![]()
Soru Cevap Bilene Ödül
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Soru Cevap Bilene Ödül
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

slm aleyküm önecilikle bayramınızı en içten dileklerim ile kutlarım ve cevaba gelinceByDant3 yazdı:Bu sorunun bir cevabı yok.
cevap yok çünkü mantık oyunu demiştim size ve mantıklı bir cevabı yok buda şunu doguruyor
tavukmu yumurtadan gelir yumurtamı tavuktan gelir cevabını size iyi düşünün dememde bundan geliyor
iyi oyunlar iyi forum
bu arada yogun tempo ile çalıştıgım için size dönemedim üzgünüm
evde tadilatta vardı emoya sorabilirsiniz cepten aradım bayramlaştım bir çoguyla
Muktedir yazdı:slm aleyküm önecilikle bayramınızı en içten dileklerim ile kutlarım ve cevaba gelinceByDant3 yazdı:Bu sorunun bir cevabı yok.
cevap yok çünkü mantık oyunu demiştim size ve mantıklı bir cevabı yok buda şunu doguruyor
tavukmu yumurtadan gelir yumurtamı tavuktan gelir cevabını size iyi düşünün dememde bundan geliyor
iyi oyunlar iyi forum
evde tadilatta vardı emoya sorabilirsiniz cepten aradım bayramlaştım bir çoguyla
Ali sen çok yaşa kardeşim.
Böyle bir sonuç çıkıcağını inan biliyorudum.
Gerçi bende bir kaç cevap yazdım ama , neyse biz güldürdün ya ;
Allah ta seni güldürsün Ali kardeşim.
İyi bayramlar hepinize
tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan gelir sorusu cevaplandıMuktedir yazdı:slm aleyküm önecilikle bayramınızı en içten dileklerim ile kutlarım ve cevaba gelinceByDant3 yazdı:Bu sorunun bir cevabı yok.
iyi oyunlar iyi forum
Yumurta Tavuktan Gelir
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Sordugun soru da kelıme oyunu oldugunu söylüyon sımdıde cevap yok dıon 1 ay bosunamı taktım bu soruyu kafama :SMuktedir yazdı:Evet yanlış çünkü söledigim gibi kelime oyunu bu
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

evet ben sizin kafanızı dagıttım kelime oyunu oldugunu o zaman söyledim size düşünmeniz için çok ugraştım ama bulamadınız cevabı ama eglendirdim ise sizleri ne mutlu bana
t.ş.k ler alp cim herzaman bir failiyetler sunarım inş
Bekleriz kardeşim.Bu tür faaliyetler , insanın kafasını başka şeylerle meşgul ediyor.Muktedir yazdı:evet ben sizin kafanızı dagıttım kelime oyunu oldugunu o zaman söyledim size düşünmeniz için çok ugraştım ama bulamadınız cevabı ama eglendirdim ise sizleri ne mutlu bana
Ee bir yönden de böyle düşünülmeli.