Latif Mi? Ecel Getiren mi ?

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: Latif Mi? Ecel Getiren mi ?

Mesaj gönderen Canceazi »

xSagopaKajmerx yazdı:
FaunTLeRoy yazdı:Ecel ve Latifte
Saldırı + Kritik Oranı + Max Hasar artıyor

Yücelen Halit Mor Balyozda
Sadece Max hasar

saldırının bi anlamı yokkı ofansıf acınca savunma duser saldırı artar bıde ısık set olunca tamamdır.krtik dersende balyozda 3.285 gibi bişey yükseltilmş balyozda 3.800 lerde zaten balyozun düz vuruşu yetıyor krtk gelırse senın kaznma şansn cogalıyor zaten
Karakterinedki kritik oranı aynı olsa bile diycem ama öyle bir ihtimal yok. Balyozun kritik vurması ecel getirene göre çok daha zor. Bunu karakter penceresinden anlayabilirsin.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

Canceazi yazdı:
xSagopaKajmerx yazdı:
FaunTLeRoy yazdı:Ecel ve Latifte
Saldırı + Kritik Oranı + Max Hasar artıyor

Yücelen Halit Mor Balyozda
Sadece Max hasar

saldırının bi anlamı yokkı ofansıf acınca savunma duser saldırı artar bıde ısık set olunca tamamdır.krtik dersende balyozda 3.285 gibi bişey yükseltilmş ecelin 3.800 lerde zaten balyozun düz vuruşu yetıyor krtk gelırse senın kaznma şansn cogalıyor zaten
Karakterinedki kritik oranı aynı olsa bile diycem ama öyle bir ihtimal yok. Balyozun kritik vurması ecel getirene göre çok daha zor. Bunu karakter penceresinden anlayabilirsin.

doğrudur ama balyozun düz vuruşu ecelin krtiğinden çok.savaşcı vs leri zaten fazla uzun sürmediğinden en fazla hasar veren silahı seçmek daha mantıklıdır.eğer çok yüksek canlı örneğin şifacı bunu en iyi latif keser az hasar verir ama seri vurur.
Kullanıcı avatarı
Burgazxfurkan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Burgazxfurkan »

latif ve full yücelen halit dizersen latif eceli yutar
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Delta Force

Mesaj gönderen xKaBuSx »

+ Basılmış mor balyoz ısık takılar , mor eldiven , yücelen halit sarı pant , urban tora tora zırhım var ecelli full ısık adamları kesiyorum maxları 4100 o civarı bir şey benimki 3800 küsur gerçekten balyoz düz 3700 vuruyor kritik 4300 4400 gideri var karşımdaki ecelli adamın bana vuruslarını izliyorum 2300 2400 düz kritik 3500 - 3700 arası benim düz vurusum adamın kritiğinden fazlaysa ben neyleyim eceli adı olsun şaheser suan zaten farkı anlayan cogu kişi full bıcak adama bakıyorum mor balyoz üretmiş ve şunuda katarsak gerçekten mor balyoz büyücülerin korkulu rüyası 3 vurusuma bakar durdururum 1 agır 1 sert 1 normal vurus büyücü pert bunu 2 snde yapabilirsin (bilen bilir balyozla vurus birleştirme gerçekten çok rahat) agirla düz vurus birleştir birde sert 2 sn içinde büyücü ne oldugunu anlamadan yerdedir fakat balyozun kötü tarafı ne sıgınakta diğer grup bölgelerinde hiç iyi değildir yalnız taş kanat , kemik kafa gibi fiziksel olarak parçalanmaya yönelik olan yaratıklara iyi vurur sana tavsiyem kardeşim sıgınak migrat için latif bas dısırada OKO yapacam diyorsan balyoz üret bütçen varsa ikisinide üret değme keyfine...
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ

“Savaşçı” sayfasına dön