[ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...
Çok boşboğazlık ettiniz aldılar kodları modları hepsini 1 haftadır item düşmüyo bırakın itemi poşete hasret kaldım.
) Yönetimle bir görüşme daha ayarlamam lazım.
)
-
- Salgın Koruyucusu
O değilde şu şaheserler fena birikti bende
Yönetime bastırın da açılsın. Hiç olmassa eşe dosta hediye ederim. Sanırım bendeki şaheserler herkese yeter. 
Elber yazdı:İZMİTLİ ben sizle muhattap olmuyorum diyorsun.Benim oratlığa koyduüum şahsiyetsiz ,karaktersiz kişiler diye bahsettiğim konuya cevap verme gereği duyuyosun.Sen kendinde değilsin.Bu tartışmayı daha fazla uzatmıyacağım ve eğer uzarsa bundan sorna bu akdar sakin konuşmayacağım.
Elber yazdı:Ayrıca daha önce seninle herhangi bir tartışma veya bir başka münasebetim olmadı .Bana neden böyle anlamsızca iyneleyici laflar söylediğini anlamış değilim.
Ve cakma ögretmen seninkinin şansa cıktıgını düşünüyorum.. Ziraa ssen ki dünkü cocuk Kimi tanıyacan da sana item düşürecekler
-
- Salgın Koruyucusu
IIZMITLII yazdı:
Ve cakma ögretmen seninkinin şansa cıktıgını düşünüyorum.. Ziraa ssen ki dünkü cocuk Kimi tanıyacan da sana item düşüreceklerBİ kaybol gözümün önünden..
Beni Tanıyor arda YETERLİ Mİ ? ? ? ? ? ? ?
konfüçyüs
Senden daha fazla şey ögrenmeli ozamankonfucyuss yazdı:IIZMITLII yazdı:
Ve cakma ögretmen seninkinin şansa cıktıgını düşünüyorum.. Ziraa ssen ki dünkü cocuk Kimi tanıyacan da sana item düşüreceklerBİ kaybol gözümün önünden..
Beni Tanıyor arda YETERLİ Mİ ? ? ? ? ? ? ?
konfüçyüs
-
- Salgın Koruyucusu
arda konuyu uzatmaman için söyledim 1 kişi ismi ve uzamasın o kişiyle alakalı tmm?
- ZuLFiKaR
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Qazap
Dünkü çocuk dedi Hocaya utanmaza bak hele...
Ula tophane berduşu, çocuk dediğin adam bütün Eminönüne Yalgın Meteor Pantol üretirken 3 Kribe sen GTA oynuyodun belkide...Lafını bil hocaya laf edeni darmaduman ederim...Senin gibi kanı bozuk İmitlide ilk defa gördüm...
İzmitin kızları bile senden daha delikanlı...Yallah...
Ula tophane berduşu, çocuk dediğin adam bütün Eminönüne Yalgın Meteor Pantol üretirken 3 Kribe sen GTA oynuyodun belkide...Lafını bil hocaya laf edeni darmaduman ederim...Senin gibi kanı bozuk İmitlide ilk defa gördüm...
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
İnneddine İndallahil İSLAM...
eheheh
tek başına dev iktidar adam geldi girdi cıkamadı hala bi su konudan go home izmitli go home 
- lalalalalala
- Salgın Koruyucusu
Şimdi sırayla başlayalım.İlk xsercanx e çocuk diye ithamlarda bulunmuşsun ki o kişi emin ol senden yaşça büyük abi diyebileceğin bir kişidir.
ikinci olarak;Elber'e çoluk çocuk manasında laflar uzatmışsın ki o adam evli ve neredeyse çocuğu senin yaşına kadar geldi ki saygı gösterilecek bir şahsiyet kendisi.
Son olarak;Eminönünün hocasına laf uzattın ki buna asla ben yada diğer Eminönü oyuncuları izin vermez.Çakma dediğin adam sen daha 10 15 level iken ZuLFiKaR'ın da dediği gibi 3 Kribe tüm Eminönü'ye Yalgın Meteor Pantolon üretiyordu.
O yüzden çoluk çocuk diye kullandığın ithamlara dikkat et.İstersen hocanın okuluna gönderelim azcık ders versin sana ha
Bu yüzden birini tanımadan o kişinin şahsiyeti yaşı hakkında yorumlar yapma
ikinci olarak;Elber'e çoluk çocuk manasında laflar uzatmışsın ki o adam evli ve neredeyse çocuğu senin yaşına kadar geldi ki saygı gösterilecek bir şahsiyet kendisi.
Son olarak;Eminönünün hocasına laf uzattın ki buna asla ben yada diğer Eminönü oyuncuları izin vermez.Çakma dediğin adam sen daha 10 15 level iken ZuLFiKaR'ın da dediği gibi 3 Kribe tüm Eminönü'ye Yalgın Meteor Pantolon üretiyordu.
Bu yüzden birini tanımadan o kişinin şahsiyeti yaşı hakkında yorumlar yapma

ZuLFiKaR yazdı:Dünkü çocuk dedi Hocaya utanmaza bak hele...

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..