FİANNA ''Fianx'' Üye Alımları

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: FİANNA ''Fianx'' Üye Alımları

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

opasnoadem yazdı:Adı:Adem
Soyadı:Kaya
Yaşı:18
yasadıgı yer : izmir
Oyundaki Carları :Kardeşxadem Sonxaskerx Kardeşxloncasıyla alakam kalmamıstır
Referans:Suanlık yok
neden Fiannax:dostluk sevgi ve kardeşlik asıl bu loncada gerisi fasa fiso simdiden tesekkurler
oyundakı basarıların : Hızlı car kasarım plus alma sansım %80 90 alabilirim 3 seneye yakın oynuyorum savaşcıda cok deneyimim var kullana bilirim

Başvurunuz onaylanmamıştır . Teşekkürler .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

sleepy yazdı:Adı:Şafak Soyadı:Yıldırım Yaş:15 Yaşadığı Yer:Mersin Oyundaki karakterleri ve lewelleri:Sleepyxx(49lwl)savaşçı Deathxwarrior(49lwl)savaşçı Avrupaxlider(43)büyücü Manhyaq(40)savaşçı Deathmagic(35)şifacı Oyun hakkında tecrübesi:2 yıldır oynuyorum bu oyunu Referans:Yok Neden Fianna:Güvenilir, iyi , dürüst bir lonca.

Başvurunuz onaylanmamıştır . Teşekkürler .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Schweppers12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Schweppers12 »

Ad.Soyad:Mehmet Çelik
Yaşadığı Yer:Hatay
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri:Schweppers(44)
Oyun Hakkında Tecrübesi:Oyun hakkında Tecrübem gerçekten var çünkü benim charım yaklaşık 1 ay önce çalındı Bobbyzzz karakteri 49 seviyeve yanında Bobbyzz49 şifacı Bobbyz49 büyücü ben oyunu 3 yıldır oynuyorum.Ve oyun hakkında tabi ki en iyi ben demiyorum ama tecrübem güveniyorum.
Referans: - ISKOCYALI
Neden Fianna: neden fiana ? Çünkü, fian lonca sının beyazköşk 3 yıldır her loncanın iyi yanını kötü yanını gördüm tanıdım kimin seçimi daha güzel yaptğını yada yanlış yaptğini üyelierin arasındaki uyum gördüm. bana en yakın fian geldi bi yandan benim nick önem veririm. "Fian " da güzel bi görünüm veriyor o yanını ve arz olmasını beğeniyorum.lonca da arkdaşlık edinip oyunda düzgün bi çevrem olabileceği en iyi lonca olarak düşünüyorum başı bozukluk yok düzensizlik yok saygı düzen yardımlaşma ve "dürüstlük"özellikle ona güveniyorum...kısacası BU yüzden Fianna...

Saygılarımla,Mehmet Çelik
Schweppers12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Schweppers12 »

Schweppers12 yazdı:Ad.Soyad:Mehmet Çelik
Yaşadığı Yer:Hatay
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri:Schweppers(44)
Oyun Hakkında Tecrübesi:Oyun hakkında Tecrübem gerçekten var çünkü benim charım yaklaşık 1 ay önce çalındı Bobbyzzz karakteri 49 seviyeve yanında Bobbyzz49 şifacı Bobbyz49 büyücü ben oyunu 3 yıldır oynuyorum.Ve oyun hakkında tabi ki en iyi ben demiyorum ama tecrübem güveniyorum.
Referans: - ISKOCYALI
oyundakı basarılarım : plus her zaman alırım . ve bu yüzden hep kasılırm.
Neden Fianna: neden fiana ? Çünkü, fian lonca sının beyazköşk 3 yıldır her loncanın iyi yanını kötü yanını gördüm tanıdım kimin seçimi daha güzel yaptğını yada yanlış yaptğini üyelierin arasındaki uyum gördüm. bana en yakın fian geldi bi yandan benim nick önem veririm. "Fian " da güzel bi görünüm veriyor o yanını ve arz olmasını beğeniyorum.lonca da arkdaşlık edinip oyunda düzgün bi çevrem olabileceği en iyi lonca olarak düşünüyorum başı bozukluk yok düzensizlik yok saygı düzen yardımlaşma ve "dürüstlük"özellikle ona güveniyorum...kısacası BU yüzden Fianna...

Saygılarımla,Mehmet Çelik
Kullanıcı avatarı
Ixxreisxxl
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ixxreisxxl »

Ad.Soyad:Adem Alikaya
Yaşadığı Yer:Lüleburgaz
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri:Ixreisxl(49 savaşçı),Ixreissxl(45 büyücü),Dangerxkaptan(48 şifacı)
Oyun Hakkında Tecrübesi:3 yıldır oyunu oynuyorum tılsımda başladım sonra köşkü seçtim 4 çar kastım biri Mckeyshout bilgisizliğimden dolayı çalındı fakat sonra hırs yapıp her sınıfta karakter kastım.
Referans:Fianxecel (apo) :D
Neden Fianna:Köşkümüzün en eski ve en sağlam loncalarından biri olduğu için fian loncasını seçtim bazı arkadaşlarım da bu loncada halit,apo,arda,erdem bu yüzden bu loncaya girmek istiyorum ayrıca köşkte artan lodosların sayısını azaltmayı hedefliyorum ;)
BaRoNxUnRuLy[49]

Dangerxkaptan[49]

Ixreisxl[49]

Ixreissxl[49]

Baronreis [25]

Adem Alikaya
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Eflatun »

Ixxreisxxl yazdı:Ad.Soyad:Adem Alikaya
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri:Ixreisxl(49 savaşçı),Ixreissxl(45 büyücü),Dangerxkaptan(48 şifacı)
Oyun Hakkında Tecrübesi:3 yıldır oyunu oynuyorum tılsımda başladım sonra köşkü seçtim 4 çar kastım biri Mckeyshout bilgisizliğimden dolayı çalındı fakat sonra hırs yapıp her sınıfta karakter kastım.
Neden Fianna:Köşkümüzün en eski ve en sağlam loncalarından biri olduğu için fian loncasını seçtim bazı arkadaşlarım da bu loncada halit,apo,arda,erdem bu yüzden bu loncaya girmek istiyorum ayrıca köşkte artan lodosların sayısını azaltmayı hedefliyorum ;)

1- 100.lonca başvurun oldumu sayamadım

2-Adın hırsıza çıkmış.Loncamıza alınmasına karşıyım...
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
delidir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen delidir »

Eflatun yazdı:
Ixxreisxxl yazdı:Ad.Soyad:Adem Alikaya

1- 100.lonca başvurun oldumu sayamadım

2-Adın hırsıza çıkmış.Loncamıza alınmasına karşıyım...

Bencede Böylesine Nadide Ve Seçilen Loncalara Bu Tür Pislikleri Kimse Almasın....Bu Arada Üye Alımlarınız Hayırlı Olsun...
Şovalyexdelidir(savaşçı)
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa

Mücahid Macit

Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
Marcoline
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Marcoline »

ezık loncası
Kullanıcı avatarı
Ixxreisxxl
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ixxreisxxl »

1.ci si Fian loncasına ilk başvurum 2.cisi ise adım ı hırsız a çıkaranların hiçbirinin kanıtı yok hep bu akşam fotoların forumda deyip geçiştiriyorlar kanıt olsun o zaman adın hırsıza çıkmış deyin ben ne yaptım size bu kadar ya bunu anlamıyorum :?
BaRoNxUnRuLy[49]

Dangerxkaptan[49]

Ixreisxl[49]

Ixreissxl[49]

Baronreis [25]

Adem Alikaya
aspirin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen aspirin »

FianxLeewoht yazdı:ÜYE ALIMLARI DEVAM ETMEKTEDİR ŞİFACI SINIFI İÇİN ALIMLAR BİTMİŞ BÜYÜCÜ ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR .
Yaşarım benim bi arkadaşım loncaya katılmak istiyor büyücü Muxına ben ve Süleyman abi refaranslıgında Alınması büyük ricamdır.Haberin olsn....:D
SAygIlarImla ASPIRIN &&Thegreen && Fianxaspırın

“Genel Sohbet” sayfasına dön