!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!
La bana ejder üretin hıyarlar. :mrgreen: resme bakya guneş asa var elımde nalet olsun . :mrgreen: :shock:
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
sen istesen çokdan ürettiydik sıkıldım ben oyunu bırakcam deyip durdun uraşmadınki hiçViktoriaxbuse42 yazdı:La bana ejder üretin hıyarlar. :mrgreen: resme bakya guneş asa var elımde nalet olsun . :mrgreen: :shock:
...
-
- Acemi Savaşçı
teşekkürler inş hepimiz için hayırlısı olur.DavuTT yazdı:Yeni Üyelerimiz...
Drowxmoonbow
Drowxtarzan
Aramıza Hoşgeldiniz Umarım Sorunlar Yaşamayız Sağlıklı ve Kalıcı Olmanız Dileği İle kasmaya Başlayın.
Drowxmoonbow Drowxgaleyan
Drowxgökhanbey vb. kişiler loncadan atılmış olmalarına rağmen carlarını silmemişlerdir.Onlar vb kişilerin Loncayla alakası yoktur bilginize.Birinin loncada olup olmadığını bilmek için listeye bakabilirsiniz.Herkezin dikkatine !!!
Bir de en yakın zamanda Drow loncası toplantısı olmasını istiyorum konuşmak istediğim bazı şeyler var Davut abi toplantı düzenle akşam 8 9 gibi olsun bizde katılalım cevap bekliyorum...
Bir de en yakın zamanda Drow loncası toplantısı olmasını istiyorum konuşmak istediğim bazı şeyler var Davut abi toplantı düzenle akşam 8 9 gibi olsun bizde katılalım cevap bekliyorum...
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
- Drowxbugbear
- Şarapçı'nın Sırdaşı
DavuTT yazdı:buda loncamızın nacizane resmi değiştirecem sonra ama idarelik yapdık işte :lol:
umarım beğenirsiniz.
Harikülade
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo
Sensitivexgirll
EmoTiwo
Sensitivexgirll
bizim loncaya suikast düzenliolar ilk cihan sonra merve zehirlendi sıra bende karnım ağrıo :lol:
merve'm geçmiş olsun canım
...
Valla Abi YaaDavuTT yazdı:bizim loncaya suikast düzenliolar ilk cihan sonra merve zehirlendi sıra bende karnım ağrıo :lol:
Cadı Merve
Morfinxgeridöndü[Savaşçı] / Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]
Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Bir Süreliğine Drowx Loncası Üyelerinin Kullanabileceği Site Kurulmuşdur Host ve Domain Gelene Kadar Bu Adresi Kullanacağız
http://www.drowx.110mb.com/index.html
Üye Giriş Şifrelerini Benden Alabilirsiniz. Lonca Üyelerinin Haftada En Az 1 Defa Girip Bakmaları Rica Olunur. Lonca Bu Site Aracılığı İle Düzene Girecekdir.
Not: Kötü Yorum Yapacakalr Lütfen Yorumda Bulunmasın Kaldıracak Durumda Değilim Site Daha Bakımdadır. Sadece Drowx Üyelerinin Kullanacağı Paneller Bulunmaktadır.
http://www.drowx.110mb.com/index.html
Üye Giriş Şifrelerini Benden Alabilirsiniz. Lonca Üyelerinin Haftada En Az 1 Defa Girip Bakmaları Rica Olunur. Lonca Bu Site Aracılığı İle Düzene Girecekdir.
Not: Kötü Yorum Yapacakalr Lütfen Yorumda Bulunmasın Kaldıracak Durumda Değilim Site Daha Bakımdadır. Sadece Drowx Üyelerinin Kullanacağı Paneller Bulunmaktadır.
...
KızLarı takmıs koLuna köLe qiBi
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
bbknow sorunun ne kardeşim benim sana verdiğim bi acı varmı??
...