Memo knk la bunların hepsini kasarsak 49yaparsak ikvde herkesin kadimini yaparız toplam şuan 5 grup olmustur kadimliq eger kasarsak yeni bölgelerin grubunu ben kurcam ha
Arzları gelistirip iyi yerlere getirecegiz loncamıza gelenler h.g cabuk kasmaya calısın bizimde desteklerimiz olucak en yakın zamaanda loncamız hepsi 49 olucaktır..
Qubinxyunanlı
Xxkandemirxx
Tskxdxkandemir
Memo evde insaat işi var pc kaldırdıq 2 güne gelirim. onun için fazla giremiyorum. :mrgreen: :mrgreen:
kandemir yazdı:Memo knk la bunların hepsini kasarsak 49yaparsak ikvde herkesin kadimini yaparız toplam şuan 5 grup olmustur kadimliq eger kasarsak yeni bölgelerin grubunu ben kurcam ha
Arzları gelistirip iyi yerlere getirecegiz loncamıza gelenler h.g cabuk kasmaya calısın bizimde desteklerimiz olucak en yakın zamaanda loncamız hepsi 49 olucaktır..
Qubinxyunanlı
Xxkandemirxx
Tskxdxkandemir
Memo evde insaat işi var pc kaldırdıq 2 güne gelirim. onun için fazla giremiyorum. :mrgreen: :mrgreen:
Oyunu siz kurdunuz Ama kurallarıda biz koyarız...
knkam sorun degıl sen 49 yapma bak bu adam ları kasarız 49 ful oldukmu yeter... bıze onlıne adam lazım onlıne olabılecekler basvursun lutfen
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Ömer hiç anlamam grup bölgeleri grubunda ben de varım...
Artık cidden rüyalarıma giriyor 2 defa rüyamda gördüm grup bölgelerini o kadar taktım ki kafaya.
Klanda arada onu tartışıyoruz cidden delirttiler.