Hesabım banlandı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WizzardHarry
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: WellcomeToTurkey

SEBEPSİZ BLOCK!

Mesaj gönderen WizzardHarry »

Uzun bir aranın ardından kafa dağıtmak için tekrardan başlamıştım ve gidip 3 aylık plus aldım ve 2-3 gün olmuştu oyuna başlayalı.İnternette karşıma şu çıktı ve merak ettim acaba varmı lan böyle birşey diye ve bir iki video izledim ve bende denim. Depodan 43 tane geyik derisini aldm yarıya böldüm birleştirdim böldüm birşetirdim bu işlemi yaklaşık 10 defa yaptım ve olmadı. Olmayınca boşver diyip yoluma devam ettim ve 5 dakika sonra oyundan attı ve giriş yapmak istediğimde hesabınız blocklanmışdır dedi.WTF MOMENT ya hani yapsam ve işe yarasa ve sonra banlasam derim ki bak hemen fark edip banladılar ve bunu yapmaya çalışan insanları hemen balıyorlar derim. Aga yaptım olmadı ve devam ettim yoluma yani siz her envarterde 3-5 kere item ayırıp birleştiren oyuncuyu banlayacaksanız siz naneyi yemişsiz ya . Nostarji olsun diye tekrar başlamıştım ama bana başlamama gerektiğini gösterdiniz teşekkürler ikv <3 :') :') :')
Kullanıcı avatarı
WizzardHarry
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos
Lonca: WellcomeToTurkey

Re: SEBEPSİZ BLOCK!

Mesaj gönderen WizzardHarry »

bugün giriş yaptığımda açılmıştı oyun. LOL :')
MoNTeZuMa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Haksız yere 2 yıl ban yedim

Mesaj gönderen MoNTeZuMa »

Merhabalar 12.03.2023 saat 10.33 zamanında oyun kapandığı için ve parayla oyun içi maden ve iksir aldigim için ban yedim bunun haklı olduğunu düşünmüyorum. Plusumuz yok diyede oyun mu oynayamıcaz şimdi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön