6 dakikalık uzun versiyon klan savaşlarındaki savaşçı taktiklerini paylaşıyorum..
Mesela Yani Loncası Günlüğü
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Mesela Yani Loncası Günlüğü
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- cehennemsogugu
- İskele Babası
şifacı kısımlarını yeşil savaşçıları kırmızı büyücüleri mavi yazıyla yazma ayrıntısı ve kısa kısa da olsa her gün bir şeyler paylaşman, burayı boş bırakmaman foruma renk katıyor dostum tebrik ederim takipteyiz 
- Equalero
- Labirent Rehberi
Elimizden geldiği kadar efendim yoğun iş temposu nediliyle maximum 1 saat falan ayırabiliyorum oyuna ne yapabildiysem o gün paylaşmaya çalışıyorum....cehennemsogugu yazdı: ↑26 Haz 2021 11:37 şifacı kısımlarını yeşil savaşçıları kırmızı büyücüleri mavi yazıyla yazma ayrıntısı ve kısa kısa da olsa her gün bir şeyler paylaşman, burayı boş bırakmaman foruma renk katıyor dostum tebrik ederim takipteyiz![]()
Champion Class
- Equalero
- Labirent Rehberi
Arzuhalci ile tanıştık dan sonra son durağımız Çeteci oldu işlenmiş gümüş görevini aldım düşük levelde itibaren çekmeye başladığım nikel gümüş ile zaten göreve hazırdım hemen üretip görevi tamamladım.
Champion Class
- Equalero
- Labirent Rehberi
Grubsuz kalınca savaşçı oynamak daha mantıklı gibi geliyor en azından depar yeteneği ile canımız azaldığında uzaklaşabiliyoruz....
Champion Class
- Equalero
- Labirent Rehberi
Çeteci de bizi tekrar Yasemine gönderdi oraya gittik onunda acil haberi varmış sanırım Arzulahciye düşük level in en sıkıcı görevleri ...
Arzuhalci ye yeni gelmişken tekrar Yasemin hanıma gitmem istendi ....
Arzuhalci ye yeni gelmişken tekrar Yasemin hanıma gitmem istendi ....
Champion Class
- Equalero
- Labirent Rehberi
Aylardır süren alışveriş ticaretlerden sonra bugün Attalus Asa için gerekli malzemeleri tamamlayıp üretmeyi başardım..
Champion Class
- Equalero
- Labirent Rehberi
Ölüm oyununda savaşçı sınıfı ile şansımı denemek istedim .
Champion Class
- Equalero
- Labirent Rehberi
Çemberlitaş oyun hikayem Part 1 ;
Öncelikle güncelleme hakkında bilgi;
Çemberlitaş Düzenle
06 Ağustos 2011
Sadece 6 kişilik grupla girilebilen Çemberlitaş bölgesinde oyunun tarihçesinde önemli yere sahip olan Stuart Efendi, Gaffar Bey gibi önemli isimler oyuncuların karşısına çıkmıştır. Bölge iki adet bölümden oluşmakla birlikte görevleri tamamlayan oyuncuların ikinci bölgeye ruh taşı kullanarak birinci bölgeyi tamamlamadan geçmesine imkan vermektedir.
Güncelleme geldi bölgeyi girmeyi bizde çok istiyoruz ama yeni gelen bölgeye bile kıyamet asa isteniyor yada zırh yol savaşçısı nı kesip zırh düşürenleri gruba alıyorlar bizde mağlum migrat sığınak fullu karakterlere sahibiz kimse gruba almıyordu her neyse bir kere gruba girme şansımız oldu İlk iki taarruzu kesmek bile ozamanlar için çok zordu ilk girişimde 4. Slotlar falan olması lazım mezarlık gibi yerde kesemeden çıktık birdahada gruba giremedik şartlar asa ver zırh di reçeteler neyseki sarılıyordu çok talep olan madenleri ve kudret iksirlerini biriktir satıp Asalarimizi ürettik hasarimiz yükseldi diye artık gruba alınmaya başladık ama aradan baya zaman geçti artık sürekli girenler bölgede napilmasını gerektiğinde çok iyi biliyordu bir kaç defa ilk bölgeye girerek yol ve GBMX kesimlerine alıştık...
Artık zırh düşürmek ayakkabı düşürmek için sürekli GBMX kesimi yapıyorduk şansımıza zırh ve ayakkabıları tamamladık hasarımızı biraz daha yükselttik ozamanın şartlarına bakılırsa kesimler çok uzun sürüyordu makine kalfa ayrılarak kesiliyordu köpek buglama kesme vs bilinmiyordu tam hatırlamıyorum ama sanırım 1 büyücü zihinleyerek tutuyordu fizik devrini başlatan bölge diyebiliriz...
Part 2 yakında ....
Öncelikle güncelleme hakkında bilgi;
Çemberlitaş Düzenle
06 Ağustos 2011
Sadece 6 kişilik grupla girilebilen Çemberlitaş bölgesinde oyunun tarihçesinde önemli yere sahip olan Stuart Efendi, Gaffar Bey gibi önemli isimler oyuncuların karşısına çıkmıştır. Bölge iki adet bölümden oluşmakla birlikte görevleri tamamlayan oyuncuların ikinci bölgeye ruh taşı kullanarak birinci bölgeyi tamamlamadan geçmesine imkan vermektedir.
Güncelleme geldi bölgeyi girmeyi bizde çok istiyoruz ama yeni gelen bölgeye bile kıyamet asa isteniyor yada zırh yol savaşçısı nı kesip zırh düşürenleri gruba alıyorlar bizde mağlum migrat sığınak fullu karakterlere sahibiz kimse gruba almıyordu her neyse bir kere gruba girme şansımız oldu İlk iki taarruzu kesmek bile ozamanlar için çok zordu ilk girişimde 4. Slotlar falan olması lazım mezarlık gibi yerde kesemeden çıktık birdahada gruba giremedik şartlar asa ver zırh di reçeteler neyseki sarılıyordu çok talep olan madenleri ve kudret iksirlerini biriktir satıp Asalarimizi ürettik hasarimiz yükseldi diye artık gruba alınmaya başladık ama aradan baya zaman geçti artık sürekli girenler bölgede napilmasını gerektiğinde çok iyi biliyordu bir kaç defa ilk bölgeye girerek yol ve GBMX kesimlerine alıştık...
Artık zırh düşürmek ayakkabı düşürmek için sürekli GBMX kesimi yapıyorduk şansımıza zırh ve ayakkabıları tamamladık hasarımızı biraz daha yükselttik ozamanın şartlarına bakılırsa kesimler çok uzun sürüyordu makine kalfa ayrılarak kesiliyordu köpek buglama kesme vs bilinmiyordu tam hatırlamıyorum ama sanırım 1 büyücü zihinleyerek tutuyordu fizik devrini başlatan bölge diyebiliriz...
Part 2 yakında ....
Champion Class
- Equalero
- Labirent Rehberi
Engerek görevinden sonra 10 adet kobra görevini de yaptım.
Teşkilat Fba darbesi görevini normalde kayıt alarak yaptım ama yanlışlıkla silindiği için o görevi paylaşmıyorum..
Teşkilat Fba darbesi görevini normalde kayıt alarak yaptım ama yanlışlıkla silindiği için o görevi paylaşmıyorum..
Champion Class