Karaköy Sorular-Cevaplar
-
- Acemi Savaşçı
Re: Karaköy Sorular-Cevaplar
ben arzım eski görevleri yapmamın imkanı yok , oyunu siliyorum herkese başarılar.
Eğer sorununu söylersen yardımcı olmaya çalışabiliriz. Bu kadar basit bir sebepten pes etmene gerek yok. İnanırsan başarabilirsin.destinybond yazdı: ↑02 Mar 2018 17:28 ben arzım eski görevleri yapmamın imkanı yok , oyunu siliyorum herkese başarılar.
TOLGARDA yazdı: ↑02 Mar 2018 19:38Eğer sorununu söylersen yardımcı olmaya çalışabiliriz. Bu kadar basit bir sebepten pes etmene gerek yok. İnanırsan başarabilirsin.destinybond yazdı: ↑02 Mar 2018 17:28 ben arzım eski görevleri yapmamın imkanı yok , oyunu siliyorum herkese başarılar.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Ben biliyorum bu psikolojiyi, arada ben de yaşıyorum. Onun için mesaj atmak istedimKraToSs yazdı: ↑02 Mar 2018 19:54TOLGARDA yazdı: ↑02 Mar 2018 19:38Eğer sorununu söylersen yardımcı olmaya çalışabiliriz. Bu kadar basit bir sebepten pes etmene gerek yok. İnanırsan başarabilirsin.destinybond yazdı: ↑02 Mar 2018 17:28 ben arzım eski görevleri yapmamın imkanı yok , oyunu siliyorum herkese başarılar.![]()
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Bunun çözümünü bilen yardımcı olsun , siteden tekrar indirmeme rağmen aynı sorun devam ediyor.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
Oyunu sil sistemi yeniden başlat ccleaner tarzı bir temizlik programı ile temizle pc yi daha sonra indirdiğin setuptan tekrar oyunu kur düzelir çok büyük ihtimal
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Olmadı denedim.turkneferi yazdı: ↑02 Mar 2018 20:22Oyunu sil sistemi yeniden başlat ccleaner tarzı bir temizlik programı ile temizle pc yi daha sonra indirdiğin setuptan tekrar oyunu kur düzelir çok büyük ihtimal

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İyi iyi öğrenmiş olduk
.
Yetenek ve yetenek puanı gelmemesinin nedeni oyunun halihazırda istediğimiz yetenek limitine zaten ulaşmış olması. Elbette oyunun oynanış olarak evrimleşebilmesi herzaman mümkün. Ancak bunu var olan yetenek sayısını arttırarak yapmayı düşünmüyoruz.KiNgHaKkI yazdı: ↑02 Mar 2018 00:40KiNgHaKkI yazdı: ↑01 Mar 2018 17:39 Yeni bölge gelmeden önce son bi öneri, öneriden ziyade sorum olacak.
Yeni levellerde direnç puanından ziyade, yetenek puanı gelmesi taraftarıyım.Bildiğimiz üzere büyücü başta olmak üzere 49 seviyede bi yetenekten fedakarlık yapmak zorundaydık.+5 puanımız olsa bile ya büyü bozmayı 15 yapıyorduk, ya direnç kırmayı, kons yeteneğinden fedakarlık yapmak zorunda kalıyorduk vs.Diğer sınıflar içinde bunlar geçerli.
Şimdi aklıma takılan nokta ise olası bir 7. Ek pakette gelecek yeni seviyeler veya yeni yetenekler olduğu zaman nasıl bir çözüme gidilecek.Yetenek ağacının çeşitliliğinin yanında aynı anda kullanılmasıda çok önemli bence.Direnç puanından ziyade bu durumun değerlendirmesi yapıldı mı acaba ? Test sunucusunda değerlendirildi mi ya da kapalı beta döneminde ? Çünkü ekstra gelecek 20 puan bir yeteneği daha aktif şekilde kullanmamıza yarayacak ki bence bu çok olumlu olurdu.Yeni levellerin gelmiş olması daha anlam kazanmış olurdu. Saygılar..
Sayın Gorgar çoğu soruya cevap vermişsiniz ama benim sorum es geçilmişBu konu hakkında fikrinizi iletebilir misiniz ?
- Atazade
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bizler hala Karaköyü deneyimleyemedik
viewtopic.php?f=46&t=148751
Bu soruna çözüm getirecek bir yetkili yok mu İKV camiasında?

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII