Karaköy Sorular-Cevaplar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
destinybond
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Karaköy Sorular-Cevaplar

Mesaj gönderen destinybond »

ben arzım eski görevleri yapmamın imkanı yok , oyunu siliyorum herkese başarılar.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

destinybond yazdı: 02 Mar 2018 17:28 ben arzım eski görevleri yapmamın imkanı yok , oyunu siliyorum herkese başarılar.
Eğer sorununu söylersen yardımcı olmaya çalışabiliriz. Bu kadar basit bir sebepten pes etmene gerek yok. İnanırsan başarabilirsin.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

TOLGARDA yazdı: 02 Mar 2018 19:38
destinybond yazdı: 02 Mar 2018 17:28 ben arzım eski görevleri yapmamın imkanı yok , oyunu siliyorum herkese başarılar.
Eğer sorununu söylersen yardımcı olmaya çalışabiliriz. Bu kadar basit bir sebepten pes etmene gerek yok. İnanırsan başarabilirsin.
:')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

KraToSs yazdı: 02 Mar 2018 19:54
TOLGARDA yazdı: 02 Mar 2018 19:38
:')
Ben biliyorum bu psikolojiyi, arada ben de yaşıyorum. Onun için mesaj atmak istedim
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Bunun çözümünü bilen yardımcı olsun , siteden tekrar indirmeme rağmen aynı sorun devam ediyor.

Resim

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen turkneferi »

diltemiz yazdı: 02 Mar 2018 20:00 Bunun çözümünü bilen yardımcı olsun , siteden tekrar indirmeme rağmen aynı sorun devam ediyor.

Resim
Oyunu sil sistemi yeniden başlat ccleaner tarzı bir temizlik programı ile temizle pc yi daha sonra indirdiğin setuptan tekrar oyunu kur düzelir çok büyük ihtimal
Resim
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

turkneferi yazdı: 02 Mar 2018 20:22
diltemiz yazdı: 02 Mar 2018 20:00 Bunun çözümünü bilen yardımcı olsun , siteden tekrar indirmeme rağmen aynı sorun devam ediyor.

Resim
Oyunu sil sistemi yeniden başlat ccleaner tarzı bir temizlik programı ile temizle pc yi daha sonra indirdiğin setuptan tekrar oyunu kur düzelir çok büyük ihtimal
Olmadı denedim.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

İyi iyi öğrenmiş olduk :') .
Gorgar
Legendary Developer

Mesaj gönderen Gorgar »

KiNgHaKkI yazdı: 02 Mar 2018 00:40
KiNgHaKkI yazdı: 01 Mar 2018 17:39 Yeni bölge gelmeden önce son bi öneri, öneriden ziyade sorum olacak.

Yeni levellerde direnç puanından ziyade, yetenek puanı gelmesi taraftarıyım.Bildiğimiz üzere büyücü başta olmak üzere 49 seviyede bi yetenekten fedakarlık yapmak zorundaydık.+5 puanımız olsa bile ya büyü bozmayı 15 yapıyorduk, ya direnç kırmayı, kons yeteneğinden fedakarlık yapmak zorunda kalıyorduk vs.Diğer sınıflar içinde bunlar geçerli.

Şimdi aklıma takılan nokta ise olası bir 7. Ek pakette gelecek yeni seviyeler veya yeni yetenekler olduğu zaman nasıl bir çözüme gidilecek.Yetenek ağacının çeşitliliğinin yanında aynı anda kullanılmasıda çok önemli bence.Direnç puanından ziyade bu durumun değerlendirmesi yapıldı mı acaba ? Test sunucusunda değerlendirildi mi ya da kapalı beta döneminde ? Çünkü ekstra gelecek 20 puan bir yeteneği daha aktif şekilde kullanmamıza yarayacak ki bence bu çok olumlu olurdu.Yeni levellerin gelmiş olması daha anlam kazanmış olurdu. Saygılar..

Sayın Gorgar çoğu soruya cevap vermişsiniz ama benim sorum es geçilmiş ':) Bu konu hakkında fikrinizi iletebilir misiniz ?
Yetenek ve yetenek puanı gelmemesinin nedeni oyunun halihazırda istediğimiz yetenek limitine zaten ulaşmış olması. Elbette oyunun oynanış olarak evrimleşebilmesi herzaman mümkün. Ancak bunu var olan yetenek sayısını arttırarak yapmayı düşünmüyoruz.
Kullanıcı avatarı
Atazade
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Atazade »

Gorgar yazdı: 02 Mar 2018 23:54

Yetenek ve yetenek puanı gelmemesinin nedeni oyunun halihazırda istediğimiz yetenek limitine zaten ulaşmış olması. Elbette oyunun oynanış olarak evrimleşebilmesi herzaman mümkün. Ancak bunu var olan yetenek sayısını arttırarak yapmayı düşünmüyoruz.
Bizler hala Karaköyü deneyimleyemedik

viewtopic.php?f=46&t=148751

Bu soruna çözüm getirecek bir yetkili yok mu İKV camiasında?
Resim
.

ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön