Yeni level ve bölge gelmesi beklenen bi durum ama Nerullun açıklaması yetersiz kaldı Yeni güncelleme paketinde yetenek puanı ve yetenekler yok ama şuan sayısız tılsım var kullanamıyoruz Tılsım Yerleri icinde bilgilendirme yaparsanız ona göre hazırlar herkes kendiini y2 elek 3 bb3 3 ü aynı anda kullanamıyoruz veya m1 met 23 fizik 3 savaşci ve şifacilar icinde gecerli bunlar icin yeni düzenleme gelmesi gerekıyor arz lodos modları acık olunca yine savaşlar olucak bence gereksiz savaş istiyen oyuncular meteor eminönü ve ada da yapabilirler eminönü gibi büyük bir bölge şuan bomboş bana kalırsa eminönü içinde yeni güncellemer şart eski oyuncular olarak mısır önü eski örsü hala konuşuyoruz komutandaki savaşlar.. bireysel olmaması gerekip ekip işi olması gerekıor yeni bölgede Lonca uygulaması geldi lonca icin kimse bilgilendirme yapmadi bunun icinde açıklama yapılması gerekıor. Çemberden kenanda migrattan sayısız itemler oldu şuan 6 tane tras asa var örnegin büyücümde gereksiz kalıo bi anlamı kalmıo yeni item recetelerinde bunun icinde bi uygulama gelebilir atıyorum asaysa ceketse pantolansa x3 recetelerde olabilir en azından cember etkisiz kalmaz zorlaşsın oyun artık Lonca kapasitesi yetersiz bir oyuncunun 5 tane çarı varsa gerisini alt lonca acip almak zorunda kalıyoruz . Bakılırsa Çok geliştirilmesi gereken problemler var . Kesinlikle ARz ve lodos savaşlarına kapalı olması gerekıor.
Nerull yazdı: ↑11 Ara 2017 11:25
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni genişleme paketinin hazırlıklarını sürdürdüğümüz şu günlerde, aklınıza takılan bazı soruları gizemi bozmadan yanıtlamaya çalışalım.
Seviye artışı olacak mı?
Yeni paket ile birlikte seviye artışı gelecek ve seviye sınırı 59'a yükselecek. Seviye artışıyla birlikte yeni yetenek ve direnç puanı eklenmeyecek, ancak üretim ve toplama puanları artmaya devam edecek. Tahmin edebileceğiniz gibi seviye artışı da yeni eşyalar, yeni silahlar ve yeni materyaller demek.
Normal bölge mi? Grup Bölgesi mi?
Eklenti paketini siz oyuncularımızın istekleri doğrultusunda planladık. Bu sebepten açık alan içeren büyük bir bölge üzerinde çalışıyoruz. Doğal olarak bu bölge bir grup bölgesi değil normal bir bölge olacaktır.
Çok yakında oyun tanıtım videosuyla birlikte yeni genişleme paketinin ayrıntılarını sizlerle paylaşmış olacağız
Beni en çok meraklandıran şeylerin başında şu anki item ler 39 dan 49 geçerken itemlerin hasarı düştü şuan ki eklenti paketi içinde bu geçerli olacak mı sonuçta yeni eşyalar gelcek.
İki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı.
CAT STEVENS
Yeni level gelmesi güzel değişiklik olur ama, yetenek gelmemesi pek hoş olmadı. İnşallah bu kadar emeğimizi çöpe atmayız tılsım vs. dengelenmesi yapılır diye tahmin ediyorum. Grup bölgesi gelmemesi güzel olmuş ki zaten herkez grup bölgelerine doydu
Furkaaaaann yazdı: ↑11 Ara 2017 20:10
Aslında 3 er tane değil de her sınıfa 1 er tane pasif veya aktif yetenek gelse güzel olabilirdi.
Önerin oldukça mantıklı,aktif yetenek eklenmiyorsa bile çeşitlilik yaratmak açısından her sınıfa 3 pasif yetenek eklenebilir.
Büyücü için örnek vermem gerekirse ;
Zindelik : Her bir puanda canı ve zırhı belli miktar artar.
Agresiflik : Her bir puanda büyü hasarları ve kritik şansı belli oranda artar.
Bilgelik : Her bir puanda yetenek menzilleri artar,yetenek süreleri ise azalır.
Yeni yetenek gelmemesi kötü olmuş ama hep hayal ettiğim tılsım eklenirse yetenek eklenmesinede gerek kalmaz mesela O hayalimdeki tılsım şu şu özelliklere sahip gaffar gibi elektrik buz ve meteorit yeteceğinin aynı anda kombinlendiği bir yetenek olur tıpkı kanatma yetrneğiin ayıya dönüşmesi gibi bu tılsımı takınca yeni bir yetenek simgesi olacak ve bir seferde 3 büyü birden atabileceğiz
LINKINPARK yazdı: ↑11 Ara 2017 20:24Selamün aleyküm;
Yeni level gelmesi güzel değişiklik olur ama, yetenek gelmemesi pek hoş olmadı. İnşallah bu kadar emeğimizi çöpe atmayız tılsım vs. dengelenmesi yapılır diye tahmin ediyorum. Grup bölgesi gelmemesi güzel olmuş ki zaten herkez grup bölgelerine doydu
Tılsımlar olumsuz etkilenmez ama eşyalar bitti denilenilebilir bir