Bu konuyu diceğini biliyordum.NaudiR yazdı:Size İKV ile ilgili konu açmayın demiyorlar ki. Örneğin bu konuya neden müdahale etmiyorlar?
http://forum.kadermuhurleri.com/viewtopic.php?f=3&t=38
Açılan 100 konudan tek 1 konuyu göstermelik olarak orda tuttuklarını içerisinde de sadece ben İKV de şu sunucudaydım adım da şu diye iletilerin olduğu konu. Geriye kalan sana göre "sitemkar" olan İKV ile ilgili güncelleme olup olmayacağı konuları (Adamlar ne yapsın İKV forumunda DEV bulamıyorlar orda soruyorlar hazır varken) hepsini tek tek silip kaldırdılar.
KM İlk çıktığı zamanlarda çoğunluğu İKV oyuncusu olan büyük bir topluluk tarafından sunucuları dolduruldu.
Ama görüldü ki oyundan bi cacık olacağı yok ki kişiler de bunu hemen fark etti şu anda girsen 20 kişi zor olan bi KM oyunu mevcut.
Sizde bu azlığı fark etmişsiniz ki sağdan soldan hala oyuncu arama peşindesiniz.Malzemeniz kötü bilader o oyundan hiçbir şey olmaz.Öyle oynayış tarzı olmaz öyle harita kurgulama olmaz öyle bir hikaye olmaz öyle bir grafik olmaz öyle bir sistem gereksinimi de istenemez.
Şu andaki FAZ maz bitsin bi tam sürüme geçsin bakalım kaç kişi oynucak o oyunu.Sobee yine tarihinin hatasını yapmış 3 yıl boyunca şu oyuna çalışmışlar.KM ye 3 yıl emek vereceklerine İKV yi yeniden yapılandırıp modernize etselerdi şu anda kazanacakları paranın haddi hesabı olmazdı.
Zaten Türk oyunu diye millet bi çekimker kalırken böyle bir oyuna başlamaları
Bide üstüne " BİZDEN OLMAYAN " bir oyun çıkarmaları da büyük cesaret ister varmış onlarda helal olsun ama ellerinde patlıcak
Neyse ibretle izliyorum KM yi acaba ne zaman toz duman olacak diye.
Arenagame çalışmayı durdurdu.