Kader Mühürleri Açık Beta

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kader Mühürleri Açık Beta

Mesaj gönderen resp0nse »

NaudiR yazdı:Size İKV ile ilgili konu açmayın demiyorlar ki. Örneğin bu konuya neden müdahale etmiyorlar?

http://forum.kadermuhurleri.com/viewtopic.php?f=3&t=38
Bu konuyu diceğini biliyordum. :)

Açılan 100 konudan tek 1 konuyu göstermelik olarak orda tuttuklarını içerisinde de sadece ben İKV de şu sunucudaydım adım da şu diye iletilerin olduğu konu. Geriye kalan sana göre "sitemkar" olan İKV ile ilgili güncelleme olup olmayacağı konuları (Adamlar ne yapsın İKV forumunda DEV bulamıyorlar orda soruyorlar hazır varken) hepsini tek tek silip kaldırdılar.

KM İlk çıktığı zamanlarda çoğunluğu İKV oyuncusu olan büyük bir topluluk tarafından sunucuları dolduruldu.
Ama görüldü ki oyundan bi cacık olacağı yok ki kişiler de bunu hemen fark etti şu anda girsen 20 kişi zor olan bi KM oyunu mevcut.

Sizde bu azlığı fark etmişsiniz ki sağdan soldan hala oyuncu arama peşindesiniz.Malzemeniz kötü bilader o oyundan hiçbir şey olmaz.Öyle oynayış tarzı olmaz öyle harita kurgulama olmaz öyle bir hikaye olmaz öyle bir grafik olmaz öyle bir sistem gereksinimi de istenemez.

Şu andaki FAZ maz bitsin bi tam sürüme geçsin bakalım kaç kişi oynucak o oyunu.Sobee yine tarihinin hatasını yapmış 3 yıl boyunca şu oyuna çalışmışlar.KM ye 3 yıl emek vereceklerine İKV yi yeniden yapılandırıp modernize etselerdi şu anda kazanacakları paranın haddi hesabı olmazdı.

Zaten Türk oyunu diye millet bi çekimker kalırken böyle bir oyuna başlamaları
Bide üstüne " BİZDEN OLMAYAN " bir oyun çıkarmaları da büyük cesaret ister varmış onlarda helal olsun ama ellerinde patlıcak :) İKV nin bu kadar süre tutunmasının sebebi "BİZDEN OLMASIDIR BİZİM İÇİMİZDEN BİZİM YAŞANTIMIZDAN KARELER OLMASIDIR".

Neyse ibretle izliyorum KM yi acaba ne zaman toz duman olacak diye.
Arenagame çalışmayı durdurdu.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

resp0nse

Şunu anladım ki olaya hala duygusal yaklaşıyorsunuz. Kurduğun cümlelerden bunu net bir şekilde görebiliyorum. İKV'den hala bir şey olmayacağını artık İKV'nin devrinin kapandığını fark edemiyorsunuz. Her neyse, kimsenin oyuncu aradığı yok. Diyorum ya bilgi yönünden eksikliğiniz var durum nedir, ne değildir şu an bilmiyorsunuz yani gerek oyunla, gerek oyun yönetim ekibiyle iletişim içerisinde olmadığınız için oyuncu sayısının neden az olduğunu da bilemiyorsunuz ya da neden az olması gerektiğini ve bunu oyunun tutmamasına bağlıyorsunuz. :)

Bir baksanıza Türk oyun sektörüne, bırakın böyle bir oyun yapmayı bu işe kalkışan var mı acaba? Her neyse arkadaşlar. Bu oyuna çok emek verildi biliyorum, konuştum. Saygı duyuyorum o yüzden. Sırf bu bile onlara saygı duymam için yeterli. Bir gün oyunda olun bir konuşun ilgili kişiyle ya da Kader Mühürleri forumuna konu açın karşılıksız bırakmayacaktır merak etmeyin.

Bu arada Mustafa, Kader Mühürlerini seveyim ya da sevmeyeyim, Sobee'yi seveyim ya da sevmeyeyim: Türk Telekom kadar batmasını istediğim, çöküşünü zevkle izleyeceğim başka bir firma yok. :) Ama Sobee'ye, çalışanlarına yaptıkları bu işten dolayı saygım büyük.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Sobee=Türk Telekom. Sobee kadrosundaki elemanlar maaşlarını Türk Telekom'dan alıyorlar ise bu konu hakkında kafa yormaya pek fazla gerek yok.
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Bilgisayar oyunları yapan Sobee , mobil oyunlar yapan Supercell'i biraz örnek alsın kendine.Şirket nedir , oyuncular oyuna tekrar nasıl kazandırılır , oyuncularına İNSAN gözüyle nasıl bakılır , oyuncularına MÜŞTERİ olarak nasıl bakılmaz görsünler.
Ha şimdi bu iletim reklam var bahanesiyle kaldırılacaktır.Aslında reklamdan değil , iş bilmezliklerinden dolayı kaldıracaklar.
Supercell adlı mobil platform şirketi hepimizin bildiği Clash Of Clans oyunun sahibi.Geçen ay yeni oyunlarını çıkarttılar Clash Royale adlı.Yeni oyunlarında tüm birimler CoC oyununa ait.Ama oyun apayrı.
CoC 4 yıldır genişleme paketi , güncelleme almayan bir oyun.Oyuncular terketti resmen oyunu.Ufak tefek eklentiler geldi sadece ve bu eklentilerle aynı İKV gibi ayakta durdu.Ama öyle İKV gibi değil , sanki adamlar resmen bizlerim yanındalar.Oyuncu sayıları azalmaya başladıklarında , biz oyundan sıkılmaya başlaığımız zamnlwr hop hemen ufak bi eklenti ile tekrar aktifleştirdiler her defasında.Yeni oyun çıkarttıklarından sonra oyun resmen bitti deniliyordu , kimseler oynamaz deniliyordu ki geçtiğimiz günlerde bir güncelleme getirdiler , adamlar resmen yeni oyunlarını unutturdular.Ben dahil tanıdığım oyunu bırakan arkadaşlarım tekrardan oyuna bağlandık.
Bu sobee gibi her haklarını gizli de tutmuyor o herifler.Oyun hakkında ne bilmek istiyorsan desteğe nesaj atıyorsun , sana EGO ve kopyala yapıştır olmayan cevaplar veriyorlar.O gavur bile bizlere nasıl saygı duyuyor , ama biz o saygıyı TÜRK firması dediğimiz sobeeden göremiyoruz.
Amannn neyse sobee az kişiyle çok iş yaptı . Savunmaları bile copy paste adamların :D
KM denen oyun da TUT-MA-YA-CAK.
E-spor KM ise diğer e-spoe oyunlar ne çok merak ediyorum :D
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

FireFighter095 yazdı:Bilgisayar oyunları yapan Sobee , mobil oyunlar yapan Supercell'i biraz örnek alsın kendine.Şirket nedir , oyuncular oyuna tekrar nasıl kazandırılır , oyuncularına İNSAN gözüyle nasıl bakılır , oyuncularına MÜŞTERİ olarak nasıl bakılmaz görsünler.
Ha şimdi bu iletim reklam var bahanesiyle kaldırılacaktır.Aslında reklamdan değil , iş bilmezliklerinden dolayı kaldıracaklar.
Supercell adlı mobil platform şirketi hepimizin bildiği Clash Of Clans oyunun sahibi.Geçen ay yeni oyunlarını çıkarttılar Clash Royale adlı.Yeni oyunlarında tüm birimler CoC oyununa ait.Ama oyun apayrı.
CoC 4 yıldır genişleme paketi , güncelleme almayan bir oyun.Oyuncular terketti resmen oyunu.Ufak tefek eklentiler geldi sadece ve bu eklentilerle aynı İKV gibi ayakta durdu.Ama öyle İKV gibi değil , sanki adamlar resmen bizlerim yanındalar.Oyuncu sayıları azalmaya başladıklarında , biz oyundan sıkılmaya başlaığımız zamnlwr hop hemen ufak bi eklenti ile tekrar aktifleştirdiler her defasında.Yeni oyun çıkarttıklarından sonra oyun resmen bitti deniliyordu , kimseler oynamaz deniliyordu ki geçtiğimiz günlerde bir güncelleme getirdiler , adamlar resmen yeni oyunlarını unutturdular.Ben dahil tanıdığım oyunu bırakan arkadaşlarım tekrardan oyuna bağlandık.
Bu sobee gibi her haklarını gizli de tutmuyor o herifler.Oyun hakkında ne bilmek istiyorsan desteğe nesaj atıyorsun , sana EGO ve kopyala yapıştır olmayan cevaplar veriyorlar.O gavur bile bizlere nasıl saygı duyuyor , ama biz o saygıyı TÜRK firması dediğimiz sobeeden göremiyoruz.
Amannn neyse sobee az kişiyle çok iş yaptı . Savunmaları bile copy paste adamların :D
KM denen oyun da TUT-MA-YA-CAK.
E-spor KM ise diğer e-spoe oyunlar ne çok merak ediyorum :D
Haklı olduğun yerler var. Zula oyunun yönetiminin yaklaşımı ile Sobee'nin ki de bir değil örneğin. Sobee'nin de öyle olmasını isterdim ama bu konuda yapacak pek bir şey yok gibi çünkü sizlerin burada döktüğü diller, çırpınışlarınız ve hala sessizlik oluşu bunu tecrübe etmemi sağladı. Sizlere de hak veriyorum cevap istiyorsunuz keşke verseler ama onun dışında İKV için bir umut kalmadı ve oyuna hala bir geliştirme ya da herhangi bir oyuna ilgilenilmesi konusuna kesinlikle katılmıyorum. İKV'ni duraklama döneminde ve sonrada gerileme, büyük çöküş.
İKV

2008 - 2018

Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

resp0nse yazdı:Core i5 2 Gb Ati 7670m ekran kartı SSD hdd ile LOL,CS GO,GTA V gibi oyunları saatlerce kasmadan 0 lag ile oynayabilirken KM denen oyuna girdikten bi 15 dk sonra PC uçak moduna geçiyor fan yetişmiyor fan sesine ben rahatsız oluyorum hayvan gibi ısınıyor özetle(Gerçi sobee nin tüm oyunları lag sorunlu da neyse)

Sen GTA V oynarken o fan uçak motoru gibi çalışmıyorsa ne diyim ben :) KMyi İ3 işlemci (1.9 ghz 2 gerçek 4 sanal çekirdek) 4GB ram HDD + GTX 920M ekran kartı ile ortalama 35 fps alıyoru en yüksek ayarda. Yorumun ya oyunu asılsız bir şekilde baltalamak için ya da oyunu açarken sürücü oyunu tanımadığı için intel ekran kartı ile açmakta. GTA Vyi çoklu oyuncu olarak oynadığını düşünmediğim için lag olması konusunda yorum yapmıyorum. Türkiye'de serverı bulunan tüm online oyunlar maalesef ki lag sorunu yaşıyor. Zula'da bu kaderi paylaşıyor İKV, Warface (Crytek'in mmofps oyunu) ve KM de bu kaderi paylaşacaktır. Her şeyden önce ülkemizde ki internet alt yapısı ortada hala asırlık teknoloji olan ADSL bağlantısı kullanmaya itiliyoruz. Bir çoğu kişinin semtinde mahallesinde doğrudan fiber veya VDSL olabilir ancak benim gibi yerlerde yaşayan ve hala kullanımı yaygın olan ADSL hat kullananların alabildiği en yüksek yükleme hızı 60 kb. Türkiye'de ki serverlar için ayrılacak en yüksek yükleme hızı ve indirme hızı da bir noktada sınırlı olacağı için lag olması gayet doğaldır. LoL'ü bir kenara koyarsak CS GO parasını verip oynadığın bir oyundur buna karşılık diğer online tabanlı FPS oyunlarına göre daha iyi hizmet sağlamaları gerekir. Doğal olarak da sunucuları daha sağlıklı çalışıyor.
Türkiye'de oyun sunucusu barındırmak başlı başına beladır :D
İster KM olsun ister başka oyun olsun sırf kötülemek için hiç bir oyunu kötülemeyin evet KM'nin kötülenecek çok yeri var hatta oyunu dükkanı oldukça sakat .Türk Telekom'un gözü para bürüdüğü an ki her zaman öyledir.. Oyun paytowin ağırlıklı olabilir.
İKV-KM konusuna dönecek olursam burada geliştirici ekibin açıklama yapası gerektiğini düşünenlerdenim İKV için yolun sonu mu bilemiyorum ancak oyunculara İKV'de olanların KM'de olmayacağına dair güven verici şeyler ile açıklama yapmalarını isterdim. Ve son olarakta İKV oyuncularının bari son isteklerinden biri olan nostaji sunucusunu açmalarını da isterdim
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen SNOOKER »

Herkese merhaba arkadaşlar,

Genel okuduğum yazılara göre Kader Mühürleri'nin sürekli olumsuz yönde eleştirildiğini gördüm.
Bence bu kadar ön yargılı olmayın, bende 7-8 yıla yakın ikv oynadım çok emek verdim, çok para harcadım.Beklentilerimin çoğunu karşıladı mı? derseniz, HAYIR . Ama bu kadar uzun yıl oynayabilmekte bir şey. Yenilik gelsin diye çok bekledim, tekrardan başladım.Baktım ki olmayacak artık İKV'nin sonuna geldiğini anladım, İKV artık süresini doldurdu. Yeni oyuna girip çıkmam bir oldu diyenler var. Aksine ben ilk girdiğimde başlatılan olay örgüsünün - İKV'den gördüğüm ile - çok iyi olacağına bi işaretti, hatta sinematikleri geçmeden oturup izledim hepsini, büyüleyici bir anlatım vardı.Oyuna başladığında hikayeyi bilmek ona göre ilerlemek her zaman iyidir. İlk karakterimde kontrol sorunu yaşadım.Çünkü hayatım çok oyun delisi olmadım birden fazla oyun oynamadım sayılıdır oynadıklarım, en çok İKV oynamışımdır. İKV'ye göre kontrolleri zor gelebilir tabi ki ama zamanla alışılıyor ben hala devam ediyorum ve bir çok strateji,taktiği öğrenmeye çalışıyorum.Oyun şuan beta döneminde ve tüm beklentileri verebilecek bir dönemde değil. Yavaş yavaş her şey sistemine oturacaktır.Ön yargılı olmadan oynamanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Kullanıcı avatarı
KarakuleGFB
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KarakuleGFB »

Bu oyun tarzına yakın Nosgoth yapıldı. Hatta bu oyundan kat kat iyi ama oyunda denge denen şey yoktu. Pvpde bakıyorum kader mühürlerinde becerisiz olmayan andaval ordusu hepsi sanatçımı neydi büyücü sınıfı işte onu alıp adam kesiyor. Sonra oyun çok güzel daha beta oğlum düzelir. Nah düzelir. Bunla aynı tarzda olan square enix gibi güçlü bir firmanın yaptığı nosgoth bile oyuncu azlığından kapandı. Bumu ayakta duracak. Unreal engineyi 3 4 çocuğun eline ver daha iyi oyun yapar. Grafikler hiçte aham şaham değil. Optimize özürlü bir motorla yapmışlar. Halen oyunu övenleri görüyorum. Sadece 3 kişi oyunu oynarsınız. Baktı yönetim oyunu oynayan yok. Kapatır sizde ortada inek gibi kalırsınız. Oyun piyasasını bilmiyorsunuz. 2 3 görev geçilmedi diyorsunuz. Bu kadar cahil olmayın kardeşim. Hayatında ilk defa ikv dışında bir oyun oynamışsın grafik filan şahane diyorusn. Onlarda tam rezalet. Daha iiyi optimizasyonlu daha iyi grafik veren motorlar varken ucuz basit unreal engine 3 ile oyun yapmışlar.
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

kader mühürleri tutmaz arkadaşlar.. olmamış oyun
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

KarakuleGFB yazdı:Bu oyun tarzına yakın Nosgoth yapıldı. Hatta bu oyundan kat kat iyi ama oyunda denge denen şey yoktu. Pvpde bakıyorum kader mühürlerinde becerisiz olmayan andaval ordusu hepsi sanatçımı neydi büyücü sınıfı işte onu alıp adam kesiyor. Sonra oyun çok güzel daha beta oğlum düzelir. Nah düzelir. Bunla aynı tarzda olan square enix gibi güçlü bir firmanın yaptığı nosgoth bile oyuncu azlığından kapandı. Bumu ayakta duracak. Unreal engineyi 3 4 çocuğun eline ver daha iyi oyun yapar. Grafikler hiçte aham şaham değil. Optimize özürlü bir motorla yapmışlar. Halen oyunu övenleri görüyorum. Sadece 3 kişi oyunu oynarsınız. Baktı yönetim oyunu oynayan yok. Kapatır sizde ortada inek gibi kalırsınız. Oyun piyasasını bilmiyorsunuz. 2 3 görev geçilmedi diyorsunuz. Bu kadar cahil olmayın kardeşim. Hayatında ilk defa ikv dışında bir oyun oynamışsın grafik filan şahane diyorusn. Onlarda tam rezalet. Daha iiyi optimizasyonlu daha iyi grafik veren motorlar varken ucuz basit unreal engine 3 ile oyun yapmışlar.
Tek derdiniz çamur atmak başka bir şey değil. Neyse ben oyunun tam sürüme geçsini bekliyorum o zaman konuşacağım gerekeni buraya.
İKV

2008 - 2018

“Genel Etkileşim” sayfasına dön