Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Merhabalar , 2-3 gündür yazamıyorum yoğunluktan dolayı.Kusura bakmayın.

Dün itibariyle Çt işini bıraktım.Dün 1 tur Gaffar ve 1 tur GBM-X attım.Yine boş döndüm.

Bu ÇT artırıcı falan fasa fiso yani.Boş hep.Çt artırıcı var.Nasıl oluyosa item alamıyoz.Ben de dayanamadım artık 8 parça ile bıraktım.KP kasıyorum artık.Daha zevkli ÇT işinden...

Ama önce Serkan ile klorotoksin kasalım dedik günün başında.İndik aşağıya.Hem maden hem klorotoksin için çalışıyoruz ve şans bana güldü ;

Resim

Resim

Resim

Resim

Sonra gittim makine oldum.Geçtim gazap moduna.Gördüğüm Arz saldırıyorum yamyam gibi :mrgreen:

Çembercilerden tek yemek dışında iyi iş yapıyorum şimdilik.Bir kaç fotoğrafla göstereyim KP olarak ;

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Genelde savaşçılarla teke tek kalınca en fazla canım yarıya iniyor.Kaçaraktan kesebiliyorum onları.Büyücülerde de aynı şekilde.Ama 2-3 kişiye karşı şansım sıfır :mrgreen:

Büyücülerin korkulu rüyası olan bir kangala sahibim :twisted: Önden kaçan büyücülerin üstüne salıyorum.Hızı sayesinde yakalayabiliyorum büyücüleri.

Rütbeyi tek yıldız yaptıktan sonra belki tekrar ÇT'ye dönebilirim.Henüz karar vermedim o konuya.

Geçen günler böyleydi.Fazla birşey yaşamadım.Tekrardan görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Asit bilgisi I kırmızı ve mavi bide yüklü hayyan iksir var alcaksan ucuzdan vereyim .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

selitelis1046 yazdı:Asit bilgisi I kırmızı ve mavi bide yüklü hayyan iksir var alcaksan ucuzdan vereyim .
Tabi neden olmasın ;)
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

FireFighter095 yazdı:
selitelis1046 yazdı:Asit bilgisi I kırmızı ve mavi bide yüklü hayyan iksir var alcaksan ucuzdan vereyim .
Tabi neden olmasın ;)
İmzadaki nicke hafta sonu pm atarsanız sevinirim .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , bugün günlük yerine , düz bir yazı gibi oyunun monotonluğu , sessizliği , dinginliği , oyunda görmekten bıktığım "muhabbeti" dillendirmek istiyorum.Mobilde olduğum için anlamda kopmalar , yazım hataları falan olabilir.Kusra bakmayın.

Bugün şunu anladım ki lonca arkadaşlarınız olmadan bu oyun tatsızmış.Sanırsam muhabbeti getirmek için bu sistem geldi.Çünkü loncan yoksa teksin ve muhabbet edecek arkadaş bulmakta zorlanırsın.Hatta bulamazsın.Meteora inmeden bırakırsın oyunu ki yeni oyuncular bu yüzden yok bu oyunda.
Bu durumda ister istemez eskileri anıyoruz.Banka önündeki bitmek bilmeyen muhabbeti...Tanımasak da alınan verilen selamları...İtem üzerine tartışmaları...Üretim için ordan oraya madenlere koşturmamızı.Madenleri beklerken ki muhabbeti.
Görevlere giden grupları , Arzı Lodosuyla Mısır Çarşısındaki muhabbetleri...
Önceden biz vardı.Ben diyeni almazdık aramıza.Şimdi deniyor grup bölgeleri.O bizi gruplaştırmadı aslında.Bireyselleştirdi.Bencilleştirdi.Herkesi yanlız bıraktı.
Neyse gelelim konumuza.İşte önceden sıkılmıyorduk.Oyunun bel kemiği olan muhabbet vardı.Her kanalda bölge , klan , söyle hiç farketmez illaki bir muhanbet dönüyordu.Hatta hatırlıyorum bölgeden muhabbet edenlere fısılda yoluyla katılıp , şu şunu dedi diye onları da muhabbete katan arkadaşlar vardı.Ama şimdi görüyoruz kanallarda.X kişi hırsızdır.X loncası hırsızdır.X kişi .....dır.Bugün bu yazılara yine denk geldim hergün olduğu gibi.Yani artık dayanamıyorum çok ağır laflar edeceğim.Olan bana olucak.Sınırsız ban yiyicem.ADAM gibi oyun oynamak ne kadar zor olabilir ? Oyuncu kalitesi günden güne oyunla beraber çöküyor.Biz de yöneticiler de izliyorlar sağolsunlar!

Neyse çok uzun tutmayacağım.Anlatmak istediğimi umarım anlamışsınızdır yada ben anlatabilmişimdir.

Katılabilirsiniz , katılmayabilirsiniz.Sadece uzun zamandır oyunda gördüğüm şeyleri dillendirdim.Bunun da günlüğümün bir parçası olması gerektiğini düşündüm.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.Tekrar görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Emin ol bahsi geçen şahıslar,foruma üye olsalardı,burayı da klan kanalına çevirilerdi.
Resim
Kullanıcı avatarı
ACESO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Irresistible

Mesaj gönderen ACESO »

Sana son derece hak veriyorum. Belki de Eminönü sunucusunu terk etme sebeplerimde ilk 3'te yer alır söylediklerin. Lakin yapacak birşeyimiz yok. Dilin kemiği yok ki diyorum anlatmak istediğimi anlarsınız zaten. Yine de o kadar curcuna içinde takip ettiğim kadarıyla güzel işler çıkarıyorsun tebrik ederim. =)

:idea: Takipteyim... :idea:
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sunucunuza gelelim 1 hafta oluyor . Dediğin gibi haddinden fazla suçlamalar var klanda ve bölgede .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Teşekkür ederim yorumlarınız için.Eminönü sunucusunun ipi kopmuş gerçekten.

Neyse artık , gelelim günlüğe.Bugün net bir karar alarak rütbemi tek yıldız kahverengi yapıcam ve tekrar ÇT için kovalayacağım.Eksiklerim fazla.Bir an önce bitmesi gerekli.

Yeni rütbe için 1.500 KP kaldı geriye.El emeği göz nuru 13.5Bin KP kastım kısa sürede 8-)

KP aksiyonu ile sadece 2 fotoğraf çekebilmişim dünden beri , kusra bakmayın.Ama bugün gazapçıların çok sağlam olduğunu anladım.Eminönü bölgesinde full Trans büyücü ile full Defans savaşçıyı defalarda tek başıma yere yatırabildim 8-) Ama gazap'ın sıkıntısı enerji iksiri düşmanı.Dayanmıyor.Uzun bir süre Çt takılıp enerji iksiri depolamak istiyorum en az 100 adet.Sonrasına para ile artık :) ;

Resim

Resim

Daha sonra büyücüye geçtim.En fazla 5 dk durmuşumdur.Yol üzerindeki madenden ;) ;

Resim

Ve gün sonunda ise karizmatik bir poz almak istedim en sevdiğim mekanda 8-)

Resim

Bugün benim kangalı Emre'nin Kerata'sı ile kapıştırdık.Tabi benimki galip geldi.O sırada kangala isim aklıma geldi ;

"Ayıboğan" 8-) Bazı yerel yerlerde bu tarz bekçi köpeklerine ayıboğan dendiklerini biliyorum.Oradan kafama esti.Artık ismi Ayıboğandır.

Bugünü böyle kapattım.Başka bir gün görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
zehra
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÜTOPİA

Mesaj gönderen zehra »

Merhabalar. Yazdığınız eleştiri bi hayli dikkatimi çekti sonuna kadar okudum. Çok önemli ve sonuna kadar haklı olduğunuz bir konuya değinmişsiniz. Bahsettiğiniz bu sorun yüzünden Sancak sunucusundan ayrılmak zorunda kaldım. Beyazköşk e taşıdım karakterlerimi. Lakin bu sorunun orada da olduğunu görünce ilk fırsatta Eminönü sunucusunu tercih ettim. Klan ve bölge kanalından en az sorun yaşadığım sunucu şuan Eminönü sunucusu. En azından diğerlerine göre iyi diyip avutabiliyor insan kendini. Bu kargaşadan kurtulmanın tek yolu da Arz klanı mensubu olmakdır bence. Klan dan kavga küfür hakaret görme olasılığınız neredeyse yok gibi birşey dir arz klanında. Ayrica savaşın keyfi de bi hayli güzel olur arzlarda :)
SıRDoLu
Kilitli

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön