ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]
Re: ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]
Düşen itemlerin ve saf madenlerin hayırlı olsun. Artık madenleri 1 yıl bekletirsin. 
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Kısmet bakalım ne kadar bekletebilirsemSeven yazdı:Düşen itemlerin ve saf madenlerin hayırlı olsun. Artık madenleri 1 yıl bekletirsin.
Bugün internet gittiğinden kaydadeğer birşey yapamadım sevgili günlük. İnternet gitmeden önce 2 el gaffar gittim 2sindede zaten bende mevcut bulunan hidroflorik pantolon düştü
Bu iletide kılık değiştirmenin yeni bölümünü paylaşamadım bende hatamı telafi etmek için bir şarkı öneriyorum sizlere:
Ceza, Sagopa - Neyim Var ki ?
- firaridadas
- Demirci Çırağı
TeşekkürlerHIZLIMEHMET yazdı:Güzel günlük başarılar![]()
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Selamlar günlük !
Dün internete kavuştum ve birazcık oyuna girdim. Yeni açmış olduğum büyücüyle labirentte kasarken daha önce karşılaşmadığım ve bana ilginç gelen bir olayı sizlerle paylaşmak isterim.

Büyücünün tecrübe puanı tam 100de takılı kaldı
Daha önce karşılaşmadığım bir durum olduğundan buraya da eklemek istedim 
Ayrıca şifacımla 1 el çemberlitaşa girdim ama sonuç hezimet
Sadece madalya. Bir hidra grubu vardı ve bende gidip görevimi yaptm ama kadim hidrayı kesmediler 'yarın keseriz' dediler.

Ve kılık değiştirme bölüm 5: Artık teşkilata istihbarat toplayan bir subay oldum

Dün internete kavuştum ve birazcık oyuna girdim. Yeni açmış olduğum büyücüyle labirentte kasarken daha önce karşılaşmadığım ve bana ilginç gelen bir olayı sizlerle paylaşmak isterim.

Büyücünün tecrübe puanı tam 100de takılı kaldı
Ayrıca şifacımla 1 el çemberlitaşa girdim ama sonuç hezimet

Ve kılık değiştirme bölüm 5: Artık teşkilata istihbarat toplayan bir subay oldum

- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Tecrübe puanı tam 99.99 olduğu zaman böyle durumlar ortaya cikar mesela tecrübe puanın 423.109 ise kastiğin zaman tam da 423.109 puan yapmışsın . Ondan böyle oluyor
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Hoş bir durum ilk kez karşılaştığımdan bana garip gelmiştiKARADAVUTs yazdı: Tecrübe puanı tam 99.99 olduğu zaman böyle durumlar ortaya cikar mesela tecrübe puanın 423.109 ise kastiğin zaman tam da 423.109 puan yapmışsın . Ondan böyle oluyor
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Selamlar günlük !
Bugün çok güzel olaylar yaşadım oyunda. İlk olarak bir dostum beni gördü ve günlüğümden dolayı beni tanıdı

Kendisiyle foto almayı da ihmal etmedim

Çemberlitaş kısmında bugün bana belki de şu an en çok ihtiyacım olan asa düştü

Ayrıca sonra ki 2 girişimde siyanür ceket ve hidroflorik eldiven aldım
Mevlana asam ile biraz kp kasmak istedim ve forumdan ve oyundan dostum olan Xakslepiosx ile klan savaşları yaptık
aldığım her kp başına foto almak yerine birkaç foto almak istedim. İşte o fotolar:

Bu arada dostumu tebrik etmek istiyorum gerçekten de şifacıyı muhteşem kullanıyor
Şu anda oyun güncellendiğinden kılık değiştirmenin yeni bölümünü ekleyemiyorum :?
Bu seferlik bu kadar iyi forumlar
Bugün çok güzel olaylar yaşadım oyunda. İlk olarak bir dostum beni gördü ve günlüğümden dolayı beni tanıdı

Kendisiyle foto almayı da ihmal etmedim

Çemberlitaş kısmında bugün bana belki de şu an en çok ihtiyacım olan asa düştü

Ayrıca sonra ki 2 girişimde siyanür ceket ve hidroflorik eldiven aldım
Mevlana asam ile biraz kp kasmak istedim ve forumdan ve oyundan dostum olan Xakslepiosx ile klan savaşları yaptık

Bu arada dostumu tebrik etmek istiyorum gerçekten de şifacıyı muhteşem kullanıyor
Şu anda oyun güncellendiğinden kılık değiştirmenin yeni bölümünü ekleyemiyorum :?
Bu seferlik bu kadar iyi forumlar
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Teşekkür ederim , bu daha fragman diyelim :mrgreen:firaridadas yazdı: Bu arada dostumu tebrik etmek istiyorum gerçekten de şifacıyı muhteşem kullanıyor![]()
iyi forumlar![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü