SikayetVar yazdı:Rica etsem Beton ALTKAT yazar mısın? Resim hareketli olacak Beton kırmızı renkli savaşçıyı temsil ediyor. ALTKAT yeşil renkli şifacıyı temsil ediyor ama arada böyle mavi gidip gelecek az az dokunduracak oda garibim büyücüm ÜSTKAT ı temsil edecek çok şey istedim ama ne yapayım.
Teşekkürler şimdiden...
Kardeşim yanlış anlama ama bunu bu halde bile zor yaptım istediğin o kadar değişik, farklı bir şey ki kafamda kurgulayacak bir şey bile bulamadım. Ancak bu geldi elimden bunun hareketlisi de biraz zor... Kusura bakma ancak bu kadar. Yerinde olsam bende bu imzayı kullanmam benim de pek hoşuma gitmedi ama altı savaşçı ve şifacı üstü de büyücü; istediğinin tarifi bu oluyor yani. Sende istersen LazPaPaZ gibi sade teker teker yaptırabilirsin tekrar.
Nick : "Plafect" kardeşim eğer seni zorlamayacaksa jilet gibi olsun böyle hafif yatık bir yazı hoş bir renk ve bir iki tutam parıldama enfes olurdu. Umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden saol
firaridadas yazdı:Nick : "Plafect" kardeşim eğer seni zorlamayacaksa jilet gibi olsun böyle hafif yatık bir yazı hoş bir renk ve bir iki tutam parıldama enfes olurdu. Umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden saol
Renk belirtmediğin için kafama göre bir şeyler kurguladım. Umarım beğenir ve kullanırsın.
firaridadas yazdı:Nick : "Plafect" kardeşim eğer seni zorlamayacaksa jilet gibi olsun böyle hafif yatık bir yazı hoş bir renk ve bir iki tutam parıldama enfes olurdu. Umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden saol
Renk belirtmediğin için kafama göre bir şeyler kurguladım. Umarım beğenir ve kullanırsın.