Sana ne ? İsteyen oyun oynar. İsteyen film izler. İsteyen gazete okur. İşine bak sen!ysrough yazdı: Oyuna 1 gün giremediğinizde kıyameti koparıyorsunuz, bırakın şu ergen triplerini açın bir haber okuyun film izleyin dışarıda şöyle bir turlayın gezin kendinize bir meşgale bulun.. İlla ki düzeltilir oyun bu aciliyeti yok.
Planlı Bakım Çalışması
Re: Planlı Bakım Çalışması
- GaReZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cccülkümüz Turanccc
Her Koyun Kendi Bacağından asılır , Buşekilde post kasmanızın bi manası yok yok başka aktivite bulun falan insanlar bu oyundan zevk alıyor oynuyor ve bunu bekliyor herkes kendinizi düşünün siz diğerleri sizi ilgilendirmiyor.
ArmınVanBuuren [Bıçak Sırtı Kılıç ^]
ArminVanBuuren [Transformatör Asa ^]
BoNzaiBiziBoZayi [Ruh Döven Asa ^]
xxONURBEYxx
xxONURBEYxx
Problem oyun yönetiminden çıkmış bir şey arkadaşım.GaReZ yazdı:Her Koyun Kendi Bacağından asılır , Buşekilde post kasmanızın bi manası yok yok başka aktivite bulun falan insanlar bu oyundan zevk alıyor oynuyor ve bunu bekliyor herkes kendinizi düşünün siz diğerleri sizi ilgilendirmiyor.
http://www.ttnet.com.tr/ Tıkla bi geliyor mu ?
Büyük ihtimalle İstanbul'da bulunan TTnet datebasede hizmet gören tüm sitelerde olan bir sorun
Herkes bekliyor burada eleştiri yapmanın yorum yazmanın kimseye faydası yok..
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Buda bir şey...

Sonuçta buda bir gelişmedir. Web gezintisi iptal oldu yazmasındansa en azından birşeyler çıkmaya başladı .
İyi ya iyi düzelecek bu arkadaşlar
Mustafa Kemal ATATÜRK
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: New World Order
Re: Buda bir şey...
Aynen öyle, bende umutlandım 
- GaReZ
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cccülkümüz Turanccc
Eleştiri ve Yorum Hakkını bize vermişler seni tii ye almıyorum yanlış anlama ben burda bir yetkilinin (GM ,DEV) açıklama yapmasını bekliyorum onların ellerinden böyle bir açıklama gelmiyorsa TTNET'ten ayrılsınlar ozaman yeteri kadar sıkıntı çekiyoruz verdiğimiz paraların karşılığı buysa yönetimin istifa edilmesini yerine bu işten anlayan iş yapan arkadaşların gelmesini daha uygun görürüm eğerki bunu yapamıyorlarsa gerçekten paralarını biz verelim evlerinde otursunlar bizde oyunu bilen insanlarla keyfimize baklaım hani bu ne seni nede bi başkasını bağlar benim hayatım ben oynamayı seviyorum sabırsızlanıyorum sizede burda bi pay düşer o payıda siz alıyorsunuz zaten gerçekten benm yorumlarıma cevap verme sen başka arkadaşlara cevap ver !!!
ArmınVanBuuren [Bıçak Sırtı Kılıç ^]
xxONURBEYxx
xxONURBEYxx
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: New World Order
Yetkili birisinden, oyunun şuan aktif ulaşılabilir tek yeri olan bu platformdan açıklama yapmasını bekliyoruz...
- emrecanver
- İskele Babası
agzımızı bi oyun için kirletemem meğer saat 06:00 da acılacakmı yarın 06:00 mı:D