Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Re: Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK

Mesaj gönderen Herakles »

Karakter Adı: Frantico / Insomnia
Tarih: 11.12.2013

Merhaba sevgili günlüğüm.

Bugün oyuna savaşçım olan "Frantico" ile giriş yaptım. Klandan arkadaşlarıma selam verdim.

Resim

Hemen sonra arz kaleye doğru yol aldım. Gördüğüm arzların hepsi tanıdıktı. Bu yüzden kimseye dalamadım :)

Resim

Savaşçıda canım sıkıldığı için büyücüme geçtim. Önceden bana dalan birini görünce onu kovalayıp bir güzel kesiverdim. Onu kesince lodos sancağa doğru yol aldım.

Resim

Bölgeden arkadaşlarıma "Sözde GM-A'lar sürekli oyunda olacaklar" dedim. [DEV]Nerull'un yaptığı açıklamaya göre oyunda online olacaklardı ama hiç görmedim :)Lodos sancağa varınca bana dalan kişinin moda geçmesini bekledim. Ne yazık ki kabadayı moduna geçemedi :) Bende zamanımı orada olan arkadaşlarımla ws atarak geçirdim...

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Powerloflhealthl
Tarih: 12.12.2013

Bugün oyuna şifacım olan "Powerloflhealthl" ile giriş yaptım. Bir büyücü olan klandaşımı görünce onu gruba aldım ve lodosları kesmek üzere yola koyulduk.Gördüğümüz bütün lodosları kesiyorduk.Lodoslar bir kaç kere kalabalık geldiklerinde öldüm.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Hemen sonra gruba başka arkadaşlarımı aldım. Gördüğümüz lodosları bir güzel kesiyorduk 8-) Her ne kadar kalabalık gelseler de kendilerini yerde görüyorlardı !

Resim

Resim

Resim

Resim

Savaştan canım sıkıldığı için ve yapacak bir şeyim olmadığı için oyundan çıktım!
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Powerloflhealthl / Frantico
Tarih: 13.12.2013

Bugün sabah oyuna şifacım olan "Powerloflhealthl" ile girdim. Oyunda her yeri gezdim hiç oyuncu yoktu. Daha sonra bir kaç klandaşımla grup kurarak meteor bölgesinde takıldım. Bir arz ile bir lodos ws atıyorlardı. Resim Resim Resim
Akşam olunca savaşçıma geçtim. Kabadayı moduna geçerek klandaşlarımla modda takıldım.
Resim Resim
Orada gördüğüm bir şifacıya sürekli ağır atıyordum... Tılsımı olduğu için fazla hasar almıyordu :)
Resim Resim Resim Resim Resim
Şifacının ruh kalkanı bitince tekrardan bir ağır vuruş attım. Bu sefer düz vuruşla birleşti ve 10 k yedi 8-) Şifacıların ağır vuruşu engelleyen tılsımı olmasa bir hiç olurlardı... :)
Resim Resim
Daha sonra canım sıkıldığı için oyundan çıktım.
En son KRABBY tarafından 14 Ara 2013 11:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibi isteği üzerine değiştirildi.
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Powerloflhealthl / Frantico
Tarih: 14.12.2013

Bugün oyuna şifacım olan "Powerloflhealthl" ile başladım. Bir arkadaşım beni gruba davet etti ve lodoslara korku dolu dakikalar yaşatmak üzere yola koyulduk. Grubumuz dışında klandaşlarım ile savaşıyorduk. Lodosların gelen saldırılarını geri püskürtüyor onlara iade ediyorduk 8-) Arkadaşlarımız lodosları meteor sancakta sıkıştırdı ve benden çember açarak muhafızları arkamdan dolaştırmamı istediler. Bende denileni yaptım. Arkadaşlarım lodosları canlandıkları yerde hemen kesiveriyorlardı. Oradan canlanan bir savaşçı üstüme koşarak bana durdurma attı. Grubumdan kimse durdurmayı bozmadığı için muhafızlar beni öldürdü ve benden sonra herkes öldü :)

Resim
Tekrardan canlandığımda ise bugün saat 21:30'da "Duello" adı verilen etkinliğin gerçekleşeceğini hatırladım. Bir arkadaşımla her ne kadar grup kurmaya çalışsakta gruba gelecek adam olmadığından lodos karakterlerimize geçiş yaptık. Ben savaşçım olan "Frantico"ya geçtim.
Resim
Onca gurubun içinden lodoslarla kurduğumuz grubu aldılar. Hazırlıklarımız biraz uzun sürdü. Hazırlıklarımızın ardından yaklaşık 20-30 saniye sonra bütün grubumuz yerdeydi :) Canımın 100'den 0'a birden indiğini hatırlıyorum o derece güçlülerdi :)
Resim
Daha sonra oyuna "
[GM]Erdoğan" girdi. Forumda "Kıyamet Günlüğü" adı verilen bir etkinlikte 1. olduğumdan dolayı beni ödüllendirdi.
Resim Resim "

[GM]Erdoğan
"a yani Oğuzhan abime bana verdiği hediyelerinden dolayı teşekkür ederek etkinlik hakkında fikirlerimi söyledim.
Resim

Hediyemi aldıktan sonra oğuzhan abime "Ben ödül olarak tılsım medet ediyordum" dedim. Kendisi de bana "Çeyrek tılsım sayılır idare et ) " şeklinde cevap verdi. :)
Resim
Hemen sonra Oğuzhan abimin bana verdiği hediyeleri bölgeden yansıttım. Bu ödüllerin "

[GM]Erdoğan
"dan olduğunu belirttim ve ona tekrardan teşekkür ettim. Bunu gören bir arkadaşım bölgeden "yalanlarr yalanlarr D" diye yorum yaptı. Hemen sonra Oğuzhan abi ödülümü neden verdiğini bölgeden açıklayarak oyundan çıktı. Buradan kendisine tekrardan teşekkür ediyorum...
Resim Resim
En son KRABBY tarafından 16 Ara 2013 00:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibi isteği üzerine değiştirildi.
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Frantico / Powerloflhealthl / Insomnia
Tarih: 15.12.2013

Bugün oyuna savaşçım olan "Frantico" ile girdim. Oyuna girer girmez Oğuzhan abimin bana hediye ettiği 6 adet "Xenotim"i sattım.

Resim

Hemencecik şifacım olan "Powerloflhealthl"a girdim. Meteor bölgesinde savaşırken arkadaşlarımız saatte gidelim dediler. Bende kuzenimi çağırarak saate gittim. O kadar ırk kesmemize rağmen bir türlü "Xenotim" düşüremedik. Arkadaşlarıma fotoğraf çekeceğimi belirterek hep beraberce bir güzel fotoğraf çekildik :) Kuzenim tankından çıkmak durumunda kalınca karakterine benim geçmemi istedi. Bende oyundan çıktım ve karakterine geçmek için giriş sayfasını açtım. Malesef ki kuzenim o hesap bilgilerini bana vermeyi unutmuştu :) Bu sefer tekrar şifacıma girmeye çalıştığımda oyun açılmıyordu. Gel de sinirlenme !

Resim

Bilgisayarıma reset attıktan sonra savaşçıma girdim. Bölgeden arkadaşlarıma selam verdim. Hemen sonra oyunda "[GM-A]Lahkesis"i gördüm. Biraz sohbet ettikten sonra kendisine günlüğümde yer vermek istediğimi ve bunun üzerine fotoğraf çekmek istediğimi belirttim. Sağ olsun beni kırmayarak yanıma gelip bir güzel fotoğraf çekildik. Bir sorun oldumu bölgeden hep kendisine bağırırdım :) Ama kendisi ile konuşunca nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu az çok anladım. Eğer ki kendisine kötü laf söylemişsem affola.

Resim

Savaşçıdan sonra büyücüme geçtim. Bir amcamdan "Yıldırım 2" tılsımını alarak "Büyük hol" bölgesinde takılmaya başladım.

Resim

Büyücüme "M.A Saygılı Lodos Gözlüğü" aldım. Gözlüğü aktarmak için bir arkadaşımdan er meydanına girmesini rica ettim. Beni kırmayarak er meydanına geldi ve gözlüğü aktardık. Çift maraton olduktan sonra rayların sonuna gitmeye çalıştım. Malesef ki bilgisayarım kastığı için yarı yolda hep öldüm :)

Resim

Büyük hol bölgesinde biraz takıldıktan sonra "Yıldırım 2" tılsımını sahibine geri iade ederek oyundan çıktım...

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Insomnia / Frantico
Tarih: 16.12.2013

Bugün büyücümle oyuna başladım. Yusuf amcamdan (şirinBABA) "Yıldırım 2" tılsımını alarak büyük hol bölgesinde örümcek kesmeye başladım.

Resim

Büyük hol bölgesinde takıldıktan sonra "Yıldırım 2" tılsımı varken neredeyse hiç grup bölgesine girmediğim için "Sığınak bölgesi"ne alacağım olmamasına rağmen girdim. Benden başka daha 3 kişide "Yıldırım 2" tılsımı vardı. 2 kere bölgeye girdik. İlk bölgede kimseye item atmadı fakat ikinci bölgede şifa ile bir büyücüye kolye atmıştı :)

Resim

Resim

Resim

Resim

Büyük holden sonra meteor bölgesine gittim. Bir arkadaşım bütün büyücülere tek atıyordu ama bana onca deneme yapmasına rağmen bir türlü tek atamıyordu. Çünkü solucan item ve krtik gelince hasar düşüren item takmıştım 8-) Bende vahşiyi arkadaşımın yanına çekerek kons açıp drenç kırarak arkadaşıma vurdum. 17 - 18 bin hasar alıyordu 8-)

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Büyücüden sonra savaşçıma geçerek arkadaşımla ws attım. 2'mizde birbirimizi 1 kere kestik :)

Resim

Biride insalığın oyunda ezik adam keserek sağlanamayacağı kanaatine vardı. Merak ediyorum insanlıkla oyunda karşı klandan birini kesmek ne alaka ? :D Savaşçımda takıldıktan sonra oyundan çıktım...

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Insomnia
Tarih: 17.12.2013

Bugün oyuna büyücüm ile giriş yaptım. Oyuna girer girmez amcamdan "Yıldırım 2" tılsımını aldım. Tılsımı aldıktan sonra hemen "Migrat bölgesi"ne doğru yol aldım. Arkadaşlarımla grup kurarak bölgeye giriş yaptık. Grupta ben dahi 3 kişide "Yıldırım 2" tılsımı vardı. 5 + 1 (5 büyücü,1 şifacı) ile grup bölgesinde ilerliyorduk. Kesimler gayet rahattı. Centiron'u kesikten sonra yılan kuyularını aldık. Hemen sonra "Junon"u kesmek için hazırlıklarımıza başladık. Tazıları kesmeden "Junon" kesecektik. İlk 2 denememizde sürekli şifacıyı attığı için "Junon"u kesemedik. 3. denememizde şifacıyı zindana atmayınca "Junon"u bir güzel kestik. Hiç kimseye item düşmedi,zaten alacağım yoktu 8-)

Resim

Resim

Akşam olunca karakterimi fizik yaptım. Amcamdan "Meteorit 1" tılsımını alarak, "Çemberli Taş" bölgesine girerek "GbmX"i kesmek üzere yola koyulduk...

Resim

Resim

Resim

Bir tesla gözcüsü şartellerin arasında kalmıştı. Elektirikler tesla gözcüsüne vurmaya başladı. İlk defa bu kadar net ve sürekli olarak görüyordum. Genelde oradan geçince hemen ölürdük,elektiriği göremezdik.

Resim

Resim

"Yol savaşçısı"nı kesmek üzere slotları kesiyorduk.

Resim

Resim

"Yol savaşçısı"nı kesmek için köpeği kesmemiz lazımdı. Bizde köpeği keserek "Yol savaşçısı"nı kesmeye başladık...

Resim

"Yol Savaşçısı"nı bir güzel kesiverdik. Poşetten bana "Madalya"çıktı. Sadece "Cehennem Zırh" alacağım vardı. "Yol Savaşçısı"ndan sonra "GbmX"i kesmek üzere yola koyulduk.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

"GbmX"i kesebilmemiz için "Erg Küresi"ni kesmemiz lazımdı. Bizde "Erg Küresi"ni kesmek üzere yola koyulduk ve oraya varınca küreyi kestik.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

"GbmX"i kesmek üzere hazırlıklarımızı tamamlamaya başladık.

Resim

Hazırlıklarımızın ardından "GbmX"i kesmek üzere yerlerimizi alarak kesime başladık.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

"GbmX" ölünce poşeti açmadan önce düşündüm "acaba ayakkabı var mı?" diye. Çünkü hiç bir ayakkabım yoktu. Poşeti açınca malesef hüsrana uğradım. Çünkü her zaman ki gibi "Madalya" almıştım.

Resim

Resim

Resim

Resim

Grup bölgesinden çıktıktan sonra arz klanı lodosları bir güzel kesiyorlardı. Neyse ki bütün arzlar tanıdığımdı :) Aralarında oturarak onlarla sohbet ettim. Hemen sonra oyundan sıkıldığım için çıkıverdim. Bugünümü de böyle sonlandırdım.

Resim

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Frantico / Powerloflhealthl
Tarih: 18.12.2013

Bugün sabah oyuna girer girmez klandaşlarıma selam verdim. Savaşçımda biraz takıldıktan sonra oyundan çıktım.

Resim

Akşam olunca tekrar oyuna girdim ve tekrardan klandaşlarıma selam verdim. Arz kaleye klandaşlarımla beraber gittim. Malesef bütün arzlar oyundan çıkmıştı :)

Resim

Resim

Sonra [GM-A] Lahkesis oyuna teşvik etti. Bölgeden bize selam vererek kurt mağara önüne geldi.

Resim

Ben bölgeden kendisine "Nasılsınız Onur Bey?" diyince kendiside bana "Bey denilecek kadar uzak olmayalım =) bende oyuncuyum her halükarda" diye cevap verdi ardından bizlerinde hatırımızı sordu. Sağ olsun herkesin sorusuna elinden geldiğince cevap vermeye çalıştı.

Resim

Resim

Bir müddet sonra savaşçımdan sıkılarak şifacıma geçtim. Ben IıABDULHEYıI arkadaşıma beni gruba al diyince kendiside bana grubun dolu olduğunu belirtti. Bende arkadaşlarıma dışarıdan destek verdim. Lodosları bir güzel kestikten sonra sancaklarına giderek oracıkta kesmeye başladık. Hemen sonra lodos sancaktan ayrılarak meteor bölgesinde gezmeye ve karşımıza çıkan lodosları bir güzel kesmeye başladık...

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Daha sonra arkadaşlarımla o anları ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekildik...

Resim

Resim

Teşekkürler;

Ceremi <Kiss Of Arz>
kızılyangın (Ela) <Hatred>
IıABDULHEYıI <Hatred>
AtaxKoMaNdO <Simurg>
AteşKarmate <Ateş>
SANCAK;
Frantico
Insomnia