xXx KORNİC LONCASI xXx
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Re: xXx KORNİC LONCASI xXx
Kadir kardeşim inan seni sever üzmek istemezdim .Fakat sebebi Kurtlar loncasının adamlarına dalmayacağıma söz verdim . Sen ona dalarken şifanla 10 kere yazdım sana ve ona durun diye.Fakat senle beraber geldim senide kestirmezdim bundan emin olabilirdin. Çünkü ikinizde beni dinlemediniz .Bunun yüzünden bana kızıp oyunu bırakıyorsan inan bu konuda benim hiç suçum yok.Beni tanır bilirsin adımı vermedin bende belli etmek istemiyorum.Sudeyse ve sana herhangi bir yanlışım olmadı olmazda.Oyuna geri dönmeni istiyorum .Beni iyi tanırsın sizlere karşı bir hatam yanlışım olurmu sence kardeşim. Altı üstü oyun çok önemli bir konu olduğunuda sanmıyorum .Sen yada o veya ben kesilmişim bu çokmu önemli sence. Fakat seni sever sayarım bu konudan dolayı oyunu bırakman beni üzer bilmiş ol.Çocuklar yapmaz bunu diyerek oyuna geri dönmeni isterim . Yok hala bu konu senin için çok önemli ise oyuna geri dönmem dersen Allah yar ve yardımcın olsun derim ve hayatında başarılar dilerim ...
Selam;
Serdar Sen giremediğin İçin Bugün ki Karizmanı Sattım Kronicxlider Sudeys Kronicxdjkadirooo İsimli Çarlarınızın Karizmasını 500 Binden Toplamda 1.500 Olmak Üzere Kadercii İsimli Arkadaşa Sattım Bilginiz OLsun
Serdar Sen giremediğin İçin Bugün ki Karizmanı Sattım Kronicxlider Sudeys Kronicxdjkadirooo İsimli Çarlarınızın Karizmasını 500 Binden Toplamda 1.500 Olmak Üzere Kadercii İsimli Arkadaşa Sattım Bilginiz OLsun

- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KABUS TEAM
YÜce ALLAH hayırlısını nasip etsin..
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Kabusxbaskan yazdı:YÜce ALLAH hayırlısını nasip etsin..
Allah Razı OLsun Kabusxler Sağolun,Cenab-ı mevla Sizin ve Sizlerin Yanında olsun,Allah Yar ve Yardımcınız OLsun Kardeşim İyi Oyunlar

[/color]Selamun Aleykum yeni haftanız güzel anılara, mutluluklara ve hayırlara vesile olur inşaallah.

..
.\.Emre./.
RuTkaY yazdı:[/color]Selamun Aleykum yeni haftanız güzel anılara, mutluluklara ve hayırlara vesile olur inşaallah.
Allah Razı OLsun Rutkay Kardeş Sağolun,Cenab-ı mevla her daim sizinle ve sizlerin yanında olsun

Kronicxdjkadiro yazdı:^^ sayın lonca üyeleri lonca başkan yardımcısı olarak oyunu bırakıyorum loncamızı yalnız bırakmak istemezdim ama ailevi durumlar byle gerektirdi..... herkese başarılı ve huzurlu oyunlar^^
GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİGİ GÜN BİTMİŞTİR.
GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR.
ONCA EMEK ONCA UĞRAŞ BOŞAYMIŞ
YOLUN AÇIK OLSUN...
SeRDaR

- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN